КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
ILOVEME
Драскач

Re: КСК 2009 - История

Мнение от ILOVEME »

Е,не си правете сметки без кръчмар :)valandin,благодаря за успокоението :) Наистина предварителния изпит си е нож с 2 остриета :) не бива да позволяваме да ни сдухва евентуален "провал" :) успех на всички
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

lacuna_coil написа:Тука явно всички ще си изброявате грешките. Аз също имам една. Написах Исак I Ангел, вместо Исак II Ангел. :lol:
Е ,не те ли е срам хаха :) на 1 лист цяла една ГРЕШКА..... Разочаро
вана съм хаха :) Шегувам се :)
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Ох, аз първо много се зарадвах на Асеневци и започнах да творя, написах 12 страници, нормален почерк. В началото тръгна добре, увода имам чувството, че на изуст го бях запомнила, после малко забих и гледах в една точка, но пак ми дойде музата.
Иначе и аз имам някакви супер малоумни грешки. Вместо Алексий Врана съм написала Александър Врана. :| Но това не е нищо...не знам с кой акъл, не знам какво съм мислила, но вместо битката при Одрин съм написала битката при Клокотница. Смисъл не съм разказвала за битката при Клокотница, а за тази при Одрин, но съм объркала местонахождението. :| Направо като се усетих и лошо ми стана...мисля, че заради тая Клокотница ще ми смъкнат мнооогооо оценката, но каквото, такова. Аз не знам изобщо какво очаква като цяла година не отворих нищо по исрия и накрая съм учила всеки ден по една тема, то е нормално да ми стане каша в гавата, все пак не съм толкова умна. :lol:

Но най-интересният момент за мен беше докато пишех за унията. Чудих се, удих се кой е папата и не мога да се сетя. Викам си няма да го споменавам изобщо, а само ще пиша Римската църква това, РЦ онова, но в процеса на писане сякаш някой ми каза Инокентий 3, направо получих някакъв факс :lol: :lol: :lol:

А сега е време да се концентрираме върху литературата. Успех на всички!
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

и аз писах за Асеневци...имам една сбъркана година и писах в изворите житие на света Петка...само се притеснявам,че с напредване на времето почнах да пиша по-грозно, имам на места задраскаване и да не земат да ми анулират работата
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Borislavaaa
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Borislavaaa »

Искрене, спри да пишеш тук!!!11едно!1!

Ако питаш мен, това е на студентите, които учат философия. Помня, че моята госпожа по логика, означаваше така някакви съждиния, но не съм сигурна де... :bounce:

Писах за Асеневци. Ще чакаме резултати и това е!
Kim Wilde - You keep me hangin' on
Borislavaaa
От дъжд на вятър

Мнение от Borislavaaa »

И аз писах грозно и малко криво. Това проблем ли е ? :(
Borislavaaa
От дъжд на вятър

Мнение от Borislavaaa »

Не намирам контролните теми.
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно
Курс: първи

Мнение от mihaela_a »

OO,аз имам многооо зачертавания.Спокойно,ако не сте го драскали грозно,е нормално.Все пак това е мисловен процес,който показва,че не си зубрил темата.Аз ако и за това сега се притеснявам,значи 4 ще имам :pale:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

е да, все пак темата си е за 5 часа..на нас ни казваха,че ако се паднат Асеневеци,ще са без Калоян или само Калоян
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

mihaela_a и аз ходя на курсуве в ОТ...първата точка при нас си е доста дългичка...изобщо си е подробна темата...едвам я свърших
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика

Мнение от iliyana_blg »

Отговорничката на залата, в която бях каза, че няма проблем, ако трябва да зачертнем нещо, но да бъде максимално най-дискретно :lol: Каза да сложим скобички и отгоре една черта и толкоз. Иначе и аз съм зачертвала на много места, но се надявам, че няма да бъде проблем, защотое по дискретния начин :lol: Ама то няма как да не се зачертва, просто е невъзможно, ако пишеш направо на белова, а за чернова няма време.
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

И аз нещо единиците с двойките не ги харесвам - Балдуин 2 писах, Фридрих 2... :Д

Иначе аз при Калоян съм пропуснал момента с предложението на византийската аристокрация, дето му иска помощта, някое и друго териториално насочване също. Кофти грешка ми е пропускането на договора от 1202, но това като че ли са ми главните неща.

А, отделно писах, че се срещат делегациите на Бонифаций и Хенрих, след което при връщането на Бонифаций той е убит от засада, а то те не се срещат с делегации, само Бонито е..

Абе няк'ви такива, ще видим.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Ъъъъъ ... :x Егати резила...
Но като гледам ,че и вие имате подобни грешки се поуспокоявам.
Става въпрос за Балдуин. Аз го писах Бадуин 2... :king:
За Инокентий 3 изобщо не съм се сетил, нявсякъде пишех Рим, Римската църква, папата.
НО най-голямата ми грешка е, че съм написал, че след битката при Одрин над латинците папата образува антибългарска коалиция... много лошо, много.
Грешките ми идват от това, че последният път четох само Асен и Петър и Иван Асен 2, без Калоян. ПОвечето неща съм ги объркал, като те не са за Калоян, а за цар Иван Асен 2... резил
Бонифаций изобщо го забравих. А пък за въстанията през 11 век се сетих само за Петър Делян и това на българи и власи в Тесалия.
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

Е, то не е задължително всички въстания да цакнеш, макар че Георги Войтех май е най-ключово след Пешо-Делян.

Обаче другата грешка е кофти и за нея те разбирам...и аз преплитам Калоян и Иван Асен 2 понякога..аз не съм правил териториални уточнения - че българите се насочват към Източна тракия, етс. етс., но пък на места съм ги компенсирал все някак.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Kavhan Isbul
От дъжд на вятър
Специалност: история

Мнение от Kavhan Isbul »

Стига сте се притеснявали деца поне имате още 1 изпит с два варианта да си поправите оценката така , че се наслаждаваите на живота докато можете :wink:
Историк пишман газовик
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”