Приятел ли сте?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Nukta
От дъжд на вятър
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Nukta »

Вие събрахте: 175 точки

Вие сте най-добрият от възможните приятели - внимателен, великодушен, верен, изпълнен със съчувствие, но не робски предан. Приятелите ви знаят, че винаги могат да разчитат на вас, вие сте готов да отделите време, за да се опитате да ги разберете. идеята за взаимопомощ, която позволява да се установяват проверени от времето приятелски отношения, ви е по сърце.
Помислете: винаги ли сте на същата висота в семейството и ако не, що за "икономия" на душевни сили е това. Може би враговете на дома ви за вас са кулиси, зад които трябва да се подготвяте, преди да излезете на сцената на приятелското общуване?

Супер, сега се питам а дали мойте прятели са такива или само аз :idea: :?:
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

:lol: :lol: :lol: 190 точки... Мен не ме изненада...
А вие, скорпионите, наистина сте невероятно верни приятели! Но и лъвчетата не сме за изхвърляне - бихме направили всичко за тези, които обичаме.
бтв - много се радвам на тези тестчета!!! Браво :!: :P :P :P
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Berserker написа:оффтопик:явно това Скорпионите сме най-готината зодия, нали Боромире, не че е нещо ново под слънцето хехе :P
Ами не знам колоко готина зодия сме (по принцип като се запознавам с някого и като кажа, че съм Скорпион и следва: "Ауу, Скорпион! Ми тва е гадна зодия" - все едно мириша лошо или нещо подобно), но поне на теория сме предани (като сър Тристан към неговата Изолда) и малко (много) недоверчиви към избора на приятели... което мен лично много ме радва, защото строгият фейс-контрол помага за оформянето на компактна, но истинска група приятели :wink: Нъл` тъй?! :lol:
Изображение
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Един от най-добрите ми приятели е скорпион - с него почти не се виждаме, но когато и да му се обадя, че имам нужда от помощта му за нещо - на секундата ще е при мен. Дори не говорим какво се е случило - познаваме се толкова добре, че всички думи са излишни. Не знам дали верен е точната дума.. по-скоро, когато един скорпион ти е приятел, това положение като че ли замръзва във времето. С него много сме се и карали, но като си кажем "Обичам те", това е точно така и май винаги ще си е така.
Имам още няколко приятели скорпиони и с всичките се разбирам отлично. Не знам защо, но към мен никога не са подхождали с резерви. Не, че сме станалли близки веднага, но не ми налаган строг "фейс - контрол" :wink: :lol: Тази черта от харакера им съм я открила покрай другите хора - докато на мен един човек може да ми стане близък веднага, за същия човек на тях им трябва доста време, за да го приемат.
:scratch:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Аз съм бкизнак и имам скорпион за приятел.Както каза
Pimboli, познаваме се толкова добре, че всички
думи са излишни.Въпреки, че близнаците и скорпионите
имат малко сложни характери добре се разбират.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Аз събрах 165 точки :arrow: Вие сте най -добрият от възможните приятели....
Като птичка в небесата :)
Аватар
fatalno_f
В началото бе словото

Мнение от fatalno_f »

Вие събрахте: 205 точки

Вие сте най-добрият от възможните приятели - внимателен, великодушен, верен, изпълнен със съчувствие, но не робски предан. Приятелите ви знаят, че винаги могат да разчитат на вас, вие сте готов да отделите време, за да се опитате да ги разберете. идеята за взаимопомощ, която позволява да се установяват проверени от времето приятелски отношения, ви е по сърце.

:angel4:
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Точно така си е!!! Ти си прекрасна приятелка!!! :D
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Вие събрахте: 185 точки

Помислете: винаги ли сте на същата висота в семейството и ако не, що за "икономия" на душевни сили е това. Може би враговете на дома ви за вас са кулиси, зад които трябва да се подготвяте, преди да излезете на сцената на приятелското общуване?

И аз съм скорпион 8) Добри сме си, бе! Другите само завиждат за това ни наричат "злобни", "злопаметни", "отмъстителни" и всякакви подобни. :wink: последното което чух беше: "Хората се делят на две групи: Скорпиони и ухапани от скорпиони." 8)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
fatalno_f
В началото бе словото

Мнение от fatalno_f »

Pimboli написа:Точно така си е!!! Ти си прекрасна приятелка!!! :D
Благодаря много. С ръка на сърцето мога да кажа същото за теб :thumbright:
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз пък излязох прекалено добра :shock:
Вие събрахте: 230 точки

Вероятно вие бихте искали да се смятате за най-добрия от възможните приятели, но не сте. Вие сте добър, истински приятел. Но в приятелството ви не достига взаимната подкрепа. Вие отивате твърде далеч, удовлетворявайки нуждите и молбите на другите, защото искате да им се харесате, но често сам изпитвате от това болка и неудовлетвореност в общуването.
Лесно ви кандърдисват. Опитвайте се повече да се харесвате на себе си и поне веднъж се решете да откажете на нечия молба. Ако на вас не ви достига самоуважение, то помислете за членовете на семейството си. В момента, в който вие сте готов да забравите за съществуването им и се хвърлите да помагате на оня, който и сам ще се справи с проблемите си и даже с удоволствие ще извлече допълнителна полза за своя духовен ръст, близките ви може да се нуждаят от помощта и вниманието ви. По такъв начин е възможно да се лишите от някои приятели, но затова пък ще се заздрави дружбата ви с онези, които я заслужават, ще се подобри климатът в семейството ви.
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

възможно ли е 210? аз само това видях в една поредица от ????- някои да даде превод на 210? :roll: :oops:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Аз трябва ли да попълвам теста? :P
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

210 е като 185 :lol:
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Аз събрах: 140 точки

Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”