Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от beroeca »

pepso написа:ХАхахАхх :) Значи ...
Първо ... това за планината и морето ми хареса :) :wink: :!: :idea: :arrow:
и Второ ... абсолютно сигурно и доказано е че в България, най-красивите жени са от Пловдив и Варна. БЕЗ СЪМНЕНИЕ! ;)
Ще ме извинявате,ама съм длъжен да защитя честта на старозагорките!!!Вярно е,че в Пловдив и Варна има мн хубави жени,НО те идват от Стара Загора(просто са студентки във ващите градове)!

Така,че,pepso и Варненец,елате ми на гости,да ви разведа из Зарата и да видите от къде са всичките тези красавици във Варна и Пловдив!!!
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

:D Хахаха...е сигурно! Не знам, но имам приятел на нашата възраст в "Зарата" и като го слушам как я хвали и сега и теб ... май, май ще реша да дойда :) :P
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Проблемът ти е нулев-заповядай!Който не е идвал,той не се е влюбвал в града!!!Има какво да се види определено!
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Няма да пропусна да се похваля,че и в мен има нещо страразагорско :) Мама е от този край и по-специално от Чирпан,но пък доста годинки е прекарала в Загората :wink: Смятам,че при мен има роля и малкото македонска кръв.Малко,малко,ама е 1/8 и пак стига
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

Какво да кажем стопроцентовите тогава ? :D :D :D
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Anichkaa написа:Аз съм си,не мисля,че трябва да ме е срам да се показвам :) Пловдивско чадо,ама обичам морето.То си идва и от зодията,де- раче.Всяка година поне 20-тина дни прекарвам на изток ;) .
от Рая?:Д
е, няма да си кривя душата, без море не се живее, ама Варна и морето... тц:Д

ПП: 'айде сега поговорете от опит кои са по-(по-най-)дашни, че тея приказки всичките сме ги слушали:Д (мил роден край... лялялл;Д)
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Значи няма какво да си кривя душата красиви българки има навсякъде,ама като във Варна втори няма :wink: Бероец баце не са от зарата аз тези които ги познавам са си кореняк варненки,а ми текат лигите по тях :mrgreen: Иначе по улиците от 10 момичета 1 да не е красива(не преувеличавам)..Имам приятел който живее в Германия и си идва лятото за 2 месеца-човека там ще получи удар от крави Милка,а тука удар от красота... :lol:
Но нашите колкото са красиви,толкова са с високо самочуствие да им се невиди...
Така че красиво,красиво,ама си знае своето :compress:
Иначе аз съм на Златните на 24 ми е абитуриенската,то на нас морето си ни е близо къде да ходим до Слънчев Бряг :geek: Златните е истината(макар,че и там го развалиха.... :salute: )
Последно промяна от Варненец на 24 Апр 2009, 16:21, променено общо 1 път.
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Ехх,тая Варна.Големи обиди отправяш към всички неварненки...Внимавай,има злопаметни хора :)
Art[less] написа: от Рая?:Д
е, няма да си кривя душата, без море не се живее, ама Варна и морето... тц:Д

ПП: 'айде сега поговорете от опит кои са по-(по-най-)дашни, че тея приказки всичките сме ги слушали:Д (мил роден край... лялялл;Д)
Аз,че не идвам от Рая,не идвам.Там не взимат такива като мене.Аз се чудя дали и в ада биха ме взели :)

В какъв смисъл по-дашни?Характер или външни дадености?
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Ехх,тая Варна.Големи обиди отправяш към всички неварненки...Внимавай,има злопаметни хора :)
:roll: :roll: :roll: В смисъл????? :shock:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
stohata
В началото бе словото

Мнение от stohata »

Колеги всички жени са хубави, независимо дали е от Варна, Пловдив, Ст.Загора...., или е от село Долно Изнанагорнище. :D :) :lol: :lol: :lol: :lol: Щом е с българска кръв е красива(има малко изключения, ма тва е друг въпрос :D :D :D )
Ходил съм във Варна, мацките са супер, признавам. В Ст.Загора е същото. Елате за 1ден в Дупница и ще видите също супер яки мацки. :wink: :D :lol: :lol:
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
Аватар
Виктория
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Виктория »

stohata написа:Колеги всички жени са хубави, независимо дали е от Варна, Пловдив, Ст.Загора...., или е от село Долно Изнанагорнище. :D :) :lol: :lol: :lol: :lol: Щом е с българска кръв е красива(има малко изключения, ма тва е друг въпрос :D :D :D )
Ходил съм във Варна, мацките са супер, признавам. В Ст.Загора е същото. Елате за 1ден в Дупница и ще видите също супер яки мацки. :wink: :D :lol: :lol:
Така е!Аз съм от Север и не мисля,че тук момичетата са гола вода. :D Просто навсякъде има красиви момичета.Тук идва въпросът за предпочитанията.
Аватар
Shawty
От дъжд на вятър

Мнение от Shawty »

NikTa написа:Да не би да е "Планета"? :lol: И ние сме там... От 29 до 31.
По същото време в същия хотел сме :) .
beroeca написа: Ще ме извинявате,ама съм длъжен да защитя честта на старозагорките!!!Вярно е,че в Пловдив и Варна има мн хубави жени,НО те идват от Стара Загора(просто са студентки във ващите градове)!

Така,че,pepso и Варненец,елате ми на гости,да ви разведа из Зарата и да видите от къде са всичките тези красавици във Варна и Пловдив!!!
Слушайте баткото, няма да ви излъже, има опит :) :) :) .
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Слушайте баткото, няма да ви излъже, има опит :) :) :) .[/quote]

Стаси,не ме баткосвай,че ще се комплексирам-не съм чак толкова по-голям!Ама айде,батковото :) :) :)

Чак ви завийдам (леко само) за баловете!Радвайте се,че после кво е!НАЗДРАВЕ от батко ви :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Варненец написа: :roll: :roll: :roll: В смисъл????? :shock:
Можеш да си изпатиш от някоя недооценена мацка.Няма да съм аз,не обичам да се разправям по физическия начин.Най-много аз да се контузя така :)
Аватар
Mimmy
От дъжд на вятър

Мнение от Mimmy »

Леле колко много сте написали, докато не съм се мяркала. И как отворихте темата за морето... още повече ми се доходи... от няколко години ходя за по две седмици в явно любимата Варна на всички. Аз също много харесвам града, след София ми е фаворитът :lol:
Иначе за бала...ние ще ходим на тъпото Банско, за което ужасно много съжалявам, но нямаше кой да ме слуша!!! Остава ми да вярвам на мисълта, че не е важно къде си , а с кого си и как ще си го направиш :bounce:
Журналистика - oh yeah! :)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”