КСК 2009 - Биология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: КСК 2009 - Биология

Мнение от scalpelo »

Ше замълча :lol: :lol: :lol:
IvanKulev
В началото бе словото

Мнение от IvanKulev »

На коя дата е евентуалния следващ изпит по биология ?
cara_miq
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от cara_miq »

13.07 ;)
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

Ще помоля три от момичетата които пишат в темата да направим едно клипче.Избирането ще стане след пращане на снимкови д-ва за дупета,цици и други части от тялото на женския пол.Ще дам клипче,за да видите горе-долу какво имам предвид
http://vbox7.com/play:7cf4bc07
Нека покажем на тези три момичета(не са от България),че българките могат повече с дупетата си.Аз ще заснема клипчето,пък после може и някое друго клипче да заснемем,ако някоя от мадамите се притеснява от камерата,ще изключа камерата след 1-то клипче,а за 2-рото ще чуете подробен разказ от мен-МОМЧЕТО с 3-те момичета ау ау ау... :lol: :lol: :P :P
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Леле 2 дни невлизане в тоя форум иии ебахтии мелодрамите :mrgreen: тъкмо се искефих,че няма да има хора,които хранят или нещо такова,а то същото като в друг дето влизам,само че за музика!Успех на всички с оценките:)А ние пък с Молекулка като пък бяхме на курсовете в МУ и напраооо фанахме Бога за Рога и толко прокопсахме,че няма кой да види хахахаха :mrgreen: :mrgreen: Иначе нито 1 клас по никакъв параграф не е за пренебрегване:)Просто тряя се знае материала:)Иначе дам 100% тези,които са ходили на курс в СУ все пак са им казали коя тема какво може да включва,защото имаше некви яки лектори в МУ,които обясняваха с най-големи подробности!
:Молекулкаа незнам дали беше,когато 1 преподава6е Антропогенеза и преди тва още некви теми(1 рус и малък)!Аз го видях тоя пак и лелел изпаднах в паника :mrgreen: :mrgreen: Помниш ли,когато му излезнах от часа :mrgreen: Толкова храна му ударих хахаха
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Мнение от Rehabilitator_ »

Хард, и аз ходих на същите курсове в МУ-София, я се опиши може да се сетя, все пак накрая не бяхме кой знае колко....А помниш ли я тази доц.Трифонова къв беше хит, непрекъснато бръщолевеше простотии, от сорта на как кокошките се оплождат вътрешно :) :) :) или тая Маркова, дето се кефеше кат некой цербер, тя ни беше на Нервна система
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Хаха еми кво да се описвам :mrgreen: аз бях заедно с още 7 изпращели човека и се сцепвахме през цялото време :mrgreen: е имаше моменти на сериозност де ама и на голям цикъл!Ако ти кажа,че не помня на нито 1 преподавател иметооо хахах!Ама кво да ти кажа :) питай по-конкретно нещо:) Иначе да подчертая за всички,че съм МОМИЧЕ :mrgreen: :mrgreen: хахахахаха
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

костадин :) по повод видеото тази в дясно е най-скована иии има доста лоши задни части(според мен) мадамата в ляво е със стабилните чупки;) но не забравяй техния ген все пак:)ние също сме добри,но са доста по-пластични от нас,пък и булшинството имат уникални тела:)
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

kostadin написа:Ще помоля три от момичетата които пишат в темата да направим едно клипче.Избирането ще стане след пращане на снимкови д-ва за дупета,цици и други части от тялото на женския пол.Ще дам клипче,за да видите горе-долу какво имам предвид
Нека покажем на тези три момичета(не са от България),че българките могат повече с дупетата си.Аз ще заснема клипчето,пък после може и някое друго клипче да заснемем,ако някоя от мадамите се притеснява от камерата,ще изключа камерата след 1-то клипче,а за 2-рото ще чуете подробен разказ от мен-МОМЧЕТО с 3-те момичета ау ау ау... :lol: :lol: :P :P
О Българките умеят много повече с дупетата си :) Но мисля, че кандидатките трябва да бъдат първо окачествени и след това допуснати до заснемането на филма :lol: :lol: :lol: да не се аби лента и време

Затова предлагам:
Язе/Скалпелчо/ да окачестявам Молекулка
Костадин-Мисс Сиси
Рехабилитатор-Ралка

С останалите кандидатки ще се проведе общ кастинг, журито приема отлежали питиета и тънки мезета под формата на почерпки......

Консорциомо Durex ни спонсорира с 3 кашона предпазни средства :lol: :lol: :lol:

Колешки Вие сте на ход, за място и час за провеждане на това мероприатие :P :P :P
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Хммм :) интересно ми е Вие какво бихте ни спретналии хахаха :mrgreen: :mrgreen: имаме нужда и ние от забавление :lol:
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Аз предлагам 5 кашона от DUREX, мое да се окажат ненаситни невестите :) :) :)
Последно промяна от Rehabilitator_ на 29 Апр 2009, 22:03, променено общо 1 път.
Аватар
ralka_mnt
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: трети

Мнение от ralka_mnt »

scalpelo написа:
kostadin написа:Ще помоля три от момичетата които пишат в темата да направим едно клипче.Избирането ще стане след пращане на снимкови д-ва за дупета,цици и други части от тялото на женския пол.Ще дам клипче,за да видите горе-долу какво имам предвид
О Българките умеят много повече с дупетата си :) Но мисля, че кандидатките трябва да бъдат първо окачествени и след това допуснати до заснемането на филма :lol: :lol: :lol: да не се аби лента и време

Затова предлагам:
Язе/Скалпелчо/ да окачестявам Молекулка
Костадин-Мисс Сиси
Рехабилитатор-Ралка

С останалите кандидатки ще се проведе общ кастинг, журито приема отлежали питиета и тънки мезета под формата на почерпки......

Консорциомо Durex ни спонсорира с 3 кашона предпазни средства :lol: :lol: :lol:

Колешки Вие сте на ход, за място и час за провеждане на това мероприатие :P :P :P

абе я не ме включвайте мене никъде.. :)) що ще ме оставят заради вас :? :P :oops: :lol: :bounce:
Illusion never changed into something real..!!
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Аре като обявят резултатите да се видим и на живо да обсъдим темата :) мисля,че ще е мноого по-фън 8)
Аватар
ralka_mnt
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: трети

Мнение от ralka_mnt »

HardStar написа:Аре като обявят резултатите да се видим и на живо да обсъдим темата :) мисля,че ще е мноого по-фън 8)
Можеееееее :P
Illusion never changed into something real..!!
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Мале Ралке, дано бе мила, аз ше ти утешавам после нали знаеш..........Ами аре да се съберем, къде ше е сбирката, казувайте..........
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”