и аз го имам. Аз уж си намерих гримьор, той пък в чужбина и накрая ще се гримирам сама, щото аз без това с тия твърди лещи се доверявам рядко на някой друг да ми пипа очитеlacuna_coil написа:Леле, повечето тук на екскурзии ще ходите, а ние кво ? Само бал.![]()
Но като знам как събираме пари от класа... Ние едва събираме пари за цветя на учителите, пък какво остава за екскурзия.![]()
Уредила съм си всичко, остава ми само да си намеря грим. Някой друг да има същия проблем ?
Бал, бал, бал......
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Re: Бал, бал, бал......
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз възнамерявам да ми сложат лек грим. Гледах преди време снимки от абитуриентски бал, някои момичета имаха 10 кила грим и изглеждаха на по 30. 
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Да, то тва в повечето случаи е неизбежно, ако не си заявиш претенциите преди това ясно и разчетливоlacuna_coil написа:Аз възнамерявам да ми сложат лек грим. Гледах преди време снимки от абитуриентски бал, някои момичета имаха 10 кила грим и изглеждаха на по 30.
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Точно заради тежкия грим тип "магистрала фея" се чудя дали да не се оставя в ръцете на мама.Имам си и качествена козметика в нас и всичко,а и тя е доста добра в гримирането.Още се чудя...
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ииии... как прозвуча. Сякаш си дирила в Алфатар магазини.Anichkaa написа:Иначе ходих до Асеновград.
Тооо голямото пътешествие Филибето - Асеновград. 10-тина минути.

- Anichkaa
Няма значение колко е дълъг пътят.Важно е моралното принизяване.Такива отвратителни рокли не бях виждала.Все едно на калъп ги бяха шили-всичките еднакви и все с пайети,камъни и ужасии по тях.Знаех си,че не трябваше да ходя.
- lqlqlqto
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
Първият магазин в който влязох, първата рокля която пробвах, перфектна! Мисля, че още началото на февруари беше.. Преди около месец - първият магазин в който влязох, харесах обувки. На следващия ден се върнах с мама, пробвах ги и ги взех. Прическа - записана. Грим - записан. Чанта - имам. Май остана само да дойде бала (21 май - заветната дата)..
Нямам търпение да се наглася..
А що се отнася до втората вечер - и ние на Слънчев бряг..
Мисля да пропусна. Имаме планове да се съберем с няколко човека (както от моето, така и от други училища) и да си направим наша си втора вечер някъде по-наблизо.. може даже на Белоградчик да идем за 2 - 3 -4 дни .. 
~*[.. Човек е създаден не да изживее живота си предначертан, а сам да създава, да твори, да изменя, сам да гради, да руши, но да не спира, а докрай да преследва своите съкровени мечти. ..]*~
- Anichkaa
lqlqlqto,завиждам ти благородно
Аз съм най-противният човек,когато си търся нещо.Обикалям всичко.И в последния магазин си намирам.Все по-често това е Tally Weijl и затова ходя направо там
Миналата седмица и дънки си взех,и много яка блузка с гол гръб оттам.А за обувки...то ще се минава пре Daris,Gianni,Fabiono,Geox...идея си нямам къде ме чакат заветните обувчици
- lqlqlqto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е, аз пък съм си виден мързел, така че гледам да приключа колкото се може по-скоро със задърлженията и да се отдам на бездействие по кафета и разходки по Дунава..
А защо никъде във темата не виждам снимки?
Хайде де - знам, че на всеки му се иска да се изфука колко хубав ще бъде на бала..

~*[.. Човек е създаден не да изживее живота си предначертан, а сам да създава, да твори, да изменя, сам да гради, да руши, но да не спира, а докрай да преследва своите съкровени мечти. ..]*~
Ми айде- давай старт!lqlqlqto написа:А защо никъде във темата не виждам снимки?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- lqlqlqto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ето ме и мен (кофти са снимките, ама по-хубави - от бала
):

- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Много хубава рокля, на мен дългите черни рокли са си ми слабост.
Мои снимки ще пусна след бала. До тогава никой няма да ми вижда роклята/само 5-6 човека, в които включвам и майка ми и баща ми/
Мои снимки ще пусна след бала. До тогава никой няма да ми вижда роклята/само 5-6 човека, в които включвам и майка ми и баща ми/
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
lqlqlqto, много хубава и стилна рокля, поздравления 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.