Световно първенство по Снукър 2009

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Световно първенство по Снукър 2009

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз вече не смея да кажа за кого от четиримата съм, щото ще вземе да не спечели турнира.
Разговор с майка ми:
Мама: - Аз от двамата (ШМ и Робъртсън) съм за сламеничкия.
Аз: - Аз пъъъъък... съм за това да се продъни масата и да ги повлече и двамата. :mrgreen:
Мама: - Ееееее, как може такова нещо! :roll:

И тъй.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Кофти, че Хигинс се падна да играе с Коуп, а после и със Селби, щото тези тримата са ми любимци. Сега съм за Хигинс (който е на път да отнесе Алън доста сериозно, нека му е, как така ще бие Рони, що за безобразие :Р), а от другия полуфинал - за Мърфи.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Vaskes, ти поне си щял да имаш един любимец, който да продължи напред. А аз? Мене питаш ли ме? После - що не харесвам Робъртсън.
Първо, би Стийв Дейвис, който винаги ми е бил особено симпатичен (още откакто гледах едни трикови удари с него - беше просто умопомрачително забавен :mrgreen: Ако не знаете за вкарването на червени в трите джоба, ще ви разправям как става според него). Айде, той не е във форма, вече е на години и т.н.т.
После, спечели адски нечестно срещу Али. Чиста проба късмет. А Али и Магуайър са ми любимци от това поколение.
Магуайър ли споменах? А, да Робъртсън после го би и него в мач, в който не трябваше изобщо да участва, ако втората сесия с Али не бе протекла така.
...
Е, как да го обичам??? По-лошия вариант беше само на полуфинал да бие Матю Стивънс или Питър Ебдън и на финал да бие Рони. Тогава просто щях да обявя ловния сезон за открит.

Ужас. Вече втора сесия не мога да реша за кого от двамата съм, щото и двамата са ми пределно противни. Който и да бие обаче и да отиде на финал... айде, няма да казвам, че много ги урочасвам тая година... Но ме разбирате, де. Говоря за кръв. :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Слушай майка си..тя в правата. :)
Ехх,аз сигурно няма да мога да гледам финала. :? Е,ако беше Селби там щях да намеря начин..ама догодина ще е ! :D
Робъртсън днес загуби един фрейм по начин,по който спечели 3-4 такива срещу Али.Но това теб със сигурност не те прави особено щастлива. :)

Аз се надявам някой от тези двамата,който искаш да пропаднат в земята да бъде новият шампион.Хигинс е страшно добър,но отстрани Коуп и Селби - как да съм за него ? :evil:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Само си представи колко сме забавни отстрани. :lol:
И мен ме е яд за Коуп, впрочем. Но нищо - догодина. Иначе вече категорично ми е в списъка с хора за наблюдение (да не кажа и любимци).

А баща ми (силно НЕизкушен от играта) днес пита кой е тоя "Руси Балтията", за когото приказват постоянно. :lol: :lol: :lol: Докато разбера какво се опитва да каже... а той чувал "Крусибъл Тиътъ" (иха, как само изглежда, написано така!) като "Руси Балтията". Голям смях падна, вече тъй ще му викам.
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Това ще влезе в историята. :mrgreen:
Иначе и при мен няма много посветени в снукъра.Баща ми само от време на време пита разни неща..я сега го гледам,че пусна Евроспорт. :D И вече е задрямал пред телевизора. :)
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

О, при мен майчето гледа - и няма как да е другояче, честно казано. Ама се и вълнува и иска всички да печелят ("Ееее, ми това мъничкото не е печелило още - що трябва да го бият така? Ми да му дадат и на него титла, де!")

Баща ми дотолкова не се вълнува от никакъв спорт, че е казвал (относно футбола), че ако щат, да преместят финала на ШЛ в двора ни, ще си пусне щорите, за да не го безпокоят. Аз съм най-спортно ориентираната в семейството, мда. Но и мама гледа сериозно повечето неща, които и аз (само кърлингът не й е твърде любим и заспива, докато аз гледам).

Иначе те двамата влязоха в историята с друго, което още ме разсмива - и сори, офтопик е, ама не мога да не го разкажа - преди година-две с мама сме в Billa. На касата имаше опашка и тя нещо се зазяпа и ме пита дали искам да си вземем бонбонки с ябълка. Гледам аз в тая посока, гледам... установявам, че погледът й е устремен към опаковка с презервативи (не помня на коя фирма, ама имаха ябълка на опаковката).
Побъркахме я от бъзик с татко. Ама се оказа, че той специално не е трябвало да й се подиграва, защото вчера с него сме на опашка в Метро. И той така се заблява нанякъде и ме пита дали не ми трябва рол-он, да съм си била вземела. Тоя път се ориентирах по-бързо в ситуацията - мда, оказа се, че си е заплюл лубрикантите на Durex за ролони. Дали не го съсипвам от бъзик с вариации по темата? :lol: :lol: :lol: Тъй че това с Руси Балтията е по-малък гаф, още повече, че май беше казано по-скоро нарочно. :mrgreen:
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Ако си бяхте купили "бонбонките" кога ли щеше да се усети,че са малко по-специални бонбони. :mrgreen:

btw, и аз съм гледал кърлинг.Доста ми е интересно.Там Канада ги къртеше яко,нали ? :wink:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ми... да ти кажа честно, аз се зарибих много здраво по кърлинга по време на световното през 2007 година. Тогава хванах случайно по Евроспорт предаване от Канада една вечер и се зазяпах, а коментаторите бяха пълни пъпеши, голям смях падна с тях - Витомир и някакъв Любо, който се явява шеф на нашата кърлинг-федерация.
Харесах си отбора на шведите, които тогава имаха един страшен скип - Педжа Линдхолм (той се отказа миналата година). И така... Сега викам за Шотландия, щото са единственият тим, който може да бие канадците (тая година на световното Канада записа 11 победи (ако не се лъжа) и само 2 загуби - и двете загуби бяха от Шотландия, втората от които - на финала).
Сега ако кажеш, че гледаш и биатлон.... :mrgreen:

Сериозно. Дай да си говорим за снукър, макар че за мен "интересното" на тазгодишния шампионат до голяма степен свърши. :?
В края на ноември
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

Баща ми: "пак ли гледаш ония, дето си бутат топките" :mrgreen:
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Май го помня този скип.На Германия също е много добър,но сега му забравих името.
Кажи само кога пак ще има световно и приключваме с кърлинга. :D

Биатлон преди гледах редовно с баща ми - главно жените.Последните 3-4 сезона обаче почти не съм гледал.

Какво да говорим за снукър - нашите хора ги няма.Да кажем,че Алън има готин часовник. :mrgreen:
Ако трябва да давам прогноза - Хигинс шампион. :(
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Относно скипа на германците - вероятно говориш за Анди Кап. Мда, добър е (и е симпатичен). И норвежецът Томас Улсруд вАжи, ама него го заглеждам твърде много като мъж, та не ми е работа да му коментирам спортните дадености. Пристрастна съм, един вид. :lol: Какво по-секси от мъж с четка. :lol: :lol: :lol:
Световно - трябва да има догодина през март, но с Олимпиадата... :roll: Тъй че вероятно ще е след 2 години чак, сори. Тазгодишното мина в края на март/началото на април, ако не ме лъже паметта.
Пък биатлон гледам от 10+ години (май към 13 вече - ама имам предвид, че бягах от училище, от лекции и т.н.т., за да гледам и като се наложи да пропусна някой старт, ми е адски криво).

При мен личицето след "Хигинс шампион" става все по-усмихнато - като гледам какви са алтернативите... :pukeright:
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Няколко пъти съм гледал и женски кърлинг,но не ми е действало чак толкова сексапилно. :mrgreen:
Предпочитам да гледам Михаела Таб.Ехх,сега като се замислих..съжалявам,че ще изпусна финала. :D :?

Между другото, ти практукуваш ли снукър ? Аз досега не съм. :( Само пуул,но вече доста рядко за жалост..
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мне, уви. Преди 3 години ме учеха да играя билярд и след 15 дни всекидневни "тренировки" нещата бяха почнали да се случват. Но, уви, оказа се, че не е като карането на колело - спрях да играя и когато се пробвах пак през миналия септември... какво да ти кажа - улучвах топката, която си бях поставила за цел. Толкова. За вкарване не можех и да мисля.
Такъв срам беше тогава, че не искам да си го спомням. И много ме е яд, щото му бях хванала цаката и беше страхотно. Дори в Чехия ходихме да търсим пуул клуб тогава - ех, че славни времена...

Иначе много ми се играе, ама... освен някой път да се пробваме в Зимния. И двамата не сме играли снукър, ти ще ме водиш откъм пуул, ама какво пък. Тя тая работа не е като оная, тъй че ще сме с изравнени сили. Колко му е? :)

А, и една секретна информация, касаеща СтЗ. Един приятел на баща ми, който живее в Англия, смята да се връща и да отваря клуб за снукър и пуул. Доколкото разбрах, вероятно ще се намира някъде нагоре по "Александър Батенберг" (на север от "Столетов") - ако не се сещаш за улицата, обяснявам подробно - голямото кръстовище на "Столетов" преди Окръжна болница (не непосредствено преди болницата, а предишната пресечка) и стръмната улица нагоре. Там, в този квартал. Ужас... как го обясних само... Въпросът е, че за тоя "проект" се говори от поне една година и още не е ясно кога ще се реализира. :|
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Сетих се за мястото.Ако стане на теб ще ти е близко. :)
Ей,как мразя да се говори за такива хубави проекти и да си ги чакаме с години. :|

Ето сега се сещам за един проект в София за целогодишна ледена пързалка.Понеже с дружките в София ходим по няколко пъти седмично..ама лятото е скука без лед. :) :(

А на мен мечтата ми е да си имам собствена маса за билярд.Пък после може и за снукър. :lol: После ще тръгнем по турнири и т.н. :mrgreen:
Търся хора да си делнем парите.И да има подходящо място. :lol: :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”