Хаха... предполагам, ще повторя повечето от онова, което си написал - ама то на бялото не можеш да кажеш черно.
Не се радвам, че Рони отпадна. Никак даже. Но Алън си заслужи победата, защото:
а/ изобщо не се впечатли от класата на противника
б/ използваше на практика всяка грешка на Ракетата (а те не бяха много) - Рони реално сбърка 2 удара в последните 2 фрейма и в резултат на тези пропуски загуби и съответните партии, а оттам - и мача. Като се замислиш - колко грешки прави Рони, когато е във форма и му се играе? От колко от тях успяват да се възползват противниците му и, най-вече, колко от тях, сами по себе си, водят до загуба на цял фрейм? Еми, браво на момчето, какво да кажа!
в/ играеше си своята игра през цялото време (като следствие от а/)
Плюс това, радвам се, че на Ракетата му се играеше. Не ме е яд толкова, когато губи - яд ме е, когато Джекил и Хайд не могат да се разберат, а тук това го нямаше. Рони бе добър, но не перфектен и се случи да играе срещу човек, срещу когото това не бе достатъчно. С подобна игра не би имал проблем срещу повечето от останалите (така ми се струва, де). Толкова. Проклятието на Крусибъл.
Радвам се само, че не съм залагала пари днес. Щото и Рони, и Фу... Та и Бонд (макар там нещата да бяха ясни), а и първата сесия на Картър-Робъртсън... ми то направо не е честно!
С тая игра на Али накрая ще вземем да направим наистина Селби шампион.
Впрочем, SeLby, защо имам някакво усещане, че беше от Стара Загора?

A, и още нещо - "ако играе добре, нека спечели" се отнасяше за всеки друг, но не и за ШМ. Останалите - вратата е отворена, моите двама абсолютни фаворити вече ги няма, ще се радвам Магуайър или Картър да вземат титлата, но няма да е драма, ако не успеят. Нека най-добрият победи (това по подразбиране не е ШМ

).