Ехх,тоя Дот наистина се опъва малко...
Световно първенство по Снукър 2009
Модератори: ники, Methuselah
Re: Световно първенство по Снукър 2009
Оказах се прав за Магуайър.

Уфф,малко мъки,но все пак резонна победа.Сигурен съм,че срещу Хигинс ще играе доста по-добре !
Айде лека нощ.Утре ще са интересни срещите.Ще викаме за Алън.
Айде лека нощ.Утре ще са интересни срещите.Ще викаме за Алън.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Недей, че му правим лоша услуга.
Пък Селби - да, хубава сесия се получи, Дот оказа дори повече от очакваната минимална съпротива, което бе добре. Но с преднината, която Селби имаше още след първата сесия, нещата изглеждаха решени още тогава.
Пък Селби - да, хубава сесия се получи, Дот оказа дори повече от очакваната минимална съпротива, което бе добре. Но с преднината, която Селби имаше още след първата сесия, нещата изглеждаха решени още тогава.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Оo,ама те всички 1/4 финали започвали днес.Супер.
Хвърлих един поглед на моя любим Спортингбет..и гледам,че Хигинс и Селби са оценени с равни шансове :
Хигинс с/у Селби 1.909 1.909 Очаквах поне лек фаворит да е Хигинс..
В другите срещи Дей,Мърфи и Магуайър са считани за леки фаворити.
А за победител в турнира нещата изглеждат така :
Хвърлих един поглед на моя любим Спортингбет..и гледам,че Хигинс и Селби са оценени с равни шансове :
Хигинс с/у Селби 1.909 1.909 Очаквах поне лек фаворит да е Хигинс..
В другите срещи Дей,Мърфи и Магуайър са считани за леки фаворити.
А за победител в турнира нещата изглеждат така :
Тоя Хендри за нищо го нямат,ей.Джон Хигинс 4.50
Стивън Магуайър 4.50
Марк Селби 5.00
Шон Мърфи 7.50
Нийл Робъртсън 10.00
Марк Алън 11.00
Райън Дей 11.00
Стивън Хендри 12.00

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Няма лошо, всъщност. Но и Дей нещо не им допада като идея, а съвсем не игра лошо дотук.SeLby написа:Тоя Хендри за нищо го нямат,ей.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Офф,утре вечер се получава голяма дилема - Ман.Юнайтед - Арсенал от 21:45 и последната сесия на Селби - Хигинс от 21:00.....

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хехе, пускай едното по ТВ, другото - на компа и дано не станеш разноглед до края.
В Замунда не качваха ли мачове по едно време? Щото ако да, най-много да го изгледаш с леееко закъснение. Все пак - Селби и Хигинс... или, по-скоро СЕЛБИ и Хигинс...
В Замунда не качваха ли мачове по едно време? Щото ако да, най-много да го изгледаш с леееко закъснение. Все пак - Селби и Хигинс... или, по-скоро СЕЛБИ и Хигинс...
В края на ноември
В края на ноември
Ясно е,че ще бъде така.Тъпо е,че няма да мога да ги изгледам на спокойствие..Търговецът на кристал написа:Хехе, пускай едното по ТВ, другото - на компа и дано не станеш разноглед до края.
Идеята за записа се отхвърля категорично.
Знае ли човек..Селби и Хигинс може да свършат и в две сесии.

Пфууу,изпуснах максималния брейк на Хендри...
Знаех си,че някой ще направи 147 и на това световно.Браво на Хендри.На световно става друг играч...
Жалко,че спортингбет не бяха пуснали такъв залог.Щях да намажа хубаво.
Жалко,че спортингбет не бяха пуснали такъв залог.Щях да намажа хубаво.

- deskasmeska
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
SeLby написа:Eто тук видях,че ги има написани набързо правилата : http://blog.emyto.net/?p=175
Oсновният фаворит за титлата е ей този симпатяга :
Рони О'Съливан.В момента е настоящ световен шампион и номер 1 в рангклистата.Едва ли някой ще отрече,че той е най-добрият.Общо взето,ако не си гледала Съливан,не си гледала снукър.Въпреки всичко се съмнявам отново да стане световен шампион.
Иначе моят фаворит ми е на аватара - Марк Селби.
Дано успееш да гледаш някой двубой.Заслужава си.
Марк Селби але- алеее !!!
Selby Vs. Higgins- 5-7
стискайте палци Селби да победи
Докара нещата до 8-8,а можеше дори да води с 9-7.
Но все пак на фона,че изоставаше с 4-7..сесията не свърши зле.Довечера ще е голяма драма. 

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Мачът между Стивън Хендри и Шон Мърфи беше истинска класика. Започвам да се замислям дали Ш. Мърфи няма отново да триумфира. Играе неверотен скуукър. Иначе за мача на Селби и Хигинс - очаквам победа за шотландеца, колкото и да ми е симпатичен "веселякът от Лестър". Като гледам играта на останалите вече 7 играчи, мисля, че полуфиналните двойки ще са Хигинс-Алън и Мърфи-Робъртсън, а финалът ще е Мърфи-Хигинс, а там вече не се наемам с прогноза.
Вие как мислите? Кои ще са полуфиналните двойки и съответно финалната?
Последно промяна от THE_PARASITE на 29 Апр 2009, 21:43, променено общо 1 път.
Прогнози за Селби - Хигинс не смея да давам.
Там нещата наистина в момента са 50/50.
Радвам се за Алън.Прави супер турнир.Но може би няма да успее да прескочи 1/2 финала.
И според мен Мърфи ще е на финал.Вече го водят и фаворит за титлата.
Като цяло се получава страхотен турнир(най-доброто световно,което аз съм гледал).
А колко още предстои....
Радвам се за Алън.Прави супер турнир.Но може би няма да успее да прескочи 1/2 финала.
И според мен Мърфи ще е на финал.Вече го водят и фаворит за титлата.
Като цяло се получава страхотен турнир(най-доброто световно,което аз съм гледал).
А колко още предстои....

- deskasmeska
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
:@:@:@:@: Отпадахме си културно..... дано да има сега хубави мачове, за да си струва гледането
Оффф културно можеше да го победи..Имаше два шанса при 12-11..
Все пак направи добър турнир и допринесе за новия рекорд с 10-те си сенчъри брейка.
Малко загубих интерес към турнира,но все пак съм за тези,които до сега не са ставали световни шампиони - Алън и Робъртсън.С предпочитания да бъде Нийл.
Поне Юнайтед биха...
Все пак направи добър турнир и допринесе за новия рекорд с 10-те си сенчъри брейка.
Малко загубих интерес към турнира,но все пак съм за тези,които до сега не са ставали световни шампиони - Алън и Робъртсън.С предпочитания да бъде Нийл.
Поне Юнайтед биха...