Не ги знам тия зали във физическия, нито как ви е разпределил отговорника на залата (може той да е сбъркал нещо). Що се отнася до голямата 65-та аудитория, там това НЕ може да стане. Имал съм лекции 4 години по ред в тази аудитория. В трети курс съм държал два изпита там. На първия изпит (по психология) 60% от курса бяха скъсани. Това беше най-масовата сеч в цялото ми следване (аз се отървах с четворка) и никой не успя да препише. На втория изпит (по епистемология) нямаше толкова скъсани, но имаше само две шестици, а най-масовата оценка беше тройка (аз пак се отървах с четворка). Така че от личен опит съм се уверил, че когато ви наредят в 65-та през един ред, преписването е невъзможно. Не може някой да види, какво пише другарчето два реда по-надолу. Разстоянието е близо два метра и не можете да ме убедите, че разчитате текст от такова разстояние. Същото важи и за аудитория 272!аз миналата година виждах перфектно в работата на човека пред мен(друг е въпросът, че той пишеше пълни глупости), така че, ако се паднете в стръмните зали на физическия може да ви излезе късмета
За едно обаче си прав - дори да успеете да препишете, нямате никаква гаранция, че няма да препишете някоя глупост. Представете си реакцията на проверяващите, ако намерят един и същи "бисер" в две различни теми! Особено ако бисерът е като този:
"Вероятно лирическият герой е гей, тъй като при толкова самодиви пита "..кажи ми, сестро, де е Караджата"."