Тази година щях да ходя на мача с Ливърпул(1:4),ама малко проблеми с билетите провалиха всичко!Както и да е.Още не съм ходил до Олд Трафорд,но следващият сезон,каквото и да става,съм там!pepso написа:beroeca написа:Фен съм на Юнайтед от 6-годишен.Тъкмо в отбора заигра Кантона!Отгова съм пленен от отбора и начина на игра.Имам си всичко:знаме,шалчета,шапки и най-новата ми придобивка-спален комплект!Сега съм си наумил и татус да си правя,ама след изпитите!pepso написа:Бероец, фен на Юнайтед или просто харесваш Бербата ? Защото ако е първото...ми ти си си наш човек, братле
Иначе за Берба-мога само да се радвам,че има българин в моя любим отбор(и то какъв)!
ЕВАЛА!!!!! Дълбок поклон!!! Е, аз съм от малко по-късничко, де ... паметната 1999Финала на ECC! Няма такъв др мач! Още помня коментатора как викаше накрая. А за бербата ... съгласен съм! Крайно време беше в най-добрия отбор, най-добрия българин да играе
![]()
И само да добавя ... към колекцията, която имаш ти (и аз, без спалния комплект), добавям и ключодържател, фланелка от Олд Трафорд и спомени от физиономиите на едни гнусни лондончани, на които казах, че съм от Юнайтед!!
![]()
![]()
(щяха да ме бият след това, де, ама нищо
![]()
![]()
)
Във фен-клуба членуваш ли?Щото той нали е при вас в Пловдив?Даже предната седмица имаше събор(1-ви национален) на феновете на Юнайтед в Трявна,точно за мача с Тотнъм!
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !