Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от Варненец »

Ем аз не ходя не знам дали няма да си изпатя накрая надявам се,че не,ама защо да ходя ,като там съм сам :lol: :shock:
Иначе получих прясна информация и мисля да я споделя с вас, тя ни засяга пряко...

"Резултатите от изпита няма да излязат,тъй като кучето на Табакова и костенурката на Лозанов са ни изяли работите"
:coffee_L: :connie_mini_hotairballoonmini: :fiona_dog2: :JC_domowhack:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Shawty
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Shawty »

Точно нашите ме гаврят тук- на въпроса "Ще ходиш ли на училище?" аз им отг "Вчера ходих.", което явно събуди някакъв смях у тях :) . Та идеята ми е, че аз тази година най-мн кафето до у-ще посещавах.. да уча картите :twisted: . Ама това 2-рия срок, де, и то към средата. 1-вия нямахме такава свобода чак. И btw продължават да ни искат бележки :roll: :lol: .
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
Аватар
Almondgirl
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от Almondgirl »

Na nas mnogo ni pravqt problem zaradi otsystviqta i osobeno klasnite rykovoditeli se panirat ujasno. V4era polu4ih sms ot klasnata : Utre o6te v 7 i 20 da ste vsi4ki v u-6te. Pristignala e mobilna grupa ot MON. Koito ima da mi dava belejki i belejnici, da gi nosi. Predai ... :bom:
A s tezi rezultati mi lipsva vsqkakvo sysredoto4avane, kato se pribera vky6ti, samo tranzitiram do PC- to. Vqrno e , 4e 6te izlqzat i kakvo ? - ama pone ima6 nqkakyv otnositelen status...
O6te malko :) Nadqvam se
"Погледната от далече, равнината пред мен, приличаше на поредица от хълмове"
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Драги ми журналисти, ето я последната информация:
звъннах в СУ и ми казаха, че днес резултатите ще бъдат КАЧЕНИ!

Аз мога да кажа само две думи:
1.Oхххххххх.... :compress: :compress: :compress:
2.Finally... :colors:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Време беше.Вчера по математика са ги качили към 4 часа като сайта започне да не се отваря значи вече ги качват :drunken:
Аватар
pebulsita
В началото бе словото

Мнение от pebulsita »

Незнам вие как се чувствате, ама на мен сърцето ще ми хвръкне. :pale: Сега ми е по-притеснено, отколкото на самия изпит. :(
Преди да действаш - разсъждавай ! :)
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Леле, ся си представям ако стане нещо гаф и не ги качат днес, как ще бъда осъдена на обществено порицание... :lol:

(Пепел ми на езика...)
Не знам хора. Лелката така рече... :D

Чакаме... :bom:
И дишаме, дишаме, дишаме... :cheese:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

На мен не ми е толкова притеснено,а по-скоро любопитно.Журналистиката не ми е основен приоритет :)
Аватар
Almondgirl
В началото бе словото

Мнение от Almondgirl »

И дишаме, дишаме дишаме :) В краен случай - линч на "лелката" :) Искам просто яснота ... Явно, че и днеска с никакво друго учене няма да се захвана.
УСПЕХИИИИИИИИИИИИИИ
"Погледната от далече, равнината пред мен, приличаше на поредица от хълмове"
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

NiKTa, споко ;) Никой нищо няма да каже за теб (поне аз няма, де ;) ) Най-вероятно ще се споменават майките на проверяващите, но за теб нищо конкретно :P :D :D :D :lol:
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Варненец написа:Мерси.Мерси..
АЗ НЯМА ДА ЧАКАМ РЕЗУЛТАТИ!!!!!!!НЯМА ДА ТЪРПЯ БАНДА ПОБЪРКАНИ ПРОВЕРЯВАЩИ ДА МИ КЪСАТ НЕРВИТЕ!!!!!!
Отварям Загорка понеже повече ме кефи- не заради Бероеца :lol: :wink: Не,че и той не е пич де :lol:
Бате,подкрепям те напълно-само Загорка :beer:s (ама първо да си навъртя обиколките за днес)!Я кажи,довечера ква ще е(Барса-Челси)?Аз си чакам мача утре!

Наздраве от мене! :beer:s :beer:s :beer:s :beer:s

П.С. Нека този,който има най-висока оценка да почерпи :lol: :lol: :lol:
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

Бероец, фен на Юнайтед или просто харесваш Бербата ? Защото ако е първото...ми ти си си наш човек, братле :P

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

pepso написа:Бероец, фен на Юнайтед или просто харесваш Бербата ? Защото ако е първото...ми ти си си наш човек, братле :P
Фен съм на Юнайтед от 6-годишен.Тъкмо в отбора заигра Кантона!Отгова съм пленен от отбора и начина на игра.Имам си всичко:знаме,шалчета,шапки и най-новата ми придобивка-спален комплект!Сега съм си наумил и татус да си правя,ама след изпитите!

Иначе за Берба-мога само да се радвам,че има българин в моя любим отбор(и то какъв)!
Победа без чест е огромна загуба!
Avi
В началото бе словото

Мнение от Avi »

И на мен днеска ми казаха по тел-а,че ще ги качат и като се прибирах тъкмо си представих как вече са ги качили най-после.Още няколко часа чакане сигурно ще има,дано да са по-бързи. :mrgreen:
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

beroeca написа:
pepso написа:Бероец, фен на Юнайтед или просто харесваш Бербата ? Защото ако е първото...ми ти си си наш човек, братле :P
Фен съм на Юнайтед от 6-годишен.Тъкмо в отбора заигра Кантона!Отгова съм пленен от отбора и начина на игра.Имам си всичко:знаме,шалчета,шапки и най-новата ми придобивка-спален комплект!Сега съм си наумил и татус да си правя,ама след изпитите!

Иначе за Берба-мога само да се радвам,че има българин в моя любим отбор(и то какъв)!

ЕВАЛА!!!!! Дълбок поклон!!! Е, аз съм от малко по-късничко, де ... паметната 1999 :) Финала на ECC! Няма такъв др мач! Още помня коментатора как викаше накрая. А за бербата ... съгласен съм! Крайно време беше в най-добрия отбор, най-добрия българин да играе :P ;) И само да добавя ... към колекцията, която имаш ти (и аз, без спалния комплект), добавям и ключодържател, фланелка от Олд Трафорд и спомени от физиономиите на едни гнусни лондончани, на които казах, че съм от Юнайтед!! :D :D :D (щяха да ме бият след това, де, ама нищо :D :D :D )

Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”