КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Ice_heart
В началото бе словото

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Ice_heart »

Затова, моля ви кажете ми колко горе-долу могат да вземат за такава грешка като тази за Балдуин 2, а не Балдуин 1... това супер много ме човърка...:( и няма да коментирам повече :)
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Може въобще да не го видят ;)
Lacoste_m
В началото бе словото
Специалност: Библиотечно-информационни науки
Курс: първи

Мнение от Lacoste_m »

Само Асеневци четох и бога ми НЕ Е ИСТИНА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: А на мен темата ми обхваща точно тоя период и я четох не съм я учил задълбочено ама пак си е крещенето голямо айде аз отивам да умра с чест ахахахххахахахахха
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Простете ми,още съм неадекватна.Фридрих Барбароса е на Трети, а Балдуин на Четвърти. В момента съм и аз в едно състояниее :cry:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

ivoto_la :) Ами така си е .... В крайна сметка нали ще излязат резултатите и ще се види кой колко и какво написал ... Тъкмо реших днес да почина след изпита и сега трябва да се натоварвам с това какво съм пропуснала :(.... Ако някой каже контролните теми ще е добре :) Иначе,,......какво е времето при вас хахах
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Вместо да коментирате кой какво писал, тези, дето смятате да сте научили всички теми за редовния, сядайте да четете, че материалът не е малко.
Шегувам се, разбира се. Който прецени, нека си коментира какво е писал. Който не иска, да не чете форума, за да не се ядосва. :)
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Lacoste_m
В началото бе словото
Специалност: Библиотечно-информационни науки

Мнение от Lacoste_m »

Аз в кво състояние съм.... ахххаХАхаххАХ леле леле те квесторите милите ме гледат аз седя с усмивката чак в ушите гледам един приятел излиза... сърцето в гушата ама не почнах да крещя и да пляскам А ТРЯБВАШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
айде сбогом
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

mihaela_a написа:Простете ми,още съм неадекватна.Фридрих Барбароса е на Трети, а Балдуин на Четвърти. В момента съм и аз в едно състояниее :cry:
Ааа,.ти така ако реагираш за някакви
грешчици ,какво да кажем ние..... Тъпо е .. Вярно е,че си е сдухано след като си ги откриеш ,но станалото станало ... Има и редовен :)
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Ами това е,че аз пиша за Калоян и още в увода му бъркам годините.Какво впечатление прави такава тема :| И то на 5 места :mrgreen: Ох,вече спирам да мисля и сядам над литературата,че и там ако не напиша и се прощавам с правото.Кофтито е,че на Асеневци на курса имах 5.50,а сега какви неща съм бъркала от притеснение :mrgreen: Дано другите са се справили! Стискам палци!!! :colors:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Абе никой ли не е писал за Новобългарската просвета хаха само аз ли се прецаках :D :D
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Трудна тема си си избрала,толкова много фактология,тия училища,тия разни жанрове,произведения,какво ли не :lol: Как да я избереш пред Асеневци :roll: Пък и е Средновековие,повечето хора учат първия раздел най-много.Аз така си го обяснявам.Иначе съм сигурна,че ще изкараш,доста си написала и не е широко 8 листа са си един много добър обем,а и съм сигурна,че е качествено написано и вярно 8)
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Горкичкиииите! Много ви съчувствам на всички, честно.Аз миналата година на предварителния си излязох о ще помня какво терсене ми беше...Но после изкарах 5.75 на Раковски, така че не губете кураж :wink:
New jorney
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Anna-Molly написа:Абе никой ли не е писал за Новобългарската просвета хаха само аз ли се прецаках :D :D

:lol: аз, ама мисля, че пооплетох 2-3 дати минимум.
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

mihaela_a написа:Трудна тема си си избрала,толкова много фактология,тия училища,тия разни жанрове,произведения,какво ли не :lol: Как да я избереш пред Асеневци :roll: Пък и е Средновековие,повечето хора учат първия раздел най-много.Аз така си го обяснявам.Иначе съм сигурна,че ще изкараш,доста си написала и не е широко 8 листа са си един много добър обем,а и съм сигурна,че е качествено написано и вярно 8)
Абе аз написах всичко ама щото съм тъпа написах че на В. Априлов училището е 1840 а не 1835 и ще Рибния буквар е 1834 а не 1824.... общо взето тва са ми грешките ... да около 4 и 50 и по литература ако изкарам 12 и съм вътре :D :D :D
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Тука явно всички ще си изброявате грешките. Аз също имам една. Написах Исак I Ангел, вместо Исак II Ангел. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”