Размисли и страсти с Лорд Носферату
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Re: Размисли и страсти с Лорд Носферату
Ама че и бързо ви омръзнАх :Р
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
А, няма да се измъкнеш толкова лесно
1. Какво мислиш като цяло за живота?
2. Колко често ти се случва да изричаш тези две фрази: "Животът е прекрасен!", "Животът е скапан!"
3. Говорят ли мъжете и жените "на различни езици"?
4. Ако те подложат на експеримент, в който в следващите 6 месеца трябва да се храниш само с 5 неща по твой избор, кои храни ще избериш (човешката кръв я няма в менюто)
5. В дъждовен ден, като днешния, какво занимание би избрал, ако имаше време?
6. Шоколад или сладолед?
7. Любим празник?
8. Ако спечелиш екскурзия до която и да е точка на планетата, къде би отишъл?
2. Колко често ти се случва да изричаш тези две фрази: "Животът е прекрасен!", "Животът е скапан!"
4. Ако те подложат на експеримент, в който в следващите 6 месеца трябва да се храниш само с 5 неща по твой избор, кои храни ще избериш (човешката кръв я няма в менюто)
6. Шоколад или сладолед?
7. Любим празник?
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
А, няма да се измъкнеш толкова лесно
Ха спрете ме, де! :Р
Бива го. Ама много кратък. Пък и нямам с какво да го сравня. Като умра, ще ти отговоря по-подробно. :Р
Ми... никога :Р Има моменти, когато съм доволен от живота дотолкова, че не искам нищо повече в тия моменти. Има и моменти, когато аха да изпусна юздите и да иде всичко у реката, дето и без това пресъхна. А за помислянето, еле за изричането на самите фрази - първата ми звучи много изкуствено, а втората не бих я казал никога, защото думата "скапан" я използвам само за нещо развалено от хладилника. :Р Или някой античен гумен или пластмасов чарк, който вече се е размекнал от годините :Р
Зависи от жената. :Р Жените говорят малко по-завоалирано, да кажем. И макар да е сравнително лесно да започнеш да разбираш какво говорят, по-трудно е да ги убедиш, че в твоите думи (и действия) няма скрит смисъл. Каквото кажем - точно това имаме предвид. Толкова пъти съм се изумявал колко погрешно може да ме разбере момиче или жена...
Зависи колко съм гладен, но щом ще е шест месеца без нищо друго...
1. Месни продукти
2. Млечни продукти
3. Плодове
4. Шоколадови изделия
5. Хлебни изделия
Е, ако трябва само пет продукта да избера - свинско, сирене, хляб, портокали, яйца.
Ако не вали много, бих се разхождал. Иначе бих му ударил една пресладка дрямка. Много обичам такова време.
6. Шоколад или сладолед?
Шоколадов сладолед :Р Но ударението е на шоколада. Те вече с всичко ги пълнят, само с месо не съм видял още, ама има време.
7. Любим празник?
Рождения ми ден
После Великден и Коледа. Не за друго, ами София става такава хубава и празна. Просто идеалният град.
Коя планета? Искам на Олимп, ама онзи на Марс :Р Ако ще е на земята.... хм. Някъде, където е най-малко вероятно да отида сам, но все пак да ми се ходи. Китай или Япония, сигурно. Далечко са, но ще ми е интересно. По Европата смятам сам да си ходя.
Is that all you've got?
Ха спрете ме, де! :Р
Бива го. Ама много кратък. Пък и нямам с какво да го сравня. Като умра, ще ти отговоря по-подробно. :Р
Ми... никога :Р Има моменти, когато съм доволен от живота дотолкова, че не искам нищо повече в тия моменти. Има и моменти, когато аха да изпусна юздите и да иде всичко у реката, дето и без това пресъхна. А за помислянето, еле за изричането на самите фрази - първата ми звучи много изкуствено, а втората не бих я казал никога, защото думата "скапан" я използвам само за нещо развалено от хладилника. :Р Или някой античен гумен или пластмасов чарк, който вече се е размекнал от годините :Р
Зависи от жената. :Р Жените говорят малко по-завоалирано, да кажем. И макар да е сравнително лесно да започнеш да разбираш какво говорят, по-трудно е да ги убедиш, че в твоите думи (и действия) няма скрит смисъл. Каквото кажем - точно това имаме предвид. Толкова пъти съм се изумявал колко погрешно може да ме разбере момиче или жена...
Зависи колко съм гладен, но щом ще е шест месеца без нищо друго...
1. Месни продукти
2. Млечни продукти
3. Плодове
4. Шоколадови изделия
5. Хлебни изделия
Е, ако трябва само пет продукта да избера - свинско, сирене, хляб, портокали, яйца.
Ако не вали много, бих се разхождал. Иначе бих му ударил една пресладка дрямка. Много обичам такова време.
6. Шоколад или сладолед?
Шоколадов сладолед :Р Но ударението е на шоколада. Те вече с всичко ги пълнят, само с месо не съм видял още, ама има време.
7. Любим празник?
Рождения ми ден
Коя планета? Искам на Олимп, ама онзи на Марс :Р Ако ще е на земята.... хм. Някъде, където е най-малко вероятно да отида сам, но все пак да ми се ходи. Китай или Япония, сигурно. Далечко са, но ще ми е интересно. По Европата смятам сам да си ходя.
Is that all you've got?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Нека и аз задам няколко. Извинявам се, ако някой се повтаря с предните.
1. Имаш ли си хоби? Ако нямаш, смяташ ли, че след години вече ще си избереш някакво?
2. Когато ти се натрупа много напрежение, как разпускаш?
3. Домашно животно?
4. А вила на село?
5. Най-амбиционзният ти проект в момента?
6. От кои свои постижения си особено горд?
1. Имаш ли си хоби? Ако нямаш, смяташ ли, че след години вече ще си избереш някакво?
3. Домашно животно?
4. А вила на село?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Хелоу
!
1.Имаш ли си идеология? Каква е?
2.Последният път, когато се напи? Беше с?
3.Най- откаченото нещо, което си правил през последния месец?
4.Кога за последно си купи нещо за личен кеф?
5.Опиши се с песен в момента?
6.Ще си ходиш ли на Пловдив за празниците
?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Нека и аз задам няколко. Извинявам се, ако някой се повтаря с предните.
Задавай, пък ако се повтарят, тъкмо ще е по-весело.
Хмм... Когато не работя, любимите ми занимавки са филмите и компютърните игри, стига да не е нещо, което съм гледал/играл вече (с много малки изключения). Като интерес, несвързан с работата и личния живот, напоследък се увличам по астрономия и астрофизика. Но не и по частите, където има уравнения :Р
След години предполагам, че тези неща още ще са ми интересни и приятни, но не се наемам да прогнозирам толкова напред в бъдещето.
Зависи от случая. Обикновено хапвам и дремвам, пък ако не ми се спи, си пускам някое филмче или сериалче или някоя игра. Нещо, което включва малко усилия, но да може да ме разсее качествено.
3. Домашно животно?
Брат ми брои ли се? Жювотно си е :Р
Иначе май не. Дори хлебарки отдавна не съм виждал.
4. А вила на село?
Аз съм ощетен на тоя фронт. Всички си имат село, само аз си нямам. Преди имахме вила в Драгалевци, тъкмо на границата на парк Витоша. Сега там живее леля ми, Драгалевци вече е в София, а границата на парка се премести два реда скъпчийски вили нагоре...
To take over the world!
В личен аспект - да запиша и завърша магистратура по превод :Р
Иначе навремето се бях заканил да преведа страниците за Старгейт от английската уикипедия и да ги сложа в българската. Ама все не ми остава време.
Освен това се мъча да отслабна :Р Хич не е лесно, но напредвам бавно и сигурно.
Ми главно, че станах човек. Израснах сред идиоти в техникума и сред бързо застаряващи, пиещи в парка младежи. Сега идиотите още са си идиоти, повечето пиещи още пият всеки ден, а моето име се чува от националния ефир
Радва ме и това, че намерих идеалното за мен момиче, покрай което станах още по-човек.
На по-дребно се гордея с някои свои преводи, например на Герой или на този сонет на Кийтс.
Задавай, пък ако се повтарят, тъкмо ще е по-весело.
Хмм... Когато не работя, любимите ми занимавки са филмите и компютърните игри, стига да не е нещо, което съм гледал/играл вече (с много малки изключения). Като интерес, несвързан с работата и личния живот, напоследък се увличам по астрономия и астрофизика. Но не и по частите, където има уравнения :Р
След години предполагам, че тези неща още ще са ми интересни и приятни, но не се наемам да прогнозирам толкова напред в бъдещето.
Зависи от случая. Обикновено хапвам и дремвам, пък ако не ми се спи, си пускам някое филмче или сериалче или някоя игра. Нещо, което включва малко усилия, но да може да ме разсее качествено.
3. Домашно животно?
Брат ми брои ли се? Жювотно си е :Р
Иначе май не. Дори хлебарки отдавна не съм виждал.
4. А вила на село?
Аз съм ощетен на тоя фронт. Всички си имат село, само аз си нямам. Преди имахме вила в Драгалевци, тъкмо на границата на парк Витоша. Сега там живее леля ми, Драгалевци вече е в София, а границата на парка се премести два реда скъпчийски вили нагоре...
To take over the world!
В личен аспект - да запиша и завърша магистратура по превод :Р
Иначе навремето се бях заканил да преведа страниците за Старгейт от английската уикипедия и да ги сложа в българската. Ама все не ми остава време.
Освен това се мъча да отслабна :Р Хич не е лесно, но напредвам бавно и сигурно.
Ми главно, че станах човек. Израснах сред идиоти в техникума и сред бързо застаряващи, пиещи в парка младежи. Сега идиотите още са си идиоти, повечето пиещи още пият всеки ден, а моето име се чува от националния ефир
Радва ме и това, че намерих идеалното за мен момиче, покрай което станах още по-човек.
На по-дребно се гордея с някои свои преводи, например на Герой или на този сонет на Кийтс.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Хелоу
!
'драсти.
Да. Брюнетка.
Безпаметно? Преди около пет години. Само до омайване - преди около година.
Хъм... аз не съм много по откачените неща... Брои ли се, че разходих вокала на шведска хеви метъл група из половин София (от Универсиада до Фестивална, после до Александър Невски (и вътре) и обратно до Универсиада)? Или че излязох и изхарчих сто лeвa за 15 минути? Купих си това:

Или че си сложих Убунту на лаптопа ей-тъй, да видя и аз какво е?
А, и се снимах с Йоаким Канс! Не че е откачено, но е порядъчно страхотно. :Р
Виж снимката по-горе :Р
?
Хехе, иска ми се :Р Но по празниците родителите на възлюбената ще са там, пък they don't exactly know about me
'драсти.
Да. Брюнетка.
Безпаметно? Преди около пет години. Само до омайване - преди около година.
Хъм... аз не съм много по откачените неща... Брои ли се, че разходих вокала на шведска хеви метъл група из половин София (от Универсиада до Фестивална, после до Александър Невски (и вътре) и обратно до Универсиада)? Или че излязох и изхарчих сто лeвa за 15 минути? Купих си това:
Или че си сложих Убунту на лаптопа ей-тъй, да видя и аз какво е?
А, и се снимах с Йоаким Канс! Не че е откачено, но е порядъчно страхотно. :Р
Виж снимката по-горе :Р
Хехе, иска ми се :Р Но по празниците родителите на възлюбената ще са там, пък they don't exactly know about me
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Послепис:

Да разгадая шифъра на обложката на албума Tabula Rasa на Bloodbound.ники написа: 5. Най-амбиционзният ти проект в момента?
Адски хайл от мене
За какво би жертвал живота си без (или с минимално
) колебание?
Кое дава повече резултат според теб по принцип - "тоягата" или "со кротце, со благо"?
За какво би жертвал живота си без (или с минимално
Кое дава повече резултат според теб по принцип - "тоягата" или "со кротце, со благо"?

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хаха, просто "ноу нет, ноу парти"...Лорд Носферату написа:Ама че и бързо ви омръзнАх :Р
Коментарче - ако си забравил Гоя, както бяхме забравили Пикасо, имаме шанс да си прекараме добре.
Колкото до цветовете и героите от Проекта - абеее... все пак предпочитам ЛС с имена - колкото ги докараш. Ти обаче "откриваш" - и без възражения. Докарваш го и на характер, и на коса.
...
Тъъъъй.
Какъв пубертет изкара? Според теб и според вашите?
Какво правиш в това гнусно време (поне в СтЗ в момента е кошмарно мрачно, дъждовно, влажно и крайно непредразполагащо към подвизи)?
Ако някой непознат за теб ти прати Friend Request във Фейсбук, да речем, и нямате общи приятели (или имате общ приятел, но този със сигурност не го познаваш), ще го добавиш ли?
Събота, никакви ангажименти, нищо за правене, хубаво време, обаче родителите на възлюбената са си у дома и опцията Пловдив отпада. Как ще прекараш деня?
А, и последно (засега) - какво прави Боби, бе? Кога ще минава финалният епизод на 7-ми сезон по Нова? Да не го изпуснах?
Поздрави!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Mi life for Aiur!Boromir написа:Адски хайл от мене![]()
За какво би жертвал живота си без (или с минимално) колебание?
И за любимата ми. И за децата ми един ден. И за майка България. Но и в трите случая трябва да си заслужава. Например да умра аз, за да живеят те. А не примерно да умра, че да влезем в съветския, европейския или в който там съюз сме си нарочили. И по възможност да е нещо, с което да бъда запомнен :Р
По принцип со кротце се постига много. И е по-трайно, някак. Но не е лошо да имаш тояга под ръка.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Хаха, просто "ноу нет, ноу парти"...
Ето къде идва ролята на компютърните игри :Р
Коментарче - ако си забравил Гоя, както бяхме забравили Пикасо, имаме шанс да си прекараме добре.
А, че пак ще съм идиот, то е ясно. Само да напомниш овреме.
Колкото до цветовете и героите от Проекта - абеее... все пак предпочитам ЛС с имена - колкото ги докараш.
Тъй да бъде.
Ти обаче "откриваш" - и без възражения. Докарваш го и на характер, и на коса.
Естествено, не ставай смешна :Р
Тъъъъй.
Звучиш като мен, когато поседна и си вдигна краката :Р
Не знам :Р Честно, не знам кой точно период от живота си мога да определя като пубертет. Според майка ми май е когато почнах да нося черно и пентаграми, но ако е така, значи още не съм го изкарал.
Какво правиш в това гнусно време (поне в СтЗ в момента е кошмарно мрачно, дъждовно, влажно и крайно непредразполагащо към подвизи)?
Вирея
Тъмничко, свежичко, тихичко... София по-празна от джоба ми в края на месеца... Идеално е. Разходих се, дремнах си, порадвах се на чистия въздух... Кеф.
Ако някой непознат за теб ти прати Friend Request във Фейсбук, да речем, и нямате общи приятели (или имате общ приятел, но този със сигурност не го познаваш), ще го добавиш ли?
Случвало ми се е. Не ги приемам :Р Да си гледат работата.
Събота, никакви ангажименти, нищо за правене, хубаво време, обаче родителите на възлюбената са си у дома и опцията Пловдив отпада. Как ще прекараш деня?
Както прекарвам всеки втори ден. В лентяйстване. Книжка, филмче, компютърче. Особено ако е твоето определение за "хубаво време" - тогава ще си стоя зад щорите и завесите :Р
А, и последно (засега) - какво прави Боби, бе? Кога ще минава финалният епизод на 7-ми сезон по Нова? Да не го изпуснах?
И знаеш ли дали ще купуват и 8-ми, или е още рано да се мисли за това?
Никой не знае. Първо е записът на Pushing Daisies, после gossip girl и чак след това е закон и ред. Та има време докато го пуснат по телевизията.
Поздрави!
Найздрави
Ето къде идва ролята на компютърните игри :Р
А, че пак ще съм идиот, то е ясно. Само да напомниш овреме.
Колкото до цветовете и героите от Проекта - абеее... все пак предпочитам ЛС с имена - колкото ги докараш.
Тъй да бъде.
Ти обаче "откриваш" - и без възражения. Докарваш го и на характер, и на коса.
Естествено, не ставай смешна :Р
Тъъъъй.
Звучиш като мен, когато поседна и си вдигна краката :Р
Не знам :Р Честно, не знам кой точно период от живота си мога да определя като пубертет. Според майка ми май е когато почнах да нося черно и пентаграми, но ако е така, значи още не съм го изкарал.
Вирея
Тъмничко, свежичко, тихичко... София по-празна от джоба ми в края на месеца... Идеално е. Разходих се, дремнах си, порадвах се на чистия въздух... Кеф.
Случвало ми се е. Не ги приемам :Р Да си гледат работата.
Както прекарвам всеки втори ден. В лентяйстване. Книжка, филмче, компютърче. Особено ако е твоето определение за "хубаво време" - тогава ще си стоя зад щорите и завесите :Р
Никой не знае. Първо е записът на Pushing Daisies, после gossip girl и чак след това е закон и ред. Та има време докато го пуснат по телевизията.
Поздрави!
Найздрави
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Честит имен ден, Боби! Все така гордо да се носите с името ти и важният народ да ви се радва.
Жив и здрав - ти, а покрай теб - и то.
Ако съм в грешка, да кажа само, че доц. Нейкова от ФЖМК ме е подвела. Аз не било. Ама и да нямаш имен ден - честит ти не-имен ден тогава. А горното важИ.
Редакция: проверих. Имаш, пък!
И благодаря за отговорите (в т.ч. и за баш най-последния).
Ако съм в грешка, да кажа само, че доц. Нейкова от ФЖМК ме е подвела. Аз не било. Ама и да нямаш имен ден - честит ти не-имен ден тогава. А горното важИ.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Още малко въпроси:
1. Какво учиш в СУ
? Не съм питала?
2. С какви политически убеждения си? Ще гласуваш ли?
3.Кога последно беше на благотворително мероприятие?
4.Харесваш ли театъра?
5.Бил ли си се за момиче?
/Абе мойте въпроси само с ДА/НЕ може да се отговарят
.../
6.Какви езици освен английски говориш?
1. Какво учиш в СУ
2. С какви политически убеждения си? Ще гласуваш ли?
3.Кога последно беше на благотворително мероприятие?
4.Харесваш ли театъра?
5.Бил ли си се за момиче?
/Абе мойте въпроси само с ДА/НЕ може да се отговарят
6.Какви езици освен английски говориш?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Имам, я. Аз ли няма да имам :Р It's Battleglory day!Търговецът на кристал написа:Честит имен ден, Боби! Все така гордо да се носите с името ти и важният народ да ви се радва.Жив и здрав - ти, а покрай теб - и то.
Ако съм в грешка, да кажа само, че доц. Нейкова от ФЖМК ме е подвела. Аз не било. Ама и да нямаш имен ден - честит ти не-имен ден тогава. А горното важИ.Редакция: проверих. Имаш, пък!
Благодаря за пожеланията.