Да бе, и аз така. Ще гледам да не се мотая много и ще се огранича в рамките на някакви си 3.5-4 часаlacuna_coil написа: В неделя имам усещане как бързо ще си изляза.
PS. Стига глупости! Мислете позитивно
Да бе, и аз така. Ще гледам да не се мотая много и ще се огранича в рамките на някакви си 3.5-4 часаlacuna_coil написа: В неделя имам усещане как бързо ще си изляза.

Ехее, кога ги изкара толкова изпитиBatbayan написа:Аз пък на изпит никога не треперя.Преди изпит няколко дена ако е както сега - да се опитам да преговоря и науча много наведнъж съм супер изнервен, ма на самия изпит въобще и грам притеснение нямам.Ма то и аз досега съм се явявал по същия начин на около 15-тина изпити, така че май просто имам тренинг.
Абе утре не само май ще преговарям, ма и ще уча, че съм забравил доста, пък ако стане-стане.hromatid написа:Утре смятате ли да преговаряте? Аз днес каквото чета и това е... Ще се видим в неделя в 239 на Биологическия![]()
![]()
Aз няма да уча, щото и без тва пътувам към София, няма да има и времеhromatid написа:Утре смятате ли да преговаряте? Аз днес каквото чета и това е... Ще се видим в неделя в 239 на Биологическия![]()
![]()