О, при мен майчето гледа - и няма как да е другояче, честно казано. Ама се и вълнува и иска всички да печелят ("Ееее, ми това мъничкото не е печелило още - що трябва да го бият така? Ми да му дадат и на него титла, де!")
Баща ми дотолкова не се вълнува от никакъв спорт, че е казвал (относно футбола), че ако щат, да преместят финала на ШЛ в двора ни, ще си пусне щорите, за да не го безпокоят. Аз съм най-спортно ориентираната в семейството, мда. Но и мама гледа сериозно повечето неща, които и аз (само кърлингът не й е твърде любим и заспива, докато аз гледам).
Иначе те двамата влязоха в историята с друго, което още ме разсмива - и сори, офтопик е, ама не мога да не го разкажа - преди година-две с мама сме в Billa. На касата имаше опашка и тя нещо се зазяпа и ме пита дали искам да си вземем бонбонки с ябълка. Гледам аз в тая посока, гледам... установявам, че погледът й е устремен към опаковка с презервативи (не помня на коя фирма, ама имаха ябълка на опаковката).
Побъркахме я от бъзик с татко. Ама се оказа, че той специално не е трябвало да й се подиграва, защото вчера с него сме на опашка в Метро. И той така се заблява нанякъде и ме пита дали не ми трябва рол-он, да съм си била вземела. Тоя път се ориентирах по-бързо в ситуацията - мда, оказа се, че си е заплюл лубрикантите на Durex за ролони. Дали не го съсипвам от бъзик с вариации по темата?

Тъй че това с Руси Балтията е по-малък гаф, още повече, че май беше казано по-скоро нарочно.