КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
tsanina
В началото бе словото

Re: КСК 2009 - История

Мнение от tsanina »

неискам да се сещам за днес ! уж знаех и двете теми добре и си избрах за просветата и като почнах да пиша всичко забравих, имам много пропуски и много греши, почти нищо не написах, а като излезнах всичко се сетих ;((( тфа е от тъпото притеснение .... още утре сядам да уча за редовниа,че иначе не ми се мисли .... неискам и да излизат резултатите
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

И аз да се отчета... Та - сънят ми се сбъдна, падна се просветата. Като я казаха и цялата зала замлъкнала само аз издадох нещо от рода на "Иииииииууууххх!" и като казаха Асеневци и дива радост... Но! Като се прибрах си открих куп грешки. Първо, въстанията на Петър Делян, Георги Войтех и други ги писах, че са 10 век и то от недоглеждане. И това в увода! :cry: Темата Паристрион я написах Панастрион. Някои завоевания пропуснах, някои добавих... Изпуснах битката на Асен при Сяр... и такам. Иначе 12 стр. като разстоянието между редовете ми е минимално. Сигурно 20-25 реда на страница... ох, не знам, времето ще покаже *въздъх*
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
Kavhan Isbul
От дъжд на вятър
Специалност: история
Курс: трети

Мнение от Kavhan Isbul »

ScionOfStorm написа:Е, то не е задължително всички въстания да цакнеш, макар че Георги Войтех май е най-ключово след Пешо-Делян.
Препоръчително е поне да се изброят за да ти е мирна главата не се знае кой ще проверява . :)
Историк пишман газовик
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

Е, да, то тоя фактор тепърва ще се разбере каква роля ще изиграе... :п

Чакаме резултатите, хъх. СенкиВСиньо, смятай се за уникален случай - в моята аудитория също настъпи едно такова гробовно мълчание след Просветата.. :Д
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Аз съм тотално отчаяна,намерих си толкова много грешки.Пак от бързане съм объркала местата на Георги Войтех и Петър Делян,да не говорим,че съм писала,че Калоян действа с помощта на маджарите,а то е срещу тях+това за годините му,дискусията .. и май какво стана 4 :| :cry: Стискам палци да ми се падне добър проверител и да имам 5 :pale:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

ScionOfStorm написа: Чакаме резултатите, хъх. СенкиВСиньо, смятай се за уникален случай - в моята аудитория също настъпи едно такова гробовно мълчание след Просветата.. :Д
Амчи аз съм си уникална :geek: Е то в общи линии аз издавах звуците в нашата зала...

Много смешно беше като обявиха, че ако те хванат да преписваш ти анулират цялата година и отзад се чу едно единодушно "Ееееее!" :lol:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
RA[sgB]
Да живей словото
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

ахаха,при мен също е средна работа,за разлика от вас аз нямам никакви фактологически грешки,всичко,което съм написал е вярно...обаче Калоян доста го претупах и сигурно затова ще ме санкционират!Писах 14 страници,от които първите 4 са увод и обяснения,другите 6 за Асен и Петър и последните 4 за Калоян!100 процента ще ми смъкнат оценката за дългия увод и претупванета накрая на Калоян :roll:
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

при нас квестора нали трябваше да слезе да препише темите и му трябва листче,че няма и разправя " ей нямате ли някоя листче" и всички не..и той еее егати и пищови ли нямате
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

BLUSH - хахаха. А при нас единия квестор беше мека китка. Беше голям сладур.

Много ме е яд, защото имаше някаква ***** която след края на изпита продължи да си проверява и поправя, докато квесторите се скараха на едно друго момиче, а тая сякаш ангел небесен и се правиха, че не я виждат. И имаше телефон! Гррр :evil: Просто не е честно спрямо другите.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

При нас единият квестор написа Въстановяване... е после другият му каза ,че е изпуснал З-то. :D
Иначе при нас хванаха няколко с пищови, даже дочувах нещо да се карат, но не съм много разбрал какво става, тъй като трябваше да пиша за антибългарската коалиция изградена от Рим.. 8)
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

ShadowsInBlue написа: Много ме е яд, защото имаше някаква ***** която след края на изпита продължи да си проверява и поправя, докато квесторите се скараха на едно друго момиче, а тая сякаш ангел небесен и се правиха, че не я виждат. И имаше телефон! Гррр :evil: Просто не е честно спрямо другите.
Е ти не се ли сещаш как тази ***** просто е била нечия племенница? :lol: Спокойно, в скоро време ще се появят разказите на очевидци за безумията, които се случват по време на изпитите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

Кофти,но винаги е имало и ще има такива.Нищо не зависи от нас и не можем да направим :) Някой случайно знае ли контрлоните теми...никъде ги няма
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Аз пък избрах да пиша по темата за новобългарска просвета. Като цяло и двете ги знаех добре, но нещо вътре в мен ме притегли към първата тема. Може би поради пристрастията ми към Възраждането въобще. Дотук добре, но....За съжаление имам няколко фактологически грешки и празноти (напр. писах, че Берон е учел в Лондон, Париж и Прага, докато той всъщност е живял там, а е учел в Мюнхен и Хайделберг. Френският лицей в Галата и американският Роберт колеж писах, че са открити съответно през 1862 и '68г., докато и двата са открити една година по-рано) :( Иначе развих цялата тема (21 страници - обемът никога не го взимам под особено влияние), а по едно време започнах и да се притеснявам, че времето няма да ми стигне. Смятате ли, че ще ме резнат здраво поради грешки, които са подобни на тези, които изброих :?: Имам егати чувството, че те ще ми излязат през носа... Наистина темата е наситена с хронологически факти, но въпреки това ми по-харесва от алтернативната тема днес. :roll:
Последно промяна от GBog на 26 Апр 2009, 19:17, променено общо 1 път.
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

Роберт не беше ли 1863 О.о?

А за връзкарите...тях си ги имам в сметките още от първи клас, когато заради такова нещо не ме допуснаха в едно даскало, дето исках да уча. :п
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

пардон, една година по-късно са открити (1863 и 69') :D
1968 - 1999 - 2008 - ?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”