Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол - Първобитен футбол
Абе не се занимвайте с тоя...нема смисъл.
Не ми се търсят неговите предишни мнения от сорта....аз от БГ футбол не се интересувам и т.н
Като не се интересуваш вземи не пиши по-добре или пиши,но първо виж "любимият" ти отбор какви ги е вършил и после плюй по ЦСКА.
Не ми се търсят неговите предишни мнения от сорта....аз от БГ футбол не се интересувам и т.н
Като не се интересуваш вземи не пиши по-добре или пиши,но първо виж "любимият" ти отбор какви ги е вършил и после плюй по ЦСКА.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не така де. Нека си пише, че и без това тука пишемк 4-5 човека. Ама така може да си е и по-добре де.
Аз само имам една молба - да се преправи заглавието на темата, че това Първобитен футбол насочва и малкото хора, които четат темата, в грешна посока.
Аз само имам една молба - да се преправи заглавието на темата, че това Първобитен футбол насочва и малкото хора, които четат темата, в грешна посока.
еее какво не така....той само се заяжда....виж аз не съм фен на БГ футбола,ама мразя ЦСКА....на такъв човек какво да му кажеш?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не знам, Митак. Той си е казвал, че не разбира много от бг футбол, а пък и аз примерно съм хранил лефски в темата доста повече отколкото той е хранил ЦСКА. Пък и темата той си я е правил. Аз съм съгласен да пишат и повече хора тука.
Неделя не забравяй да се обадиш. Аз може в началото на мача да слеза по-долу близо до барабанчето, ама после ще се изкатеря нагоре, че да мога да виждам.
Неделя не забравяй да се обадиш. Аз може в началото на мача да слеза по-долу близо до барабанчето, ама после ще се изкатеря нагоре, че да мога да виждам.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Срещу рогата мачовете винаги са били истински.Митака написа:Нали се усещаш колко си смешен?
Лефски и Литекс в момента са в същото положение.Ако Литекс вземе Купата на България на финала срещу Лефски(ако се класират до там де)значи мача за първенство е бил купен от рогата....нали така?
Точно лефскарите да говорят за уредени мачове не върви....мълчете си,както си мълчим и ние...
На финала не трябва да им простим. Мачът с Минъор ще бъде много тежък. Преди година Ботяф ни изтормози много. Тогава да припомня 1/4 финала с рогата беше определен за финал, защото останалите три "скромни" тима бяха Каварна, Черно море и Ботев и както се видя никак не бяха "скромни".

Ами именно,като не разбира какво се обажда?А и ние храним Лефскито,защото следим нещата и съм сигурен,че разбираме повече от него,но както и да е....спирам с тази тема не искам да се заяждам.ники написа:Не знам, Митак. Той си е казвал, че не разбира много от бг футбол, а пък и аз примерно съм хранил лефски в темата доста повече отколкото той е хранил ЦСКА. Пък и темата той си я е правил. Аз съм съгласен да пишат и повече хора тука.
П.С Няма да забравя
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Е а де....аз искам той да ми даде доказателства,че онзи мач е уреден,защото както казах ако Литекс вземе купата ситуацията е аболютно същата....На ти,дай миБeтон написа:Срещу рогата мачовете винаги са били истински.Митака написа:Нали се усещаш колко си смешен?
Лефски и Литекс в момента са в същото положение.Ако Литекс вземе Купата на България на финала срещу Лефски(ако се класират до там де)значи мача за първенство е бил купен от рогата....нали така?
Точно лефскарите да говорят за уредени мачове не върви....мълчете си,както си мълчим и ние...
На финала не трябва да им простим. Мачът с Минъор ще бъде много тежък. Преди година Ботяф ни изтормози много. Тогава да припомня 1/4 финала с рогата беше определен за финал, защото останалите три "скромни" тима бяха Каварна, Черно море и Ботев и както се видя никак не бяха "скромни".
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Как ще уреждаме да падаме от Лефски
Със сигурност обаче ти казвам, че ще ви полегнем, особено като не можахме да бием подуянци.
Нямаше го Ивелин Попов, променена схема, малшанс за нас, отново брутален говежди късмет... Предни пъти ФК Дузпа са ни били с помощта на съдията, този път без него паднахме поради изложените факти.
Дано на финала да си оправим играта.
Иначе Пирин ще полегнат на лески, благоевград е левскарски, а Миньор ще играе срещу нас настървено и все пак се въздържам да говоря, че сме сигурни финалисти.
Баткоф ги върти всички интриги в първенството.
Със сигурност обаче ти казвам, че ще ви полегнем, особено като не можахме да бием подуянци.
Нямаше го Ивелин Попов, променена схема, малшанс за нас, отново брутален говежди късмет... Предни пъти ФК Дузпа са ни били с помощта на съдията, този път без него паднахме поради изложените факти.
Дано на финала да си оправим играта.
Иначе Пирин ще полегнат на лески, благоевград е левскарски, а Миньор ще играе срещу нас настървено и все пак се въздържам да говоря, че сме сигурни финалисти.
Баткоф ги върти всички интриги в първенството.

+1Баткоф ги върти всички интриги в първенството.

Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Митака написа:Нали се усещаш колко си смешен?
Ти за момент можеш ли да забравиш от кой отбор си, а? Говоря за първенството като цяло и посочих този случай като най - фрапантен. Естествено, че и "Левски" уреждат мачове. В посочения линк от мен пише и за тях, нали?
И не, не аз съм смешният. Не аз сипя помия по еди кой си отбор на всяка страница, не аз нямам мъжеството да кажа "да, любимият ми отбор направи еди какво си", вместо да кажа "и ние купуваме, ама и другите купуват, което означава, че сме оправдани". Нямам намерение да те убеждавам колко качествен е бг фуболът и колко са "честни" титлите на българските отбори били те червени или сини. Лошото е, че от истината боли и именно затова реагираш така. Огледай се наоколо и виж какви ги дрънкаш и стига си злобял, че вече тотално се излагаш.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аз ли първи казвам как Лефски са си купили мач с еди кой-си.....май не бях аз,нали,а беше ти.....camel написа:Митака написа:Нали се усещаш колко си смешен?
Ти за момент можеш ли да забравиш от кой отбор си, а? Говоря за първенството като цяло и посочих този случай като най - фрапантен. Естествено, че и "Левски" уреждат мачове. В посочения линк от мен пише и за тях, нали?![]()
И не, не аз съм смешният. Не аз сипя помия по еди кой си отбор на всяка страница, не аз не нямам мъжеството да кажа "да, любимият ми отбор направи еди какво си", вместо да кажа "и ние купуваме, ама и другите купуват, което означава, че сме оправдани". Нямам намерение да те убеждавам колко качествен е бг фуболът и колко са "честни" титлите на българските отбори били те червени или сини. Лошото е, че от истината боли и именно затова реагираш така. Огледай се наоколо и виж какви ги дрънкаш и стига си злобял, че вече тотално се излагаш.
Случаят бил най-"фрапантен"....а какво ще кажеш за мачовете на Лефски с Родопа и Беласица?
И сега се сещам как преди 3-4 години резултата беше 0-1 до 80 мин и след това едно момче от Родопа се обърка и вкара гол за 1-1,и после трябваше футболистите им да стоят на 3-4 метра от тези на Лефски за да може синьото отборче да вкара гол?Същия този играч беше изгонен от Родопа след това?Това не е ли фрапантен случай,а?
Да не мислиш,че договорки има само в България?Ако се позаинтересуваш малко и видиш в края на сезоните коефициентите в заложните къщи за мачовете от Англия и Италия ще си промениш мнението.Тогава Х-вете в Италия имат коефициенти от сорта на 1.4 или 1.5 при положение,че нормалните са 2.5,2.6,2.7.А в Англия съвсем случайно отборите които не се борят за нищо стават кръводарители на отборите борещи се за спасени.Така,че......извади си главата от дупето,свали сините очилца и гледай реално на нещата!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Уговорки има много отдавна в БГ футбола. Помня преди около 15 години играят Лефски 1914 - Спартак Пловдив. Нарочно сложих 1914, да не се чете Лефски - Спартак от Пловдив. Демек подуянци срещу пловдивчани на ниво милиционерско дерби, точно няколко години след като вече се казва "полиция".
Помня го като ден днешен този изключителен двубой. Май беше на националния стадион. В 33-тата минута с прострелен шут Чакъров откри и при резултат 0:1 пловдивските футболери се оттеглиха на почивката с гол аванс пред подуянските. Началото на второто полувреме започна вихрено за лецки, стана меле - двама левскари ритат, единия от които Цанко Цветанов 5 пъти не си уцелва крака
и адаша Илиян Илиев със задна ножица уцелва отскочилата от мелето топка и изравнява за 1:1. Мисля, че Спартак бяха застрашени от отпадане, а лецки нали са големия отбор, трябваше да ги отнесат през втората част. До края на мача е 1:1 и в 89-тата минута някаква баааавна топка "лети по земя" към левскарската врата, дето ще я спаси и пишлеме от махалата, наместо това Пламен Николов само прикляка, навежда се, но не много, щото само да пипне топката и тя няма да мине гол линията и едваааа влезе във вратата

Помня го като ден днешен този изключителен двубой. Май беше на националния стадион. В 33-тата минута с прострелен шут Чакъров откри и при резултат 0:1 пловдивските футболери се оттеглиха на почивката с гол аванс пред подуянските. Началото на второто полувреме започна вихрено за лецки, стана меле - двама левскари ритат, единия от които Цанко Цветанов 5 пъти не си уцелва крака

-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Митак, да говори човек с теб е все едно да говори със стена. Ще се повторя : "не аз нямам мъжеството да кажа "да, любимият ми отбор направи еди какво си", вместо да кажа "и ние купуваме, ама и другите купуват, което означава, че сме оправдани"." Сигурно ще кажеш, че Ливърпул - Арсенал е бил купен за 4:4. Или миналата година Челси и Манчестър в последния кръг си купиха победите (опа - ама то Челси свършиха равен....тцтцтцтц, а на всичкото отгоре паднаха и на финала на ШЛ - що не зеха да си делнат - едните зимат ШЛ, другите шампионата - чиста работа
).
Темата за купените мачове я подхвана Ники.
А, и поне веднъж напиши името на синия отбор без тъпотии, че после някой може да ме обвини, че съм дразнил.
Ако поне малко се замислиш ще осъзнаеш, че ЦСКА няма да е ЦСКА без "Левски", и обратното.
Никого не дразня - просто излагам факти и искам чистосърдечни коментари.
А, и поне веднъж напиши името на синия отбор без тъпотии, че после някой може да ме обвини, че съм дразнил.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
И аз ще се повторя,защото явно не си ме разбрал.camel написа:Митак, да говори човек с теб е все едно да говори със стена. Ще се повторя : "не аз нямам мъжеството да кажа "да, любимият ми отбор направи еди какво си", вместо да кажа "и ние купуваме, ама и другите купуват, което означава, че сме оправдани"." Сигурно ще кажеш, че Ливърпул - Арсенал е бил купен за 4:4. Или миналата година Челси и Манчестър в последния кръг си купиха победите (опа - ама то Челси свършиха равен....тцтцтцтц, а на всичкото отгоре паднаха и на финала на ШЛ - що не зеха да си делнат - едните зимат ШЛ, другите шампионата - чиста работа).
А, и поне веднъж напиши името на синия отбор без тъпотии, че после някой може да ме обвини, че съм дразнил.Ако поне малко се замислиш ще осъзнаеш, че ЦСКА няма да е ЦСКА без "Левски", и обратното.
Не отричам,че ЦСКА не са купували мачове.....може и да са го правили,лично не съм видял да уреждат,а ти?
Дразня се на това,че фен на ЛеВски(айде да не кажеш,че се заяждам,въпреки че много пъти съм те виждал как пишеш името на 31 кратните шампиони,но това е друга тема)тръгва да спори за уредени мачове.Бетон-а ти е описал горе още един случай,който аз честно си признавам не помня.
Другото което е.....някъде да видя да цитирам точно тези мачове м/у Челси и Ман?
Но както казах...явно не се интересуваш от залагания и си доста далеч от тези неща...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Митака написа: Но както казах...явно не се интересуваш от залагания и си доста далеч от тези неща...
Така е. Не обичам хазарта.
- Of course not!