Loli написа:вечен студент, прави много особено, така да се каже, впечатление, когато наричаш "деца" хора на 19 години, при положение, че ти си на 28-9

Иначе темата е наистина много полезна. Всичко ми стана ясно освен номера с тоалетната. Хем трябва да имаш придружител, хем не е разрешено да говориш с квесторите, та като как точно му сигнализираш на този човек че искаш да отидеш до тоалетната? Освен това, има ли някакъв определен брой пъти в които можеш да отидеш :р И още нещо, понеже очевидно не пускат да отидеш да изпушиш една цигара - възможно ли е да се падне някой по-готин квестор, който да ти позволи да го направиш в тоалетната? Знам,че това изглеждат супер маловажни неща, но мен точно те ме притесняват, защото всички ги игнорират и никой не ги обеснява...

Ти пък откъде знаеш на колко съм години!? Има докторанти и на по 40! Е, аз съм на 27, така че позна...

Но щом не можете да издържите четири или пет часа без да ядете и да пиете вода, явно не сте много възрастни. След втория час, като почнете да шумите със станиоли и да ги чупите тия шоколади, получавам усещане, все едно някой ми забива пирони в главата! Други пък постоянно се наливат с вода и ходят до тоалетна по няколко пъти!
И тъй, на въпроса за
тоалетната: 1. Някои ме питат: "може ли да отида до тоалетната", други просто стават и тръгват към вратата. Един такъв го върнах, защото колежката беше отишла да води друго дете... ъъъ... девойка, до тоалетната и в този момент аз бях единствения квестор в стаята, така че просто нямаше как да изляза. Казах на младежа: "изчакайте, докато се върне колежката". 2. Няма определен брой пъти, за посещение на тоалетната. Както вече споменах, тия които се наливат с вода постоянно, ходят по няколко пъти. 3. Това
за цигарите и на мен ми е голям проблем! Да не мислиш, че на мен не ми се пуши, ама няма как да стане. От няколко години насам, пушенето по коридорите е напълно забранено. В тоалетната не е удобно да се пуши.
Първо, защото смрадта е
ужасна;
второ, защото постоянно прииждат други квестори от съседните зали, водещи други деца... ъъъ... младежи в тоалетната. Аз почти всеки път, когато водех някой до тоалетната се засичах с квестора от съседната зала, а и нашият отговорник-зала постоянно обикаляше в коридора. Иначе, след третия час вече умирах за цигара, ама няма как. Така че ще стискаме зъби!
Сериозно...кандидатстудентският изпит е твърде важно събитие в живота на един човек и да си объркаш сградата или темата говори много.
Аз като кандидатствах, също не бях сигурен, къде точно се намира сградата, в която трябва да се явя. Ето защо, няколко дни преди самия изпит, се разходих до сградата, огледах я хубаво, за да съм сигурен, че когато дойде моментът, ще съм на правилното място. Ако някой се притеснява, че може да се обърка, нека постъпи като мен. А ето и адресите на сградите + телефоните за връзка:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/fakulteti