"Ааа....ъъъ...аз, таковата... ами... здрасти!"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: "Ааа....ъъъ...аз, таковата... ами... здрасти!"
Хахах колко пренебрежително звучи към малолетните-ъндърейджове 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Хубави крака...в колко отварят? 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Ха, работата ми позволява да викам различни колеги от магазините, подръжката или охраната, да ги черпя по кафе и да се заговаряме. Тва й е единственото хубаво. ахахаа. Сигурно само за това ще ме е яд, че напускам.

If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Ninja
- В началото бе словото
- Специалност: Философия
Между другото някакъв пич,специалист по нервно-лингвистични техники,прави такова проучване,при какви първи думи има най-голям шанс обекта на твоите желания да ти обърне внимание и да имаш успех,не"здрасти",не"как си",не"да те черпя нещо",а просто "Хей".шантаво?!имаше и обяснение защо,ама не помня,така че пробвайте някой път с "Хей",макар че това е лесното ами след това?!мен са ме заговаря ли по-суупер абсурдни начини:"тук има бая комари,нали?",или в заведение ме пита"хубаво заведение,ваше ли е?!",или някакъв хахо докато си бърбокам с някой започна да ми гали краката?!,"хубави сандали!" ей такива нескопосани работи.най-якия начин по който са ме сваляли,беше на някакво парти ,пичагата дойде и просто започна да танцува с мен без да ми каже нищо,така 1 час,после се оказа супер тип и до ден днешен сме приятели.и другото просто дойде едно момче супер нескопосан ,разсмя ме с нещо,започна да ми разказва абсурдни истории,че се занимава с кражби и цяла нощ съм се смяла.в крайна сметка няма значение на какъв се правиш,въпрос на излъчване е.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Че това пък си е най-готиният начин за запознаване (след вадене на токче, пропаднало и заклещено в шахта, което пък ми се случи снощи и беше колкото абсурдно, толкова и забавноNinja написа:просто дойде едно момче супер нескопосан ,разсмя ме с нещо,започна да ми разказва абсурдни истории,че се занимава с кражби и цяла нощ съм се смялa.
Индивидуалният подход е важен, няма спор.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
М да... Мълчанието показва класа..
един дето остави визитката си пред мене, без да каже и дума, получи една словесна плесница в стил - "Като те гледам така, май няма да имам нужда от услугите ти"
Всичко опира до моментното ти настроение, квото и да си говорим..
ако не си на кеф, никой не остава доволен

един дето остави визитката си пред мене, без да каже и дума, получи една словесна плесница в стил - "Като те гледам така, май няма да имам нужда от услугите ти"
Всичко опира до моментното ти настроение, квото и да си говорим..
ако не си на кеф, никой не остава доволен
la douleur exquise
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, то аз ако не съм на кеф, отиде, та се не видя. И това важи не само за запознанства/свалки/общуване по принцип, ами за всичко изобщо. Предполагам, че с всеки е така. Все пак обаче бих оценила положените усилия.
Иначе за тоя с визитката - бих я погледнала, за да видя дали нещо по нея би ми дало повод да се избъзикам - например ако се случи така, че не е класическа визитка, което е твърде вероятно. Ако няма, отговорът ми вероятно би бил: "Каквото и да продавате, не се интересувам, съжалявам." и бих посегнала да му я върна. Всичко с усмивка, разбира се.
Мнооооого обичам "Тузари", дето са гледали "Секса и града" повече от цялото кокоше войнство.
Иначе за тоя с визитката - бих я погледнала, за да видя дали нещо по нея би ми дало повод да се избъзикам - например ако се случи така, че не е класическа визитка, което е твърде вероятно. Ако няма, отговорът ми вероятно би бил: "Каквото и да продавате, не се интересувам, съжалявам." и бих посегнала да му я върна. Всичко с усмивка, разбира се.
Мнооооого обичам "Тузари", дето са гледали "Секса и града" повече от цялото кокоше войнство.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тва много пъти съм си го мислил...само че на визитката ми пише служебния телефон, който не използвам в извънработно времеfak написа:М да... Мълчанието показва класа..
един дето остави визитката си пред мене, без да каже и дума
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
В момента с колеги от Натфиз и НБУ, разработваме образа на идеалния сваляч, който да има успех със всички видове жени. Моята роля в проекта е да пиша репликите му, като част от цялостния образ. Като стане готов, ще го използваме, да проверим.... Доброволки?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
аз съм навита..
няма да опорочавам експеримента. ше си се държа естествено
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе ти нали учиш психология и си в НБУ, като се замисля, може да познаваш колегите ми от там, дето са в проекта? Не си ли попадала на такива информации у вашия форум или сред вашите среди не се ли говореше нещо? Учудвам се, че имаш връзки в СУ и НБУ, а не си запозната?fak написа:аз съм навита..
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
С Надето да сте колежки случайно?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А Фак, имай предвид, че може и да си прелъстена накрая... дет се пееше - "На първа сцена - съм преластена, а втора сцена - егаси проблема..." и т.н.
Иначе вече съм обмислил началната реплика-трепач - "Имам яка кола!" - работи безотказно по черноморските барове и кръчми. Очаквайте изследванията и в София...
Иначе вече съм обмислил началната реплика-трепач - "Имам яка кола!" - работи безотказно по черноморските барове и кръчми. Очаквайте изследванията и в София...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Искам да гледам реакциите на "Имам яка кола"!