еми и аз така!не се целя на високо с оценките просто да не се налага да излизам от залата и вси4ки да ме гледат и да ме съжеляват!lacuna_coil написа:Искам нещо, дето знам.
КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Как сте броени часове преди изпита? (да, знам, че е гадничко от моя страна
)
Днес ходих до Биологическия. Няма такъв факултет! Толкова объркано и прилича на западнал Хогуортс. И докато я намеря тая стая се надрусах с миризмата на боя, защото правят ремонт. А стаята ми се намира на последния етаж, като етажа ти е метър на метър и там е само тя и още една. Направо паднах, в по-забутана зала не можаха ли да ни сложат
Днес ходих до Биологическия. Няма такъв факултет! Толкова объркано и прилича на западнал Хогуортс. И докато я намеря тая стая се надрусах с миризмата на боя, защото правят ремонт. А стаята ми се намира на последния етаж, като етажа ти е метър на метър и там е само тя и още една. Направо паднах, в по-забутана зала не можаха ли да ни сложат
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ооооо, а питаш ли 130-а аудитория в Химическия, където утре ще настане такава лудница по стълбите, които са до стаята, че може да има стъпкани.
Добре, че майка ми купи часовник, за да си следя времето, макар че сигурно ще си изляза веднага.
Днес ден толкова ми се спи, че почти нищо не пипнах.
Днес ден толкова ми се спи, че почти нищо не пипнах.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Да се басираме ли кой ще го стъпчат по-бързо и качествено
В подножието на стълбите на предпоследната площадка има някакво скеле дето крепи факултета да не падне. Бас ловя, че някой ще го бутне и ... ще влезем в историята 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
една дума
П.
О.
Г.
О.
може и мошпит, зависи :Ь
П.
О.
Г.
О.
може и мошпит, зависи :Ь
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

охх аз отивам прочитам си една тема и си лягам,пък утре ще видим кфо ще излезе 
В ректората никога не съм имал проблем да намеря някоя стая, но в Биологическия - леле 20 минути се лутах като пате в калчища, а принципно съм много добър в ориентацията...Ако става дума и за последния етаж, където се стига по забутаните тълбички, които започват от3-ти или 4-тио етаж (не помня вече) направо си представям какво е било това твое търсене.ShadowsInBlue написа:Как сте броени часове преди изпита? (да, знам, че е гадничко от моя страна)
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Ice_heart
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... fullsize=1
знаете ли кой е председател на изпитната комисия? едно момче, което е 2ра година право ми беше казал, че се съставят най-много теми в областта, в която е специалист председателя.. та ако знаем кой е, ще знаем кое е по-вероятно да се падне (от кой период) 
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Мили деца,
защо вместо да се занимавате с теория на вероятностите, не си седнете на дупетата, и да научите темите, които така или иначе трябва да знаете? Защото ако случайно влезете (което, за жалост е доста вероятно), ще слушам още дългооо време, подобни вам, които все се оплакват, колко е трудно, и които все се надяват да стане лесно. Честно казано не разбирам на какво се надявате от този Университет, единственото, което може да ви даде, са знания, които вие, очевидно избягвате, като дявол тамян, и които са трудни и затова сладки. Не учейки вие получавате лекото, лесното и доста блудкавото на вкус.
Но все пак, не учейки, кого надхитрявате, и какво печелите?
защо вместо да се занимавате с теория на вероятностите, не си седнете на дупетата, и да научите темите, които така или иначе трябва да знаете? Защото ако случайно влезете (което, за жалост е доста вероятно), ще слушам още дългооо време, подобни вам, които все се оплакват, колко е трудно, и които все се надяват да стане лесно. Честно казано не разбирам на какво се надявате от този Университет, единственото, което може да ви даде, са знания, които вие, очевидно избягвате, като дявол тамян, и които са трудни и затова сладки. Не учейки вие получавате лекото, лесното и доста блудкавото на вкус.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
КУР за аудитория 130 в Химическия !!!!!lacuna_coil написа:Ооооо, а питаш ли 130-а аудитория в Химическия, където утре ще настане такава лудница по стълбите, които са до стаята, че може да има стъпкани.![]()
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- xRainx
- Стенограф
Мили сенсей,Markov написа:Мили деца,
1) не виждам някой да се оплаква колко е трудно. Кофти е, но не е трудно, пък и никой не е казал, че ще е лесно.
2) повечето всъщност знаят доста голяма част от темите като за предварителен. За тях сядането на гъзовете тепърва предстои, ако не е било с пълна сила досега, все пак не виждам рояк от кандидат-студенти, които са джаснали 1 тема и отиват на предварителен.
3) то да даваше само знания университета, нейсе. Честно казано не съм фен на ваденето тип "от нищо гепвам нещо и ви го мятам в лицата, защото съм по-велик".
А Вие?
The storm is coming...

-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Моето момче,
научи се да формулираш елементарни, но поне верни логически съждения, и тогава пак може да пишеш. Дотогава ще ти препоръчам, повечко да четеш, и по-малко да пишеш. Ще облекчиш мнозина. Мен особено.
Поствам това , което най-много ме смути, доколкото глупостта човешка още ми действа:
А това дето викаш, че не било трудно да се влезе и учи, но пък било кофти, не го коментирам изобщо. Леснотията и необразованността са си вървели винаги под ръчичка.
научи се да формулираш елементарни, но поне верни логически съждения, и тогава пак може да пишеш. Дотогава ще ти препоръчам, повечко да четеш, и по-малко да пишеш. Ще облекчиш мнозина. Мен особено.
Поствам това , което най-много ме смути, доколкото глупостта човешка още ми действа:
Мога да ти постна поне 20 поста, изразяващи оплакване от това, че уви, за да научиш нещо, трябва да го научиш. Но понеже ме мързи, викам, сам да си ги прочетеш. Нали вече си голямо момче, може самичък да четеш?не виждам някой да се оплаква колко е трудно. Кофти е, но не е трудно, пък и никой не е казал, че ще е лесно.
А това дето викаш, че не било трудно да се влезе и учи, но пък било кофти, не го коментирам изобщо. Леснотията и необразованността са си вървели винаги под ръчичка.
- xRainx
- Стенограф
Рофл,
не е трудно, естествено, ако си учиш. Трудното е да седнеш да учиш - направиш ли го не само заслужаваш да влезеш, но и го правиш, освен ако някакви външни фактори не ти попречат по някакъв начин.
А ти ако приемаш всяко оплакване тук, продиктувано от нерви и притеснения, като чиста и реална монета, си доста навътре с интернет материала...и леко назад с житейския?
Искаш ли да ти кажа понякога докъде стига прекалената образованост?
До отношение тип "аз съм над всички и вие сте гниди" като твоето. Което, повярвай ми, е много, ама много по-отвращаващо от по-ниска образованост от ниво СУ, примерно.
Простете, че проявяваме емоции, сенсей нечовешки, и че ви занимаваме с "делата човешки". Забравих, че някои хора са високо над тези неща и не осъзнават, че си говорят с 18 годишни тийнове, които са притеснени, под стрес, и утре имат изпит, който им е изключително важен.
Следващият път ще изключим емоциите и притесненията, за да не смущаваме покоя Ви, при положение, че Вие се насаждате тук и започвате да сеете своята мъдрост и стабилност в психическо (и духовно, да) отношение.
не е трудно, естествено, ако си учиш. Трудното е да седнеш да учиш - направиш ли го не само заслужаваш да влезеш, но и го правиш, освен ако някакви външни фактори не ти попречат по някакъв начин.
А ти ако приемаш всяко оплакване тук, продиктувано от нерви и притеснения, като чиста и реална монета, си доста навътре с интернет материала...и леко назад с житейския?
Искаш ли да ти кажа понякога докъде стига прекалената образованост?
До отношение тип "аз съм над всички и вие сте гниди" като твоето. Което, повярвай ми, е много, ама много по-отвращаващо от по-ниска образованост от ниво СУ, примерно.
Простете, че проявяваме емоции, сенсей нечовешки, и че ви занимаваме с "делата човешки". Забравих, че някои хора са високо над тези неща и не осъзнават, че си говорят с 18 годишни тийнове, които са притеснени, под стрес, и утре имат изпит, който им е изключително важен.
Следващият път ще изключим емоциите и притесненията, за да не смущаваме покоя Ви, при положение, че Вие се насаждате тук и започвате да сеете своята мъдрост и стабилност в психическо (и духовно, да) отношение.
The storm is coming...

-
Lacoste_m
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
КСК 2009 - История
Какво се карате като някакви дебили.Е сега я чета едната ми тема и утре ще се видим на "химийката".Чак там ме пратиха трябва ставам едвали не след малко за да стигна до тоя факултет.Относно кандидатстването по този начин-ми защо да не си пробвам късмета?Някакъв проблем ли ще да имаш с това?!?!Като не стане,не стане и без това до редовния съм ги научил....Даже на рожден ден ходих в съседа
е така се ходи на изпит
!!!