Никога не съм отричал вината нито на тези преди, нито на тези след него! Както знаеш не заставам зад никой от тези крадци! А специално за царя с тогавашната ми приятелка се карахме доста по въпроса, че се опитваше да ме накара да гласувам точно за него, а мен ми се повдигаше и от него и от свитата му! Вземи например Милен Велчев ли се казваше този недорасъл боклук с кръговете под очите - само те са ти достатъчен повод да не гласуваш за него. Супер гнусна мутра, само като я видя и ми се повдига. То е ясно че този ще ни преебе, не разбирам хората защо са толкова слепи! Но имаше ли за кой да гласувам, нямаше!
Понеже говорихме вече за житници и мелници и т.н. Софийската мелница винаги е била и все още е най голямата на балканите. Тя никога не е била на загуба! Защо я продадоха? И то на безценица, като всичко останало... Като е толкова велик икономист Костов, не можа ли поне да ги продаде изгодно? Всъщност аз нямам никаква представа дали е кадърен в това, но вие казвате че е, което е още по страшно и всъщност вие сами го осъждате! Защото ако просто е бил некадърен, не че това трябва да го оправдае, но някакси е смегчаващо вината обстоятелство... Но щом е бил кадърен, какато казвате, значи го е направил нарочно, за лична облага, а това може да означава само и единствено доживотен затвор за него.
За житницата - не знам ти на какво викаш житница, но резерва ни беше точно в силузите на тази мелница, които бяха източени още от първите приватизатори, с които те си построиха няколко хотела по морето и ги обзаведоха на ишлеме... Аз още като беше държавна работех в един склад за хранителни стоки на едро близо до сточна гара и често взимахме от там брашно и имаш личен поглед над работниците и въобще средата и т.н. А точно като я продадоха станах хамалин на свободна практика там и по късно ни наеха към самата мелница. А ето и малко по подробна информация за тези крадци, единия от тях съвсем случайно е съученик на Костов!
http://www.capital.bg/show.php?storyid=228893
Като не остана за крадене я шитнаха на Гърците... По точно на марионетка на атонските монаси, който им переше парите... От което сам се сещаш кой страда най много, а именно работниците... Защото изкуствено го водят на загуба... Но помеждодругото, построиха нова административна сграда изгониха старите и кадърни служители и събраха някакъв компот от сливи, които не бяха много кадърни но за сметка на това идваха почти голи на работа и шефовете си ги сменяха редовно, като им омръзнат или ако не им пуснат... Старата сграда на администрацията се надстрои и се превърна в жилищен блок, както и тази на борсата, дори май сега има нещо като детска градина в едната. Та домъкнаха тук всякаква гръдцка паплач и им подариха и жилища и всичко, поне към свойте са коректни, но към нас се държат като роби... А не като наще боклуци, дето от свойте си смучат... В момента административния директор е един насраняк, който не знам защо но винаги смърди на лайна и е този който съсипа кока-кола преди това, но там е бил изгонен буквално от работниците, под заплаха че до една седмица ако не напусне България няма повече да види семейството си и това е факт! Така трябва да се действа! Но гърците явно вече са си изпрали всичките пари, защото скоро го дадоха на някакви австрийци, да видим те какво ще го правят...
П.П. И искам да ти подчертая именно това, че защото Костов е най успешния премиер до сега, ти ядеш лайна, не хляб... Гласувай пак за него и да ти е сладко!