Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от Anna-Molly »

lacuna_coil написа:Леле, повечето тук на екскурзии ще ходите, а ние кво ? Само бал. :lol:
Но като знам как събираме пари от класа... Ние едва събираме пари за цветя на учителите, пък какво остава за екскурзия. :)
Уредила съм си всичко, остава ми само да си намеря грим. Някой друг да има същия проблем ? :lol:
и аз го имам. Аз уж си намерих гримьор, той пък в чужбина и накрая ще се гримирам сама, щото аз без това с тия твърди лещи се доверявам рядко на някой друг да ми пипа очите :D А и като гледам другите от класа, кви пробми гримове им правят и как са като от цирка излезли, може и да пропусна :bounce: :bounce:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Аз възнамерявам да ми сложат лек грим. Гледах преди време снимки от абитуриентски бал, някои момичета имаха 10 кила грим и изглеждаха на по 30. :lol:
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

lacuna_coil написа:Аз възнамерявам да ми сложат лек грим. Гледах преди време снимки от абитуриентски бал, някои момичета имаха 10 кила грим и изглеждаха на по 30. :lol:
Да, то тва в повечето случаи е неизбежно, ако не си заявиш претенциите преди това ясно и разчетливо :lol: :lol: :lol:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Точно заради тежкия грим тип "магистрала фея" се чудя дали да не се оставя в ръцете на мама.Имам си и качествена козметика в нас и всичко,а и тя е доста добра в гримирането.Още се чудя...
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

:lol: Да ви имам женските проблеми :lol: :pukeleft: При мен е ленсо избрах си костюма з аима няма час... Обувки още не съм си взел и риза,ама и това е стане за около 30 минути :lol: Прическа при фризьорката ми и това е :alien: И всичкото за не повече от 450-500 лева :compress:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Anichkaa написа:Иначе ходих до Асеновград.
Ииии... как прозвуча. Сякаш си дирила в Алфатар магазини. :lol: :lol:
Тооо голямото пътешествие Филибето - Асеновград. 10-тина минути.
Изображение
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Няма значение колко е дълъг пътят.Важно е моралното принизяване.Такива отвратителни рокли не бях виждала.Все едно на калъп ги бяха шили-всичките еднакви и все с пайети,камъни и ужасии по тях.Знаех си,че не трябваше да ходя.
Аватар
lqlqlqto
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от lqlqlqto »

Първият магазин в който влязох, първата рокля която пробвах, перфектна! Мисля, че още началото на февруари беше.. Преди около месец - първият магазин в който влязох, харесах обувки. На следващия ден се върнах с мама, пробвах ги и ги взех. Прическа - записана. Грим - записан. Чанта - имам. Май остана само да дойде бала (21 май - заветната дата).. :mrgreen: :mrgreen: Нямам търпение да се наглася.. :JC_flirt: А що се отнася до втората вечер - и ние на Слънчев бряг.. :JC_doubledown: Мисля да пропусна. Имаме планове да се съберем с няколко човека (както от моето, така и от други училища) и да си направим наша си втора вечер някъде по-наблизо.. може даже на Белоградчик да идем за 2 - 3 -4 дни .. :mrgreen:
~*[.. Човек е създаден не да изживее живота си предначертан, а сам да създава, да твори, да изменя, сам да гради, да руши, но да не спира, а докрай да преследва своите съкровени мечти. ..]*~
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

lqlqlqto,завиждам ти благородно :) Аз съм най-противният човек,когато си търся нещо.Обикалям всичко.И в последния магазин си намирам.Все по-често това е Tally Weijl и затова ходя направо там :) Миналата седмица и дънки си взех,и много яка блузка с гол гръб оттам.А за обувки...то ще се минава пре Daris,Gianni,Fabiono,Geox...идея си нямам къде ме чакат заветните обувчици :(
Аватар
lqlqlqto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lqlqlqto »

Е, аз пък съм си виден мързел, така че гледам да приключа колкото се може по-скоро със задърлженията и да се отдам на бездействие по кафета и разходки по Дунава.. :mrgreen: :mrgreen: А защо никъде във темата не виждам снимки? :? Хайде де - знам, че на всеки му се иска да се изфука колко хубав ще бъде на бала.. :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
~*[.. Човек е създаден не да изживее живота си предначертан, а сам да създава, да твори, да изменя, сам да гради, да руши, но да не спира, а докрай да преследва своите съкровени мечти. ..]*~
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

lqlqlqto написа:А защо никъде във темата не виждам снимки?
Ми айде- давай старт! :wink:
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Точно с тази идея и аз посегнах да отворя темата :mrgreen:
Нещо от моя бал:
Изображение
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
lqlqlqto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lqlqlqto »

Ето ме и мен (кофти са снимките, ама по-хубави - от бала :D ):

Изображение Изображение Изображение
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Много хубава рокля, на мен дългите черни рокли са си ми слабост.

Мои снимки ще пусна след бала. До тогава никой няма да ми вижда роклята/само 5-6 човека, в които включвам и майка ми и баща ми/ :lol:
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

lqlqlqto, много хубава и стилна рокля, поздравления :wink:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”