КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Митре_Влаха
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Митре_Влаха »

Асеневци е голяма тема. Ако си спомням добре е една от най-обширните теми в конспекта, но пък и за нея много се говори(особено за Калоян). Като цяло е приятна тема, стига да си концентриран. Успех на всички! :)
,,Македония без българи, огън да я гори!'' - Иван Михайлов

Няма класова истина, има класова лъжа! Истината е общочовешка.

Изображение
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Току ще се върнах от изпита :cheers: Падна се една от любимите ми теми и съм много щастлив говоря за тази за Асен,Петър и Калоян :) Първо изтеглиха другата,която беше единствената от цялото Възраждане,която не знаех,но после се падна тази за Асеневци.Писах 3 часа,бях като в транс,мисля че написах всичко най-важно и като цяло се справих добре,но ще видим.Написах 12 страници с нормален шрифт,сравнявайки го с хората около мен,които пишеха по десет реда на страница.Дано имам добра оценка :compress:
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Йееееее! Минаааа! Паднаха се две много любими теми, но тай като Асеневци е по- лесната писах за другата- така са ме учили, по- трудната тема, по която са писали по- малко хора, се оценява по- високо. Много съм доволна от себе си!
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Жребият не е лек. Тези теми са едни от по-дългите и по-трудните съответно за средновековие и възраждане. Аз ги знаех и двете миналата година, но имах далеч по-приятни предпочитания.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Тва пък със страниците кой колко написал е яко тъпооооооооооо тцтцтц

mareto, успех ! :D
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от hromatid »

Чао, правоо :( :( :( .Много съм разочарован от себе си.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

hromatid написа:Чао, правоо :( :( :( .Много съм разочарован от себе си.
аре... по-ведро!
има и редовен. Ако не, догодина!
Пък има и други специалности! :wink:
la douleur exquise
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

Такааааааа,сега и аз да дам отчет: Първо ,след споменаването на темите ,поне в аудиторията ,в която бях аз ,всичко замлъкна..... До колкото разбрах от хората около мен ,не бяха учили за Асеневци и писаха по първата тема. Аз писах по втората ,тъй като си мисля ,че я знам по-добре... Малко съм разочарована от себе си ,наистина очаквах да се справя по-добре. Може би, защото съм максималист. Изведнъж забравих всичко ,сигурно защото се притесних от обема на темата и от многото факти ,години и владетели.. И все пак ,написах основните неща,след което ,излизайки от залата се сетих за някои факти ,които съм им спестила ( но тъкмо ,проверяващите няма да се морят да четат хаха) .... Написах също 12 страници ,което не мисля ,че е някакъв критерий (убедих се в това) ... Аз лично оценявам работата си на 3-3.50. Ако ме оценят по-високо ,значи нивото мноооооооого е паднало........Успех на литературата и на редовния :)
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

Доволен съм.

Темата за Аската и Пешо + Калата (1185-1207) е доста приятна. Аз изстинах леко в първия момент, защото като чух Възстановяване и си помислих за ВРУ и Нова история и си викам "уйде..".

11 странички с нормален шрифт, обхванах всичко, за което се сещах - само малко оставих работата след битката при Одрин, ама то освен, че го убиват Бонифаций и самия Калоян друго не можах да се сетя просто...

Не знам, няма как да си оценя работата, но предполагам над 4 съм изкарал, ще се види. Можеше и други теми да се паднат, но с това "можеше" доникъде не се стига. :)
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

И аз помислих, че ще дадат ВРУ. Темата за Асеневци не е лоша изобщо. Аз просто не преговорих Асен и Петър, а знаех доста за Калоян. Отказах се обаче да пропусна първите двама и да започна с Калоян.
При нас много хора почнаха да излизат до тоалетната през 1-2 минути. Стана ми много подозрително. :lol:
На мен ми стана смешно при обявяването на темите, защото при влизането в залата казах на съученика, с когото бяхме заедно : "Ей сега ще кажат, че са изтеглили "Движение за просвета и култура през Възраждането",а той каза, че ще се паднат Асен и Петър. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

lacuna_coil написа: На мен ми стана смешно при обявяването на темите, защото при влизането в залата казах на съученика, с когото бяхме заедно : "Ей сега ще кажат, че са изтеглили "Движение за просвета и култура през Възраждането",а той каза, че ще се паднат Асен и Петър. :lol: :lol: :lol:
Ами и двамата не сте познали - просветата без културата и Асен и Петър, но плюс Калоян... :lol:
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Ееее, ти пък сега. Не издребнявай. :P :lol:
На редовния ще знам всичко и поне няма да се притеснявам кои теми ще се паднат, макар че имам предпочитания. Не смятам обаче да ги споделям във форума, тъй като явно от ИФ го четат и после пак ще се остана с желанията. :lol:
Никой ли не знае контролните теми ?
WEEVIL
В началото бе словото

Мнение от WEEVIL »

Някой знае ли колко време ще проверяват работите ни и кога ще излязат резултати?
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Миналата година при малко повече кандидати проверяването им отне около 16 дни.
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

Мен ми беше казано нещо от типа на 10 - 14 дни, но настават уж празници неработни, тъй че може да се позабавят..

Пф, бягам да спя - фактически правих изпита повече, отколкото спах, а вечерта сме в един приятел и пак я съм хванал 3 часа сън, я не :Д
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”