КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
неискам да се сещам за днес ! уж знаех и двете теми добре и си избрах за просветата и като почнах да пиша всичко забравих, имам много пропуски и много греши, почти нищо не написах, а като излезнах всичко се сетих ;((( тфа е от тъпото притеснение .... още утре сядам да уча за редовниа,че иначе не ми се мисли .... неискам и да излизат резултатите
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
И аз да се отчета... Та - сънят ми се сбъдна, падна се просветата. Като я казаха и цялата зала замлъкнала само аз издадох нещо от рода на "Иииииииууууххх!" и като казаха Асеневци и дива радост... Но! Като се прибрах си открих куп грешки. Първо, въстанията на Петър Делян, Георги Войтех и други ги писах, че са 10 век и то от недоглеждане. И това в увода!
Темата Паристрион я написах Панастрион. Някои завоевания пропуснах, някои добавих... Изпуснах битката на Асен при Сяр... и такам. Иначе 12 стр. като разстоянието между редовете ми е минимално. Сигурно 20-25 реда на страница... ох, не знам, времето ще покаже *въздъх*
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
Препоръчително е поне да се изброят за да ти е мирна главата не се знае кой ще проверява .ScionOfStorm написа:Е, то не е задължително всички въстания да цакнеш, макар че Георги Войтех май е най-ключово след Пешо-Делян.
Историк пишман газовик
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
Е, да, то тоя фактор тепърва ще се разбере каква роля ще изиграе... :п
Чакаме резултатите, хъх. СенкиВСиньо, смятай се за уникален случай - в моята аудитория също настъпи едно такова гробовно мълчание след Просветата.. :Д
Чакаме резултатите, хъх. СенкиВСиньо, смятай се за уникален случай - в моята аудитория също настъпи едно такова гробовно мълчание след Просветата.. :Д
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Аз съм тотално отчаяна,намерих си толкова много грешки.Пак от бързане съм объркала местата на Георги Войтех и Петър Делян,да не говорим,че съм писала,че Калоян действа с помощта на маджарите,а то е срещу тях+това за годините му,дискусията .. и май какво стана 4
Стискам палци да ми се падне добър проверител и да имам 5 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Амчи аз съм си уникалнаScionOfStorm написа: Чакаме резултатите, хъх. СенкиВСиньо, смятай се за уникален случай - в моята аудитория също настъпи едно такова гробовно мълчание след Просветата.. :Д
Много смешно беше като обявиха, че ако те хванат да преписваш ти анулират цялата година и отзад се чу едно единодушно "Ееееее!"
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Курс: четвърти
ахаха,при мен също е средна работа,за разлика от вас аз нямам никакви фактологически грешки,всичко,което съм написал е вярно...обаче Калоян доста го претупах и сигурно затова ще ме санкционират!Писах 14 страници,от които първите 4 са увод и обяснения,другите 6 за Асен и Петър и последните 4 за Калоян!100 процента ще ми смъкнат оценката за дългия увод и претупванета накрая на Калоян 
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
при нас квестора нали трябваше да слезе да препише темите и му трябва листче,че няма и разправя " ей нямате ли някоя листче" и всички не..и той еее егати и пищови ли нямате
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
BLUSH - хахаха. А при нас единия квестор беше мека китка. Беше голям сладур.
Много ме е яд, защото имаше някаква ***** която след края на изпита продължи да си проверява и поправя, докато квесторите се скараха на едно друго момиче, а тая сякаш ангел небесен и се правиха, че не я виждат. И имаше телефон! Гррр
Просто не е честно спрямо другите.
Много ме е яд, защото имаше някаква ***** която след края на изпита продължи да си проверява и поправя, докато квесторите се скараха на едно друго момиче, а тая сякаш ангел небесен и се правиха, че не я виждат. И имаше телефон! Гррр
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
При нас единият квестор написа Въстановяване... е после другият му каза ,че е изпуснал З-то.
Иначе при нас хванаха няколко с пищови, даже дочувах нещо да се карат, но не съм много разбрал какво става, тъй като трябваше да пиша за антибългарската коалиция изградена от Рим..
Иначе при нас хванаха няколко с пищови, даже дочувах нещо да се карат, но не съм много разбрал какво става, тъй като трябваше да пиша за антибългарската коалиция изградена от Рим..
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Е ти не се ли сещаш как тази ***** просто е била нечия племенница?ShadowsInBlue написа: Много ме е яд, защото имаше някаква ***** която след края на изпита продължи да си проверява и поправя, докато квесторите се скараха на едно друго момиче, а тая сякаш ангел небесен и се правиха, че не я виждат. И имаше телефон! ГрррПросто не е честно спрямо другите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Кофти,но винаги е имало и ще има такива.Нищо не зависи от нас и не можем да направим
Някой случайно знае ли контрлоните теми...никъде ги няма
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аз пък избрах да пиша по темата за новобългарска просвета. Като цяло и двете ги знаех добре, но нещо вътре в мен ме притегли към първата тема. Може би поради пристрастията ми към Възраждането въобще. Дотук добре, но....За съжаление имам няколко фактологически грешки и празноти (напр. писах, че Берон е учел в Лондон, Париж и Прага, докато той всъщност е живял там, а е учел в Мюнхен и Хайделберг. Френският лицей в Галата и американският Роберт колеж писах, че са открити съответно през 1862 и '68г., докато и двата са открити една година по-рано)
Иначе развих цялата тема (21 страници - обемът никога не го взимам под особено влияние), а по едно време започнах и да се притеснявам, че времето няма да ми стигне. Смятате ли, че ще ме резнат здраво поради грешки, които са подобни на тези, които изброих
Имам егати чувството, че те ще ми излязат през носа... Наистина темата е наситена с хронологически факти, но въпреки това ми по-харесва от алтернативната тема днес. 
Последно промяна от GBog на 26 Апр 2009, 19:17, променено общо 1 път.
1968 - 1999 - 2008 - ?
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
Роберт не беше ли 1863 О.о?
А за връзкарите...тях си ги имам в сметките още от първи клас, когато заради такова нещо не ме допуснаха в едно даскало, дето исках да уча. :п
А за връзкарите...тях си ги имам в сметките още от първи клас, когато заради такова нещо не ме допуснаха в едно даскало, дето исках да уча. :п
The storm is coming...