Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Shawty
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от Shawty »

proUSA написа:Миналата година на предвар. изпит получих 3.75
Отидох да си видя работата.
Прочетох малоумното заключение на двамата проверяващи и на редовния изпит получих 5.75

Дерзайте, нищо не е загубено!
И какво ти бяха писали, че да знаем в/у какво да поработим :P .
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
dafi_bs
В началото бе словото

Мнение от dafi_bs »

да, но ние, които не сме в сф няма как да си видим работите...

а за този, който пита как така тези, които не ходят на уроци имат по високи оценки ще цитирам една приятелка "или го имаш или не" ;)
Цветарка
В началото бе словото

Мнение от Цветарка »

аз имам 5.00 и съм страшно доволна, защото не съм се готвила за изпита, дори се колебаех дали да се запиша :) мисля, че има голямо значение дали имаш отношение към темата или не... ако успееш да я свържеш с нещо, което ти е интересно, нормално е да се справиш дори и без уроци. браво на всички с добри оценки
dafi_bs
В началото бе словото

Мнение от dafi_bs »

изобщо не трябва оценката от матурата ;)

Изображение
Аватар
Виктория
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от Виктория »

Това не е поправено сигурно.
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

Ох, не знам какво стана с последните два дни, но не ми се отваряше форума. Както и да е ... аз имам 3.88 (варненец само не ми казвай, че и ти имаш същата оценка, братле :D ) Та ... очаквах повечко, но се надявам вече на редовния по-добра оценка. Иначе няма да е лошо, който знае да разясни колко са местата тази година за мъжете и колко мъже сме били на изпита.

P.S. Варненец, братле, с тебе тряа да пием едно кафе преди редовния! :D :D :D
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

И още нещо.....Бероец, преди всичко...ЧЕСТИТО ПОБЕДА на наш'те ;) .. иии .. каква оценка имаш ти ?

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Днес ще бъде одобрен/отхвърлен планът за прием. ;)
http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... kzNjs5Nw==
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

4.25... 25 чиляка имат повече (13.9) и 6 (3.3%) имат колкото мен... слабооо слабооо
П.П. Carmilla, поздравления :)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Мерси! :flower:
И успех на редовния! :р
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

pepso написа:И още нещо.....Бероец, преди всичко...ЧЕСТИТО ПОБЕДА на наш'те ;) .. иии .. каква оценка имаш ти ?
Бате,не знам за Вас,ама аз два дена не можах да отворя сайта-откачих направо!За резултата-точно колкото очаквах-3,4!!!Ще се мъчим за редовния!Честито на всички с хубави оценки!

Сега да се разберем с pepso и Варненец-независимо от резултатите от редовния,приема и всички там класирания,имате от батко си едно голямо напиване,където кажете(Плаза,Най-клуб,Планета,Амнезия и др.)!Друго може да не излезе от тия изпити,ама поне да се видим,..... му-щото сме пичове!!!!!!!!!!!

П.С. Да жибей Дж.О'Шей :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

O'Shea FOREVER! Тука си прав! И за пиенето си прав! Бероец, бате, НАЙ КЛУБ викам аз :D Дай да си идем на чалгия :D И без т'ва се е видяло ... предлагам преди изпита едно кафенце да направим тримата, пък след изпита ... там се знае ... водка, водка, водка, водка и пак водка :D :D :D

Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Варненец написа:
pepso написа:Охохоооооо....само да станем студенти, само да станем и ще разбереш какво се нарича "пасване" на водка, в чалга заведение :D :D :D
:lol: :mrgreen: Ще има сътезание по надпийване :mrgreen: Че и Бероеца ще се включи :mrgreen: :lol: Само да ги вземем тези изпити :salute:
Бате,ако извадим някъв късмет и вземем,че влезем и 3-та-в студентски град ще се носят легенди за нас-бъди сигурен!Не се хваля(то няма и с кво),ама кво чудо ще е,бедна ти е фантазията!!!!!!!!!!!
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

pepso написа:O'Shea FOREVER! Тука си прав! И за пиенето си прав! Бероец, бате, НАЙ КЛУБ викам аз :D Дай да си идем на чалгия :D И без т'ва се е видяло ... предлагам преди изпита едно кафенце да направим тримата, пък след изпита ... там се знае ... водка, водка, водка, водка и пак водка :D :D :D
Бате,само да има водка и Преслава,Ивана(любимка ми е),Джаго :lol: ,и върти ,върти,върти...
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

Просто ... влезем ли и тримата ви обещавам едно ... в студентски, всички тези, които са ни видeли пияни, ще ни гледат като Алмуния топката, след удар на Роналдо в гредата :D ГАРАНЦИЯ ! :D

Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”