Заведения и клубове,които посещавате.
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Re: Заведения и клубове,които посещавате.
Следващата седмица в the Black Lodge ще има стоунър/дуум метъл парти! Всички отчаяни от живота мизантропични напушалки са поканени да споделим заедно психеделичния мрак и отнесеност на тези прекрасни жанрове.
Not because the fox barks...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Дичо, защо снощи не беше в Плаза? Имаше твои колеги - фоторепортери ли, за мен са все журналя... Мега як купон за РД-то на Ивена се получи
Ивето на дансинга ни покани редом до балета й и такива звезди като Крум, Теньо Гогов, Джордан, Стефани, Виктория, Пепа, Джина...
Не се хваля, но имаше две Ивени на дансинга
С момичетата от балета й се познаваме, разбира се
А Теньо Гогов как се разигра... Като си надяна херувимските крилца...
"мила виж ме във гръб сега,
сигурно ми растат крила"
Фрагмент от "Без гаранция".
Ооооо... Ина беше там. С нейното "Зелено" взриви цялата Плаза.
Ивето на дансинга ни покани редом до балета й и такива звезди като Крум, Теньо Гогов, Джордан, Стефани, Виктория, Пепа, Джина...
Не се хваля, но имаше две Ивени на дансинга
С момичетата от балета й се познаваме, разбира се
А Теньо Гогов как се разигра... Като си надяна херувимските крилца...
"мила виж ме във гръб сега,
сигурно ми растат крила"
Фрагмент от "Без гаранция".
Ооооо... Ина беше там. С нейното "Зелено" взриви цялата Плаза.

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Бeтон написа: Ивето на дансинга ни покани редом до балета й и такива звезди като Крум, Теньо Гогов, Джордан, Стефани, Виктория, Пепа, Джина...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
Аз за 5 години в 7-мо веднъж не съм бил в тоя Long John :Р Ние си циклехме на Цикъла, в Матрицата и в New Roderickradja написа:Long John не посещавам от около 11 клас. Беше яко, когато бяхме малки, защото всички от 7мо циклеха там и защото никой не ни питаше имаме ли лични карти. Ама вече имаме лични карти. И през една сграда е Хамбарът.
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
е те в Roderick, когато аз бях 12 клас, май забраниха да се играят карти..
ениуей, никога не съм го обичал- Билката си беше къде къде по-добър вариант(=
ениуей, никога не съм го обичал- Билката си беше къде къде по-добър вариант(=
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Родерик е егати пробитото място с егати пробитите сервитьорки.... на кале! и менюта нямат даже... а сме 21ви век 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Еха, не бях ходил на дискотека от много време. Вчера направо си махнахме главите в Гранда. Впечатленията ми са много добри. Хубав подбор на песните, ама много ги повтарят. Не беше фрашкано с хора и изобщо атмосферата беше приятна. Ама ебааааааах го в скъпото! След като изльоках за 30 мин четири чашки от уискито за резевацията, реших да мина на бири, защото преди това в домашни условоя и в кръчма бях обърнал още две големи водки и две бирички. Сервитьорката вика, че има само Корона и Гролш. Викам си "Ох, леле! Ама айде, колко пък може да струва една бира..." Обърнах 4 и накрая като ми даде сметката, ме заболя сърцето - 6,50 една бира! Аз си викам 3лв, айде най-много 5, ама се вътрих. Та, това ми е единственото лошо впечатление. Имат и приятно оркестърче. На входа са малко серт, ми се стори, ама вътре всичко си е ОК. Като цяло почти нищо не са променили от Дали. Само в единия край са махнали сепаретата от едната страна на бара или поне така ми се стори.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Аааа, короната е скъпа бира. По бирариите май е 5
А оркестърчето бяха ли там? Певачката много кефи
А оркестърчето бяха ли там? Певачката много кефи

- ники
- Легендарен флуудър
Бяха, бяха. Даже на единия на бараба му плеснах 10 лв, ама бях на пияна глава. Не се подигравайте.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
В събота бях на концерта на ФЕН в Кюстендил на площада, платен от комунистите.
Концерта беше много як. Целия Кюстендил се изсипа на площада - деца, циганета, бабички, абитуриенти...
Над 2000 човека.
Имаше 10 годишни точно пред сцената - страшно екзалтирани. А на мега разбиващия хит на Крум „С близалка в ръка” се раздадоха. Добре, че си мислят, че става дума за близалки
След това излезе Алисия и сякаш се умориха и се покриха. На тяхно место налазиха чавета.
Пък толкова манг*ли п*дали имаше
не е истина просто. Дечицата обграждаха всеки изпълнител отзад сцената, що видят. Няма лошо. Мега събитието на града за годината. Това обяснява всичко.
Бабичките и те рулираха... Изпиха по 2 наливни бири (по 500 мл), разбира се безплатно от БеСиПе-то... иначе не ми се вярва да се бръкнат... Като се натаралянкаха ползваха Теодора за "бюро Информация"... Питаха я, къде е Радостина Паньова
Теди сигурно е виждала изключителни случаи пияндета по дискотеките, ама пияни бабички на площад... сефте.
Едно бабе постоянно правеше забележки на хората - да се мърдат, защото не виждала. Пречиха й хора, от които не вижда... планината отзад.
Не спря цигарите и бирите. Събра се с другата откачалница, та питаха ли не питаха първо за Румяна Попова и после за Радостина Паньова.
Аз

Уникален майтап. То не е чак толкова смешно - склерозата не прощава.
И едната възмутена:
- Оти се смееш, бе?
Иначе ето снимки. Намалих ги да не са големи, кофти, ама толкова с телефона.

След това се телепортирахме в Благоевград. Подгряхме в квартирата на братовчедките на приятелката и отидохме в Мултиспейса.
Балът вече се превръща в съсипване на дрехи. На който му е понятен Мултиспейса... претъпкан беше...
Наред с абитуриентите имаше и селски бекове, слагащи се на всяка срещната.
Жегааааа.... Горещоооо... Долу на пода... олято, капачки, фасове, дъвки... стъпваш и залепваш... имаше девойки, които боси ходиха.
Мен ме е гнъс и с маратонки да стъпвам, па бос. Една с грамадната си рокля се провираше между хората, като си я нави като зелева сърма. То иначе няма как, ама после от това ако става рокля...
Долу в дюнерджийницата саката ги мятат... жал да ти стане. Акъла им още детски - не са дорасли за такова облекло.
Прибрахме се на зазоряване. При 6 квартиранти в апартамента... бяхме в кухнята на едно диванче, което и един човек трудно побира, но като по чудо става и за двама. Мега лукс. В 8 и нещо на центъра на Благоевград започва манифестацията. Леко се пробуждаме... аха, познатия хит „Върви, народе, възродени!” Ставаме към 11, хитът неизменен в ротацията. Хе там долу празнуват.

Балансът на оркестъра беше уникален - дадоха за пример, какво означава „да те бият като тъпан на манифестация”. Духовите партии просто не се чуваха, забие ли тъпанът
Кафенце и газ към София! Страхотни преживявания.
Концерта беше много як. Целия Кюстендил се изсипа на площада - деца, циганета, бабички, абитуриенти...
Над 2000 човека.
Имаше 10 годишни точно пред сцената - страшно екзалтирани. А на мега разбиващия хит на Крум „С близалка в ръка” се раздадоха. Добре, че си мислят, че става дума за близалки
Пък толкова манг*ли п*дали имаше
Бабичките и те рулираха... Изпиха по 2 наливни бири (по 500 мл), разбира се безплатно от БеСиПе-то... иначе не ми се вярва да се бръкнат... Като се натаралянкаха ползваха Теодора за "бюро Информация"... Питаха я, къде е Радостина Паньова
Теди сигурно е виждала изключителни случаи пияндета по дискотеките, ама пияни бабички на площад... сефте.
Едно бабе постоянно правеше забележки на хората - да се мърдат, защото не виждала. Пречиха й хора, от които не вижда... планината отзад.
Аз
Уникален майтап. То не е чак толкова смешно - склерозата не прощава.
И едната възмутена:
- Оти се смееш, бе?
Иначе ето снимки. Намалих ги да не са големи, кофти, ама толкова с телефона.
След това се телепортирахме в Благоевград. Подгряхме в квартирата на братовчедките на приятелката и отидохме в Мултиспейса.
Балът вече се превръща в съсипване на дрехи. На който му е понятен Мултиспейса... претъпкан беше...
Жегааааа.... Горещоооо... Долу на пода... олято, капачки, фасове, дъвки... стъпваш и залепваш... имаше девойки, които боси ходиха.
Долу в дюнерджийницата саката ги мятат... жал да ти стане. Акъла им още детски - не са дорасли за такова облекло.
Прибрахме се на зазоряване. При 6 квартиранти в апартамента... бяхме в кухнята на едно диванче, което и един човек трудно побира, но като по чудо става и за двама. Мега лукс. В 8 и нещо на центъра на Благоевград започва манифестацията. Леко се пробуждаме... аха, познатия хит „Върви, народе, възродени!” Ставаме към 11, хитът неизменен в ротацията. Хе там долу празнуват.
Балансът на оркестъра беше уникален - дадоха за пример, какво означава „да те бият като тъпан на манифестация”. Духовите партии просто не се чуваха, забие ли тъпанът
Кафенце и газ към София! Страхотни преживявания.

-
anon is legion
- От дъжд на вятър
- Курс: друг
Я и аз да се разпиша тука 
Доста често ходя в Червило, но много бих искал да посетя и Биад.
Ходил съм веднъж-дваж в SinSity и много ми хареса, но не съм в такава компания сега и няма с кой да ходя отново
Доста често ходя в Червило, но много бих искал да посетя и Биад.
Ходил съм веднъж-дваж в SinSity и много ми хареса, но не съм в такава компания сега и няма с кой да ходя отново
Frolic hard
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абе Курвило не го ли затвориха?
Е, оди си в Син Сити и сам, бе! Кво ти преч?
Е, оди си в Син Сити и сам, бе! Кво ти преч?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- ники
- Легендарен флуудър
В Благоеград има Мултиплейс? Да бе?! Бетоне, историята ти ме разби.
Иначе пичът отгоре има добър вкус. Червило, Син сити, БИАД. Моите уважения
Аз пък събота съм в БИАД за собствения си рожден ден
Иначе пичът отгоре има добър вкус. Червило, Син сити, БИАД. Моите уважения
Аз пък събота съм в БИАД за собствения си рожден ден
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Мултиплейс е в Слънчев бряг.
Това е Мултиспейс. То и аз отначало си мислех, че е само -плейс.
Това е Мултиспейс. То и аз отначало си мислех, че е само -плейс.