Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
а какво всъщност значи да си влюбен? някой може ли да ми обясни? мислите ли че изобщо има влюбване и състояние на влюбеност или всичко е някаква странна заблуда?
човек веднъж ли се влюбва наистина?
а човек ли е , ако изгуби способността си да се влюбва?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ама разбира се, че има! За мен няма състояние, в което човек не е влюбен в някой или в нещо.kokteil_molotow написа:а какво всъщност значи да си влюбен? някой може ли да ми обясни? мислите ли че изобщо има влюбване и състояние на влюбеност или всичко е някаква странна заблуда?
kokteil_molotow, не знам как са се развили нещата при теб, но не спирай да вярваш в любовта! Не се отчайвай!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
мммм, макар и в момента да съм от групата на "влюбените единствно в себе си"kokteil_molotow написа:а какво всъщност значи да си влюбен? някой може ли да ми обясни? мислите ли че изобщо има влюбване и състояние на влюбеност или всичко е някаква странна заблуда?
Най-малкото хубаво е в този ден да заеш, че всичко около теб е в розово и червено- буквално; колкото и да са банални всички тези сърчица и т.н....и това да допринася за доброто ти настрооение..
Има състояние на влюбеност, kokteil_molotow, и ти го знаеш...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
мерси на крематорито за убедителния отговор
.мерси и на останалите за куража. някой ден вероятно ще имам сили да мисля като вас защото така е много по-добре. сега изобщо не мисля че съм жива.просто защото хората се влюбват и имат 1 ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК В ЖИВОТА СИ.
аз се Влюбих и този прекрасен човек СЕ ПРЕВЪРНА В ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ БУКВАЛНО- любовта на живота или там каквото е.вярвах. обичах.бях влюбена , вярвах, вярвах , вярвах, вярвах, но -клопка.
всичко е било илюзия. нищо не е било за него.нищо.след всичко-нищо.просто няма , ей така всичко което имах се оказа че никога не съм го имала и всичко за което бях живяла вече го нямаше. а вече бях прекалено навътре в чувствата си...
разбирате ли-просто няма вече нищо!няма мечти, няма смях, няма смисъл има само болка
аз се Влюбих и този прекрасен човек СЕ ПРЕВЪРНА В ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ БУКВАЛНО- любовта на живота или там каквото е.вярвах. обичах.бях влюбена , вярвах, вярвах , вярвах, вярвах, но -клопка.
всичко е било илюзия. нищо не е било за него.нищо.след всичко-нищо.просто няма , ей така всичко което имах се оказа че никога не съм го имала и всичко за което бях живяла вече го нямаше. а вече бях прекалено навътре в чувствата си...
разбирате ли-просто няма вече нищо!няма мечти, няма смях, няма смисъл има само болка
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
kokteil_molotow написа:мерси на крематорито за убедителния отговор.мерси и на останалите за куража. някой ден вероятно ще имам сили да мисля като вас защото така е много по-добре. сега изобщо не мисля че съм жива.просто защото хората се влюбват и имат 1 ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК В ЖИВОТА СИ.
много ми е мъчно за тебе, защото за съжаление знам точно какво имаш предвид..... дано намериш истинска любов.... ако има такава... но като чета какво си написала, и като знам и аз през какво минах... абе да гледаме положителното....
а любов... дано има
Съжалявам за това,което ти е причинил.Предполагам,че още не си готова да се влюбиш в друг,защото изпитваш някакви чувства към него или просто те е страх да не се получи отново същото.Съгласна съм с Crematory,че човек не се влюбва само веднъж в живота,просто всяка любов е различна.А за това дали може да изгуби способността си да обича-и аз като теб мислих,че съм я изгубила,дори не исках да се влюбвам,но ето че се случи.Така че и ти ще намериш друг "прекрасен човек",имай търпениемерси на крематорито за убедителния отговор .мерси и на останалите за куража. някой ден вероятно ще имам сили да мисля като вас защото така е много по-добре. сега изобщо не мисля че съм жива.просто защото хората се влюбват и имат 1 ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК В ЖИВОТА СИ.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
благодаря на nightwish
най-хубавото е че успяхте да ми дадете отговор на въпроса - има ли любов изобщо и може ли човек да я загуби в сърцето си съвсем. щом я има, и щом не може ( да я загуби човек в сърцето си ) , добре.....някой ден искам да повярвам в това .защото явно е че е така .мерси