Указания от квестора

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Указания от квестора

Мнение от Pisobella »

seralem написа:da be hva6tate vie kvsetorite.sega na izpita mi po geografi do men ima6e momi4eta,oito si prepisaha vsi4ko a, kvestorite makar,4e minavaha neprekusnato dori ne gi zabelqzaha

Писането на кирилица е задължително!
Препоръчвам и да прочетеш правилата на форума - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=1842
Всяко следващо мнение на латиница ще бъде изтривано без предупреждение!
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

lqlqlqto написа:май сте забравили какво е усещането да си кандидат-студент..
Сигурно защото кандидат-докторантския конкурс, на който се явих преди шест месеца, беше значително по-тежък... :)

Има само един начин да се чувствате уверени, когато се явявате на изпит (това важи не само за кандидатстването, но и за всички изпити, които ви предстоят от тук нататък). Много е просто - сядате и научавате материала до съвършенство!
Нормално е да чувствате известно притеснение по време на изпита, но мисли от типа: "олеле, какво ще правя ако ме скъсат", само увеличават вероятността наистина да ви скъсат. Колкото сте по уверени в собствените си възможности (а това се постига само с учене), толкова по-голяма е вероятността да изкарате желаната оценка. Знам че в момента си служа с клишета, но от личен опит съм се убедил, че са верни.
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Да, сигурно, ако материята е сухарска и позволява заучаване.

ПП: Без обидени!;)
butterbutter
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от butterbutter »

Zdraveite! iskam da popitam kato sme si napisali temata no iskame da dobavim 1 ili 2 izre4eniq nqkade a sme pisali bez mqsto mejdu redovete kak da gonapravim? vazmojno li e da dobavim texta otdolu na stranicata i da ozna4ime sas strelka?
Аватар
Kavhan Isbul
От дъжд на вятър
Специалност: история
Курс: трети

Мнение от Kavhan Isbul »

Ами не е желателно да има стрелки и други знаци по текста че водят до анулиране. така,че ако не можеш да го допълниш по добре не пробвай този вариант . И успех на предстоящият ти изпит. :) И пиши на кирилица!!!
Историк пишман газовик
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Kavhan Isbul написа:Ами не е желателно да има стрелки и други знаци по текста че водят до анулиране. така,че ако не можеш да го допълниш по добре не пробвай този вариант .
Това е напълно вярно! Освен това, разполагате с достатъчно време да си направите чернова, така че беловата ви да бъде свързан текст, без драсканици, накъсвания, разпиляни фрагменти и пр.
Най-добре би било, след обявяването на темата, внимателно да обмислите как да си подредите изложението, преди да пристъпите към писането. Помислете кои са най-важните факти (или най-важните моменти от литературния анализ) свързани с темата и как да ги подредите в изложението.

И спрете да пишете на 6lyokavitsa!!!
Kulovcho

Мнение от Kulovcho »

"1. Кандидат-студентите са длъжни да се явят на изпит в сградата и залата според обявеното разпределение за съответния изпит."

На мен днес ми се случи да си объркам сградата. И отидох при висшестоящия и той ми каза, че само трябва да кажа да ме впишат допълнително. Все още има малко съмнения да не стане проблем, че съм си объркал сградата, но имаше и друг, направил същата грешка, и го бяха вписали. Но това правило не е съвсем вярно - или по-точно (надявам се) няма да има последствия, че си си объркал сградата и стаята. =]
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

Задраскаване от рода на абзац зачертнат с огомен Х счита ли се за знак?
Вчера бях на предварителен изпит по история :roll: и писах доста докато не се усетих , че пиша грешната тема! :oops: :cry: :pale: Накрая зачертнах всичко и излязох , а сега очаквам двойка , :oops: :cry: която ме прави още по-нахъсана за редовния изпит!Жалко ще е да ми анулират работата заради задраскването и да нямам възможност да продължа в следващите изпити , защото много искам да ме приемат и усилено се потготвям (за момента явно не достатъчно)!
Голяма ли е вероятността за това!!!??? :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale:
Тогава вече не зная какво ще правя! УЖАС!ЩЕ полудея ви казвам! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Дали има някаква вероятност просто да ми пишат двойката без да ми спрат шанса за следващи изпити?! :cry: :cry: :cry:

Тази информация ще ми е от полза само след 2 седмици , когато имам изпит по БЕЛ! :cheers: :pale: :cry: (всъщност дано да имам изпит)! Там ми е силата!Предварително благодаря за отговора.
Soulmates never die
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Естествено, че няма да ти я анулират. Не се стягай.

Ама хора, вие ме изумявате. Как може да объркаш темата? А този на теб пък си объркал сградата! Айде, да е стаята - ок, случва се, ама чак пък и сградата :lol:
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

krinabs написа:УЖАС!ЩЕ полудея ви казвам!
Дали има някаква вероятност просто да ми пишат двойката без да ми спрат шанса за следващи изпити?! :cry: :cry: :cry:
Тази информация ще ми е от полза само след 2 седмици , когато имам изпит по БЕЛ!
Спокойно! Няма да ти анулират работата. Дори не е трябвало да си излизаш. Трябвало е просто да оставиш сгрешената тема като чернова и да използваш остатъка от времето за развиване на правилната тема. Има някои проверяващи, които се престарават и четат внимателно и черновите, но, по правило, би трябвало да се оценява само беловата.

Не се притеснявай! Учи си спокойно по литература, защото на 10-ти май ще те чакаме! Изображение
butterbutter
Пишете, о, братя

Мнение от butterbutter »

Как всъщност вземат решението да анулират нечия работа? Знак, който нарушава анонимността, е да си напишеш името, телефона, да пишеш с цветна химикалка и тн или нещо такова.
Ясно е че се случва по работите да има зачертавания и добавяния и те изглеждат все по различен начин и са на различни места и страници!
Как така ще определят, че това зачертаване е по-специфично и прилича на знак или че това добавяне е много подозрително при условие че си е напълно на място и от стрес кандидатът не е успял да се сети.
Tordis Ahriman
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Tordis Ahriman »

Нас ни казаха, че може с цифра да си добавим нещо накрая на темата, ако смятаме, че е важно ...
но поради една много тъпа грешка вероятно ще ми я анулират работата :oops:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Мнения на латиница ще се трият без предупреждение!
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

ники написа:Естествено, че няма да ти я анулират. Не се стягай.

Ама хора, вие ме изумявате. Как може да объркаш темата? А този на теб пък си объркал сградата! Айде, да е стаята - ок, случва се, ама чак пък и сградата :lol:
Оххх, това с обърканата тема ме разби направо, а след това за сградата директно ме уби :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Има ли някой, дето да е объркал университета? :lol: :lol: :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Да, при нас имаше едно момиче, дето си беше объркало сградата. :shock: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”