Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз съм с 3.13 Не очаквах по-висока оценка, така че съм доволен. Не съм се готвил изобщо, не съм развивал някакви теми и не съм ходил на курса.
За редовният изпит ще се готвя и се надявам да изкарам по-висока оценка и да ме допуснат на устния, а след това, каквото стане.
Много искам да запиша журналистика в СУ паралелно със спортната в НСА. Това ми е мечта от детството. Дано успея.
Честито на тези, които имат по-високи оценки, а на останалите, като мен , успех на редовния.
Резултатите са факт, новите надежди също
Аз имам 4.75, има 54 момичета с по- високи оценки и 18 със същата.
При момчетата с такава оценка колко има преди тях? (или приблизително)
Утвърдили ли са местата във факултета? Някъде преди в сайта на СУ бях намерила, че са още под въпрос, но сега представа нямам къде беше...
По 70 места на специалност? (Дано!)
Късмет на всички
"Погледната от далече, равнината пред мен, приличаше на поредица от хълмове"
С 4.75 в първите 20 от близо 300 калпака..ей, мъж да си :> Не че съм горд, даже съм малко обезсърчен, защото есето ми за мен си беше върха.
Almondgirl, твоя ник Бадемка ли е в превод ?
Каквато ни е държавата, такъв ни е държавният университет!
Аз имам четворка.
Принципно от една страна не съм толкова разочарована,защото не съм се подготвяла за изпита хич .Нито съм се упражнявала да пиша есета,нито съм следяла новини и вестници,нито съм ходила на курсове.Просто станах и отидох,така,че е не съм особено изненадана от оценката.
Ноо с четворка за никъде не съм,тъй че ако не изкарам повече на редовния не искам да ходя на устен,нямам шанс и без това.
И дано да имаме по-голям успех на редовния.
Almondgirl написа:Резултатите са факт, новите надежди също
Аз имам 4.75, има 54 момичета с по- високи оценки и 18 със същата.
При момчетата с такава оценка колко има преди тях? (или приблизително)
Утвърдили ли са местата във факултета? Някъде преди в сайта на СУ бях намерила, че са още под въпрос, но сега представа нямам къде беше...
По 70 места на специалност? (Дано!)
5.00
Не съм се готвила никак за изпита, дори не съм писала есета от 4 години (освен по английски) и затова съм много доволна. Но за сега надали ще взема нечие място, тъй като това ми беше резервен вариант и още обмислям кое ще предпочета
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
Хора аз имам 5.10 Като видях оценката вчера направо паднах от стола-очаквах абсолютно всичко под 4 :PP Според мен редовният изпит е също много важен и съм убедена,че хората които не са доволни от резултата ще се справят тогава Препоръчвам филма The Secret и идеята ,че подсъзнанието може всичко!
-Kъде търсиш отговорите?
-В тъмнината на дълбоката мисъл,в съзерцанието на простотата,в тишината...
-А къде ги намираш?
-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"
И аз съм така...
Надявах се на повече, но каквото съдбата/костенурката на Лозанов каже...
In you I see dirty
In you I count stars
In you I feel so pretty
In you I taste god
In you I feel so hungry
In you I crash cars
We must never be apart...
NikTa написа:
Важното е, че изяснихме въпроса.
Колкото до питането на dafi (за устния) - ами сметни го, значи грубо има 80 момичета от твоята оценка нагоре, а момчетата, чиито оценки са над 4.50, са 23. Значи около 100 (закръгляме).
За да не ти стигне, трябва на редовния да се появят 250 нови кандидати с оценки, по-високи от 4.63...
Което принципно доста трудно би се случило. Ама дефакто, няма нищо невъзможно на тоя свят...
NikTa, благодаря! (:
ааа да попитам принципно ако не се явят 250нови кандидата с оценки по-високи от 4.63(сиг. ще има такива, защото хората, които на този изпит изкараха по-ниски оценки ще отидат и на редовния и там вече трябва да имат по-високи оценки) отивам на устен или ?
иии сега като имам 4.63 отивам на устен директно или трябва да минат и редовните изпити(а те кога са?)
благодаря отново
Кофтито при мен е средната оценка по история (5), а по литература-5.50. Не знам, въпреки това се надявам с 4.63 и по-висока на следващия изпит и на устния, да имам шанс !
Виктория написа:Не се ли взимаше оценката от матурата по литература?
Мхм.
Дафи, идеята е след редовния да попаднеш в топ 350...
Разбира се, възможно е много хора от сегашните да си повишат оценката на редовния, но пък ти също може да си сред тях...
Така че всичко е относително. С тази оценка засега имаш шансове за устния. Това е.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)