Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от beroeca »

pepso написа:
beroeca написа:
pepso написа:Бероец, фен на Юнайтед или просто харесваш Бербата ? Защото ако е първото...ми ти си си наш човек, братле :P
Фен съм на Юнайтед от 6-годишен.Тъкмо в отбора заигра Кантона!Отгова съм пленен от отбора и начина на игра.Имам си всичко:знаме,шалчета,шапки и най-новата ми придобивка-спален комплект!Сега съм си наумил и татус да си правя,ама след изпитите!

Иначе за Берба-мога само да се радвам,че има българин в моя любим отбор(и то какъв)!

ЕВАЛА!!!!! Дълбок поклон!!! Е, аз съм от малко по-късничко, де ... паметната 1999 :) Финала на ECC! Няма такъв др мач! Още помня коментатора как викаше накрая. А за бербата ... съгласен съм! Крайно време беше в най-добрия отбор, най-добрия българин да играе :P ;) И само да добавя ... към колекцията, която имаш ти (и аз, без спалния комплект), добавям и ключодържател, фланелка от Олд Трафорд и спомени от физиономиите на едни гнусни лондончани, на които казах, че съм от Юнайтед!! :D :D :D (щяха да ме бият след това, де, ама нищо :D :D :D )
Тази година щях да ходя на мача с Ливърпул(1:4),ама малко проблеми с билетите провалиха всичко!Както и да е.Още не съм ходил до Олд Трафорд,но следващият сезон,каквото и да става,съм там!

Във фен-клуба членуваш ли?Щото той нали е при вас в Пловдив?Даже предната седмица имаше събор(1-ви национален) на феновете на Юнайтед в Трявна,точно за мача с Тотнъм!
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

Знам и за фенклуба, знам и за събора дето имаше, следя отблизо всичко (от сайта), но не членувам, защото не съм от Пловдив :D хех :) От Велинград съм :) Иначе ако можех ... 100% ще съм там!!!!!!!!!!! А за Олд Трафорд ... леле, нямаш си на идея колко ме е яд, че баща ми дето не разбира от футбол ходи там, а аз не можах ... :@ Просто ... е сега последно като бях в UK (Януари), стигнах само до Лондон и ме е яд! Имах намерението да отида до Манчестър, но просто не се получиха нещата. Съгласен съм ... ДОГОДИНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Иначе съм бил и на Емирейтс, и на Уайт Харт Лейн ... какво да ти кажа ... Емирейтс-хубав стадион, скапан отбор :D Уайт Харт Лейн- по-зле е от Герена и Българска армия!!!
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

pepso написа: и на Уайт Харт Лейн ... какво да ти кажа ... Емирейтс-хубав стадион, скапан отбор :D Уайт Харт Лейн- по-зле е от Герена и Българска армия!!!
Хах..ще се направя,че не съм те чул.
M. S. Petrusenko
В началото бе словото

Мнение от M. S. Petrusenko »

Хора, гледам, че са изнесли информация за идентификацията на работите, което ще рече, че явно вече има оценки, обаче в персоналната ми страница няма и помен от такава. Аз ли не гледам, където трябва или просто не са качени оценките на всички? Ако някой знае нещо по въпроса ще му бъда благодарен :)
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

Хаха, нищо лично ;) Живял съм в Тотнъм и мога да ти кажа, че там положението е мноооого зле. Неслучайно и самите лондончани си му казват "чистилището" (мястото между ада и рая, където Бог изпраща съгрешилите да се пречистят :) ) Така че ..... Да не говорим, че там официалния език не е английски, а пакистански, турски и индийски :)

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
madlight
В началото бе словото
Специалност: светещ с фенерче

Мнение от madlight »

Още малкоооо :bom:

П.с Мен ме е страх да си проверя личната информация вече :)
In you I see dirty
In you I count stars
In you I feel so pretty
In you I taste god
In you I feel so hungry
In you I crash cars
We must never be apart...
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Ми бероец не знам какв аще става днес,аз съм за Реал Мадрид..Ще се направя,че не съм чул това за най-добрият отбор в света :lol: Мразя в червата Барса,ама Челси са ми супер противни,то и вие не сте ми на сърце,ама.....
Иначе аз може утре вашият мач и да го коемнтирам не знам още :lol: 8) :wink:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

Варненец написа:Ми бероец не знам какв аще става днес,аз съм за Реал Мадрид..Ще се направя,че не съм чул това за най-добрият отбор в света :lol: Мразя в червата Барса,ама Челси са ми супер противни,то и вие не сте ми на сърце,ама.....
1во ... ДАНО да го коментираш (тъкмо с бероеца ще ти дадем малко extra info :P ако искаш де ;) )
и 2ро ... Изпуснах да спомена (щях да кажа "свинете" ) Челси :) Едва ли ненавиждам повече някой друг отбор повече ... Нито имат история, нито потенциал. Единственото, което имат са парите на Абрамович!

Аватар
Vanko`
В началото бе словото

Мнение от Vanko` »

Губя търпение вече. :bounce:
Аватар
madlight
В началото бе словото
Специалност: светещ с фенерче

Мнение от madlight »

а сега новият летен хит - 'Губя контрол, когато резултатите ги няма'.... :D :)
In you I see dirty
In you I count stars
In you I feel so pretty
In you I taste god
In you I feel so hungry
In you I crash cars
We must never be apart...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

На началната страница пише кога може да си проверите работите. Дали не са ви излезли резултатите ? :D
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

pepso написа:
Варненец написа:Ми бероец не знам какв аще става днес,аз съм за Реал Мадрид..Ще се направя,че не съм чул това за най-добрият отбор в света :lol: Мразя в червата Барса,ама Челси са ми супер противни,то и вие не сте ми на сърце,ама.....
1во ... ДАНО да го коментираш (тъкмо с бероеца ще ти дадем малко extra info :P ако искаш де ;) )
и 2ро ... Изпуснах да спомена (щях да кажа "свинете" ) Челси :) Едва ли ненавиждам повече някой друг отбор повече ... Нито имат история, нито потенциал. Единственото, което имат са парите на Абрамович!
Аз от техния отбор обаче уважвам Тери,плачеше ми се на финала с Юнайтед заради него,наистина голямо сърце има..Иначе другото там е боза,за вас ще премълча,че да не ви обидя :wink: Само ще си спомня 2004 мачът между нас и вас-мед за душата ми :lol:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Almondgirl
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от Almondgirl »

На мен изцяло ми блокира сайтът. Само error, error, error. И започна да ме хваща и шубето :) Не мога да върша нищо друго за повече от 5 минути.... :bom:
"Погледната от далече, равнината пред мен, приличаше на поредица от хълмове"
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

Хахаха, айде, айде да не хващаме таз тема, че вие в последно време имате доста издънки :P :D Ще си развалим само приятелството :D :P :D

Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Не губете нито търпение, нито контрол, хора...
Щом и сайтът им забива на някои, значи всичко е много много близо... :compress:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”