Зелените

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Re: Зелените

Мнение от Tommy »

Norwegian Wood написа:Аз не знам "Атака", като влезнаха преди четири години, да са имали някакви големи експерти в тая област.
Изобщо доверието си идва от хората, зле е, пак ще се повторя, в най-бедната държава да има такъв ценз.
Пък и ако решат сънародниците ни да вкарат някои, дето са пет пъти по-дебилни от атакистите (не визирам "Зелените", а говоря хипотетично), защо да им пречим? ;р
Да, обаче те Атака си остават същите площадни циркаджии и след четири години в Парламента.
Knights of the Cross
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Да де, ама в лимонадата няма сирене.
Т.е. прав си, ама не виждам какво искаш да кажеш. :D
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Искам да кажа, че доверието, което печели един популист не е показателно, че той е способен да се справя с държавната ситуация - то потвърждава твоето мнение, обаче масовият потребител продължава да търси винаги алтернативата на много неподходящо място.
Knights of the Cross
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Поздрав за форума!
:mrgreen:

п.п. Надявам се, че съм нацелила проклетия код и клипът ще излезе. Ако все пак не стане, клик тук. ;)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Шепот написа:

Поздрав за форума!
:mrgreen:

п.п. Надявам се, че съм нацелила проклетия код и клипът ще излезе. Ако все пак не стане, клик тук. ;)
We don't need another hero, indeed!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Появи ми се въпрос: ако тук всеки направи тема за своята партия, това дали ще е според правилата? А защо за партията на Зелените е? Щото са зелени или... :roll:
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Мен ми се появи въпрос защо Зелените ги няма в анкетата в темата за Парламентарните избори и го зададох два или три пъти там без особен успех.
Както и да е, не смятам, че на някого пречи тази тема, нито е качена на важна, нито е някаква гмеж от теми, че да е препълнен форума и да няма място.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Жокера е прав...
Не че ме дразни...но наистина не е етично...и честно
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Е, то има и тема "Синьо", ако става въпрос...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Lord »

Няма проблем да има тема за която и да е партия. Ако толкова ви сърби, отворете си тема за вашите си партии.

Рекламата е много хубава и песента е избрана точно на място.

Бях решил да гласувам за Зелените, особено покрай тези цензове и предизборни игрички на Коалицията, но след последния алабализъм за съдебната система от програмата им, няма да стане. Аз и Трифонов уважавах преди да започне онази глупост с мажоритарната система. Ха сега, хубаво ли ви е, като е мажоритарно? :|
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Scorpion написа:Е, то има и тема "Синьо", ако става въпрос...
Ми, то синьото не е една-две партии само... То е гмеж! Но сега се появиха и нЕкфи самоопределили се консерватори, пък на мен Камерон ми е любимец... и съм в яко колебание... :pale:
Като изборите са европейски защо не можем да гласуваме за листите на небългарски партии (този път не фиксирам ДПС :wink: )? Така ще си реша проблема!
For God`s sake, I want to see that bloody bastard in No 10! :bounce:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Шепот написа:Мен ми се появи въпрос защо Зелените ги няма в анкетата в темата за Парламентарните избори и го зададох два или три пъти там без особен успех.
Както и да е, не смятам, че на някого пречи тази тема, нито е качена на важна, нито е някаква гмеж от теми, че да е препълнен форума и да няма място.
Хъх, доколкото разбрах от един от представителите на Зелените, когато ме убеждаваше да си платя членския внос :mrgreen: , той каза, че ни трябвали около 5000 подписа, за да се класираме за избори, сигурно за това ги няма.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

5 000 подписа за националните избори и 15 000 за евроизборите е изискването.
Събрани са и за едните, и за другите избори над 15 000 подписа, сега досъбират още за резерв, ако има подписи с грешни данни, които ЦИК ще шкартира, но вече и резерв има натрупан.
Проблемът са парите. Преди трябваха 15 000 лева депозит за участие в евроизборите и 20 000 лева депозит за участие в евроизборите. Скоро от парламента гласуваха качване на депозитите и за двата избора на по 50 000 лева, за да могат всякакви партии, несвързани с мафията им да отпаднат, не можейки да си позволят явяването на избори.
"Зелените" нямат връзки с никакви мутри с пари и финансирането е изцяло от членски внос и дарения. Засега са събрани 29 321 лева (постоянно се обновява наличната сума в сайта на партията), а на 11-ти май е крайният срок за внасяне на депозита за евроизборите, така че сигурно ще се участва само на национални, както е тръгнало. Дано се окажал ош пророк, но наистина не виждам как откъде ще се появят над 20 000 лева за шест дена.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Шепот написа:5 000 подписа за националните избори и 15 000 за евроизборите е изискването.
Събрани са и за едните, и за другите избори над 15 000 подписа, сега досъбират още за резерв, ако има подписи с грешни данни, които ЦИК ще шкартира, но вече и резерв има натрупан.
Проблемът са парите. Преди трябваха 15 000 лева депозит за участие в евроизборите и 20 000 лева депозит за участие в евроизборите. Скоро от парламента гласуваха качване на депозитите и за двата избора на по 50 000 лева, за да могат всякакви партии, несвързани с мафията им да отпаднат, не можейки да си позволят явяването на избори.
"Зелените" нямат връзки с никакви мутри с пари и финансирането е изцяло от членски внос и дарения. Засега са събрани 29 321 лева (постоянно се обновява наличната сума в сайта на партията), а на 11-ти май е крайният срок за внасяне на депозита за евроизборите, така че сигурно ще се участва само на национални, както е тръгнало. Дано се окажал ош пророк, но наистина не виждам как откъде ще се появят над 20 000 лева за шест дена.
А европейските Ви партньори и приятели не могат ли да бутнат едно рамо?!?
Зелени има в много държави...защо не поискате от тях?
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Законът не го допуска. Никакво финансиране от чужди организации. За всичко са помислили.
Публикувай отговор

Обратно към “България”