КСК 2009 - Биология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: КСК 2009 - Биология
Ше замълча

На коя дата е евентуалния следващ изпит по биология ?
-
cara_miq
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
13.07 
Ще помоля три от момичетата които пишат в темата да направим едно клипче.Избирането ще стане след пращане на снимкови д-ва за дупета,цици и други части от тялото на женския пол.Ще дам клипче,за да видите горе-долу какво имам предвид
http://vbox7.com/play:7cf4bc07
Нека покажем на тези три момичета(не са от България),че българките могат повече с дупетата си.Аз ще заснема клипчето,пък после може и някое друго клипче да заснемем,ако някоя от мадамите се притеснява от камерата,ще изключа камерата след 1-то клипче,а за 2-рото ще чуете подробен разказ от мен-МОМЧЕТО с 3-те момичета ау ау ау...

Нека покажем на тези три момичета(не са от България),че българките могат повече с дупетата си.Аз ще заснема клипчето,пък после може и някое друго клипче да заснемем,ако някоя от мадамите се притеснява от камерата,ще изключа камерата след 1-то клипче,а за 2-рото ще чуете подробен разказ от мен-МОМЧЕТО с 3-те момичета ау ау ау...
- HardStar
- В началото бе словото
Леле 2 дни невлизане в тоя форум иии ебахтии мелодрамите
тъкмо се искефих,че няма да има хора,които хранят или нещо такова,а то същото като в друг дето влизам,само че за музика!Успех на всички с оценките:)А ние пък с Молекулка като пък бяхме на курсовете в МУ и напраооо фанахме Бога за Рога и толко прокопсахме,че няма кой да види хахахаха
Иначе нито 1 клас по никакъв параграф не е за пренебрегване:)Просто тряя се знае материала:)Иначе дам 100% тези,които са ходили на курс в СУ все пак са им казали коя тема какво може да включва,защото имаше некви яки лектори в МУ,които обясняваха с най-големи подробности!
:Молекулкаа незнам дали беше,когато 1 преподава6е Антропогенеза и преди тва още некви теми(1 рус и малък)!Аз го видях тоя пак и лелел изпаднах в паника
Помниш ли,когато му излезнах от часа
Толкова храна му ударих хахаха
:Молекулкаа незнам дали беше,когато 1 преподава6е Антропогенеза и преди тва още некви теми(1 рус и малък)!Аз го видях тоя пак и лелел изпаднах в паника
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Хард, и аз ходих на същите курсове в МУ-София, я се опиши може да се сетя, все пак накрая не бяхме кой знае колко....А помниш ли я тази доц.Трифонова къв беше хит, непрекъснато бръщолевеше простотии, от сорта на как кокошките се оплождат вътрешно
или тая Маркова, дето се кефеше кат некой цербер, тя ни беше на Нервна система
- HardStar
- В началото бе словото
Хаха еми кво да се описвам
аз бях заедно с още 7 изпращели човека и се сцепвахме през цялото време
е имаше моменти на сериозност де ама и на голям цикъл!Ако ти кажа,че не помня на нито 1 преподавател иметооо хахах!Ама кво да ти кажа
питай по-конкретно нещо:) Иначе да подчертая за всички,че съм МОМИЧЕ
хахахахаха
- HardStar
- В началото бе словото
костадин
по повод видеото тази в дясно е най-скована иии има доста лоши задни части(според мен) мадамата в ляво е със стабилните чупки;) но не забравяй техния ген все пак:)ние също сме добри,но са доста по-пластични от нас,пък и булшинството имат уникални тела:)
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
О Българките умеят много повече с дупетата сиkostadin написа:Ще помоля три от момичетата които пишат в темата да направим едно клипче.Избирането ще стане след пращане на снимкови д-ва за дупета,цици и други части от тялото на женския пол.Ще дам клипче,за да видите горе-долу какво имам предвид
Нека покажем на тези три момичета(не са от България),че българките могат повече с дупетата си.Аз ще заснема клипчето,пък после може и някое друго клипче да заснемем,ако някоя от мадамите се притеснява от камерата,ще изключа камерата след 1-то клипче,а за 2-рото ще чуете подробен разказ от мен-МОМЧЕТО с 3-те момичета ау ау ау...![]()
![]()
![]()
Затова предлагам:
Язе/Скалпелчо/ да окачестявам Молекулка
Костадин-Мисс Сиси
Рехабилитатор-Ралка
С останалите кандидатки ще се проведе общ кастинг, журито приема отлежали питиета и тънки мезета под формата на почерпки......
Консорциомо Durex ни спонсорира с 3 кашона предпазни средства
Колешки Вие сте на ход, за място и час за провеждане на това мероприатие
- HardStar
- В началото бе словото
Хммм
интересно ми е Вие какво бихте ни спретналии хахаха
имаме нужда и ние от забавление 
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Аз предлагам 5 кашона от DUREX, мое да се окажат ненаситни невестите

Последно промяна от Rehabilitator_ на 29 Апр 2009, 22:03, променено общо 1 път.
- ralka_mnt
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: трети
scalpelo написа:О Българките умеят много повече с дупетата сиkostadin написа:Ще помоля три от момичетата които пишат в темата да направим едно клипче.Избирането ще стане след пращане на снимкови д-ва за дупета,цици и други части от тялото на женския пол.Ще дам клипче,за да видите горе-долу какво имам предвид
Нека покажем на тези три момичета(не са от България),че българките могат повече с дупетата си.Аз ще заснема клипчето,пък после може и някое друго клипче да заснемем,ако някоя от мадамите се притеснява от камерата,ще изключа камерата след 1-то клипче,а за 2-рото ще чуете подробен разказ от мен-МОМЧЕТО с 3-те момичета ау ау ау...![]()
![]()
![]()
Но мисля, че кандидатките трябва да бъдат първо окачествени и след това допуснати до заснемането на филма
![]()
![]()
да не се аби лента и време
Затова предлагам:
Язе/Скалпелчо/ да окачестявам Молекулка
Костадин-Мисс Сиси
Рехабилитатор-Ралка
С останалите кандидатки ще се проведе общ кастинг, журито приема отлежали питиета и тънки мезета под формата на почерпки......
Консорциомо Durex ни спонсорира с 3 кашона предпазни средства![]()
![]()
![]()
Колешки Вие сте на ход, за място и час за провеждане на това мероприатие![]()
![]()
абе я не ме включвайте мене никъде..
Illusion never changed into something real..!!
- HardStar
- В началото бе словото
Аре като обявят резултатите да се видим и на живо да обсъдим темата
мисля,че ще е мноого по-фън 
- ralka_mnt
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: трети
МожеееееееHardStar написа:Аре като обявят резултатите да се видим и на живо да обсъдим тематамисля,че ще е мноого по-фън
Illusion never changed into something real..!!
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Мале Ралке, дано бе мила, аз ше ти утешавам после нали знаеш..........Ами аре да се съберем, къде ше е сбирката, казувайте..........