КСК 2009 - История
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Re: КСК 2009 - История
Аз пък се сещам, че на няколко места задрасках (е, не толкова много, де). И ме е страх да не ми анулират работата.

В нашата зала казаха, че няма да се смята за знак каквото и да е задраскване. "единствено ако си напишете името или някакво мото"- това каза човекът там.lacuna_coil написа:Аз пък се сещам, че на няколко места задрасках (е, не толкова много, де). И ме е страх да не ми анулират работата.![]()
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ох, дано да е така, че взех да се притеснявам. 
-
Tordis Ahriman
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
То и в нашата зала така казаха, но като знам, че нищо не е сигурно и се притеснявам... Дано скоро да ги проверят (че сега и празници наближават
)
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
Между другото и мен ме е хванала параноя с тея "знаци". Никой няма ясна формулировка за това...че те мен и на плана на черновата тиренцата с аспекти могат да ги сметнат като знак ако така си наумят..
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

-
brigit
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
и аз писах за просветата макар че ги знаех и двете теми ...но за калоян не толкова добре ...общо взето не исках да се паднат тези теми..
Аз пък не сам оставяла поле /2 пръста / зачерквала съм и съм добавяла с този знак като чайка , но не мисля че това са знаци и причина една работа да се анулира
При нас квесторите незнаеха от къде да почнем да пишем и общо взето не получихме кой знае какви препоръки какво трябва и какво не както беше на изпита на УНСС
Искам да имам 5.00 не повече .Това ми стига ...Ама незнам как ще стане защото имам към 2 или 3 сгресхени години и 2 или 3 сгрешени имена макар че не смятам че те са особено важни ама ще видим.
Иначе писах 5 листа
Аз пък не сам оставяла поле /2 пръста / зачерквала съм и съм добавяла с този знак като чайка , но не мисля че това са знаци и причина една работа да се анулира
При нас квесторите незнаеха от къде да почнем да пишем и общо взето не получихме кой знае какви препоръки какво трябва и какво не както беше на изпита на УНСС
Искам да имам 5.00 не повече .Това ми стига ...Ама незнам как ще стане защото имам към 2 или 3 сгресхени години и 2 или 3 сгрешени имена макар че не смятам че те са особено важни ама ще видим.
Иначе писах 5 листа
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
Точно - и аз не съм оставил поле, ама квесторите абсолютно нищо не казаха. Само "запомнете - пише се само по една тема", все едно и да искам мога да напиша двете в рамките на 4 часа...
The storm is coming...

-
brigit
- От дъжд на вятър
да и при нас така беше.... Ти в коя стая беше?
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
Я и аз да споделя малко впечатления, че чак днес се прибрах от София.
Писах за Асеневци, естествено. Яд ме е много за походите през 1186, защото съм ги писал пролет и лято, а те са лято и есен, яд ме е, че не бях сигурен в годините на обсадите на Одрин, които Калоян предприема и затова написах просто, че предприема две неуспешни наченания за превземане на Одрин, но най-много ме е яд, че като описвах битката при Одрин на 14 април 1205 съм я описал добре, но съм изпуснал да спомена, че Балдуин е пленен... за сметка на това съм написал, че важни сведения за нея дава Жофроа Вилардуен
.
Сега чакаме оценките, друго не остана. Дано са милостиви!
Писах за Асеневци, естествено. Яд ме е много за походите през 1186, защото съм ги писал пролет и лято, а те са лято и есен, яд ме е, че не бях сигурен в годините на обсадите на Одрин, които Калоян предприема и затова написах просто, че предприема две неуспешни наченания за превземане на Одрин, но най-много ме е яд, че като описвах битката при Одрин на 14 април 1205 съм я описал добре, но съм изпуснал да спомена, че Балдуин е пленен... за сметка на това съм написал, че важни сведения за нея дава Жофроа Вилардуен
Сега чакаме оценките, друго не остана. Дано са милостиви!
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
По-добре да не напишеш нещо,отколкото написано грешно.Като мен

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
-
brigit
- От дъжд на вятър
ScionOfStorm
аз също
аз също
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
И аз вмъкнах Жофроа дьо Вилардуен (само да не съм му сбъркала името!)
А иначе имам доста цитати - че Никита Хониат определя Асен и Петър за "бунтовници на целия народ", от писмото на Инокентий 3 и на Жофроа за западното рицарство... Това предполагам е плюс, нали?
А иначе имам доста цитати - че Никита Хониат определя Асен и Петър за "бунтовници на целия народ", от писмото на Инокентий 3 и на Жофроа за западното рицарство... Това предполагам е плюс, нали?
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Разбира се. Споменаването на извори(а и историография) в хода на изложението прави добро впечатление на проверяващия и може да компенсира разни дребни неточности.ShadowsInBlue написа:И аз вмъкнах Жофроа дьо Вилардуен (само да не съм му сбъркала името!)
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Успокоих се.
Аз вкарах и дискусии и различни мнениа на историци,и цитата за загинал "цветът на западното рицарство" даноо дано с тези 6 грешки да имам 5.00,ама не ми се вярва 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."