Дефинирай функционер. Ако имаш предвид платен пропагандатор - не, не съм.Norwegian Wood написа: Абе ти кажи си функционер ли си, или не, да знам с какъв човек споря.![]()
Тогава надали средният бизнес щеше да се чувства застрашен от корпорациите.Norwegian Wood написа:Всичко това в никакъв случай не пречи не съешаването между среден и едър бизнес, на покровителстването на средната фирма Х от холдинга .
Да не говорим, че средният бизнес може да бъде (а и сигурно е) изцяло зависим от едрия - нещо от рода на "аз ще ти давам изгодни цени, а ти ще търгуваш само с мен".
Имах предвид, че фирми от средния бизнес подкрепят определена партия, като защита за своите интереси.Norwegian Wood написа: Я дообясни, че не разбирам. Искаш да кажеш, че всички са се юрнали това да правят?
Изборните резултати на предишните парламентарни избори не са толкова слаби - около 273 000 гласа.Norwegian Wood написа:Целият фарс, който представлява ДСБ от момента на създаването си - катастрофалните изборни резултати, тоталитарната структура (за пример мога да ти дам събранието - или каквото там се води - в Пловдив преди местните избори, на което Гърневски каза :"Тези и тези ще са кандидатите за общински съветници, гласувайте анблок"
За въпросното събрание не знам - не съм присъствал. А и струва ми се бъркаш нещо - аз не ги идеализирам, а ги предпочитам като рационален избор.
Коалиция с Атака се е обсъждала в СДС, не в ДСБ.Norwegian Wood написа:че и с "Атака" даже.
Значи ти би имал доверие на партия, която ползва специалисти в икономиката, взети назаем?Norwegian Wood написа:всеки добре образован икономист може да им направи тази част от програмата.