КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Ice_heart
В началото бе словото

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Ice_heart »

в нашата зала две момичета непрекъснато си комуникираха, дори едното се бе опряло на чина и се бе обърнало изцяло към другото и си говореха, все едно са на кафенце... и чак след 10-15 мин квесторката ги размести... после пък две други девойки също така словоохотливо си бъбреха, но за тях нямаше санкции... много се разочаровах :(
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Мнение от Anna-Molly »

gbog ти писали и културата там където беше за разните литератури вестници... :roll:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Не ги включих... :? По план те не ми влизаха...Сметнах, че вестниците по-скоро се отнасят към културата през Възраждането, а този въпрос беше отпаднал от формулировката на заглавието. егаси, остава и това да го вземат като недостатък и направо :Gigakach_02:
Последно промяна от GBog на 26 Апр 2009, 19:38, променено общо 1 път.
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

gbog написа:Не ги включих... :? По план те не ми влизаха...
Правилно ! :wink: аз питах за справка :)
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
RA[sgB]
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

искам да питам колко е нормалния обем за една тема?
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

няма правило..темите са различни попринцип като обем.
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

конкретно темата за асеневци...защото в моята тема има една информация,която при друти я няма и обратното и се обърках :(
Borislavaaa
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Borislavaaa »

Аз писах 8 листа, но пиша по 30-40 реда на страница.
Kim Wilde - You keep me hangin' on
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

Всичко над 10 страници си е една хубаво развита тема, според мен. :)
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

Ами аз писах 7 листа,ще видим какво ще стане!Но мисля,че точно това е нормалния обем 7-8 листа
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Зависи как пишете. Аз като видях тези до мен как са се разширили... Та те моите 8 страници са все едно техни 14. Стига с този обем, колко листа, колко страници...
Конспекти, планове... Пишете това, което знаете като хронология и събития, пък размишленията са си ваши, та нали сме мислещи, остава и анализите да ги зубрим.
raindrop
В началото бе словото

Мнение от raindrop »

Уж ги бях чела и двете теми, първоначално се зарадвах.. но след има няма час започнаха да ми изхвърчат разни неща от паметта :pale:
Иначе ( не е чудно) писах за Асеневци и моята тема излезе 12 стр.(писането ми като размер е средна работа), но имам пропуски, на места просто претупвах работата, защото както винаги не успях да си организирам добре времето и...та така.
В момента се надявам на 4, даже незнам дали ми е много... след като излязох и говорих с познати, то не бе : По - добра тема не можеше да напиша! ; 23 страници , ама и повече можех! ; Лелееее страхотно, всичко от до си написах без проблеми! и т.н. и т.н. Знам,че има различни критерии , обемът пък най-малко , но нямаше как да не се стресна .. :scratch:
И все пак накрая идва успокоението :Това е само предварителен..
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

ScionOfStorm написа:Всичко над 10 страници си е една хубаво развита тема, според мен. :)
Замести страници с листа и ще имаш добър критерии.
Колкото и да мрънкате, подробната и голяма тема е предпочитан вариант. Естествено, че може да сте писали 25 страници с глупости, но 10 странички с верни неща изобщо не са достатъчни. Това са обширни теми с много фактология, с много анализи и оценки, като всичките тези неща е необходимо да бъдат включени в една наистина добра и изчерпателна тема. И като включите тези неща, темата винаги се получава дълга.

Асеневци е обширна тема. Още повече имайки предвид, че се включва и Калоян... За да развиете достатъчно добре тази тема трябва не просто да изпишете книжките, ами и допълнително листи да си поискате.

Стискам ви палци на всичките, наистина. Най-малкото, защото си спомням миналата година какво ми беше. Гответе се и ви желая още повече късмет на редовния изпит.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Мнение от ShadowsInBlue »

Raindrop, тея дето най се хвалят, накрая нали знаеш :wink: Или поне с това се утешавам :lol:

MidwinterSun, 4 часа са малко време, за да напишеш подробна тема. Като си прегледах темичката вкъщи и като изключим фактологическите грешки и тъпите грешки от недоглеждане, имам само 2 пропуснати момента - битката на Асен при Сяр и Инокентий 3 с/у българите. И 12 страници. Но над 4 не очаквам, за редовния ще се постарая повече. What can't kill you can only make you stronger :rr:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

MidwinterSun написа:
ScionOfStorm написа:Всичко над 10 страници си е една хубаво развита тема, според мен. :)
Замести страници с листа и ще имаш добър критерии.
Колкото и да мрънкате, подробната и голяма тема е предпочитан вариант. Естествено, че може да сте писали 25 страници с глупости, но 10 странички с верни неща изобщо не са достатъчни. Това са обширни теми с много фактология, с много анализи и оценки, като всичките тези неща е необходимо да бъдат включени в една наистина добра и изчерпателна тема. И като включите тези неща, темата винаги се получава дълга.

Асеневци е обширна тема. Още повече имайки предвид, че се включва и Калоян... За да развиете достатъчно добре тази тема трябва не просто да изпишете книжките, ами и допълнително листи да си поискате.

Стискам ви палци на всичките, наистина. Най-малкото, защото си спомням миналата година какво ми беше. Гответе се и ви желая още повече късмет на редовния изпит.
Извинявай,ама това вече са си зубърски изказвания...Да не говорим,че половината неща,които пишем в темите си не сме длъжни да ги знаем...Ако сте забелязали в справочника на СУ пише,че трябва да се усвои материала от учебника за задължителна подготовка...не знам,ама ако препиша от обикновен учебник за асеневци и калоян,едва ли ще ми излeзe повече от 5 листа!Така че всичко е лъжа и измама за изкарване на повече пари по частни уроци и продаване на теми!
Последно промяна от RA[sgB] на 26 Апр 2009, 20:49, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”