Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от NikTa »

Варненец, ние от низинните/равнинните полета също сме виждали море, душа... :lol:
Нали "евалата на туризма"... :lol: :geek:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

NikTa написа:Варненец, ние от низинните/равнинните полета също сме виждали море, душа... :lol:
Нали "евалата на туризма"... :lol: :geek:
Има една шега , която е в основата на омразата между нас(варненци)и добричлии....
Та тази мъдрост гласи: " Планината и морето раждат герои,а равнината тикви"
:lol: :lol: :lol:
Та това относно равнината :wink:
Иначе и вие дето не сте на море и вие сте хора :mrgreen: :lol: :joker:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Хехехе...
:lol: :lol: :lol:
Хора сме, и още как. На кого щяхте да се наслаждавате иначе по цяло лято... :lol:
На "буйнокосите" (навсякъде) германки, или на разни други чудни и прекрасни... :compress:

ПП: Сетих се за нещо култово! Варненец, специален поздрав - Братя Кулинови - Боцмане... :flower: :rr:

Под зелените смокини... :lol:

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

:lol: Боцманеее нека ми е зле :lol: :joker:
Иначе ние тук във Варна смея да твърдя,че имаме най-красивите жени и на тях се наслаждавам цяла година :flower: :flower: :flower: Хич,ама хич не ми е зле :lol:
Аз германки не харесвам,крава и на село мога да видя :mrgreen:
Иначе рускините и полякините по-стават,ама аз не си падам много по чуждото.От нашето си по-хубаво няма 8)
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Курс: кандидат-студент

Мнение от pepso »

ХАхахАхх :) Значи ...
Първо ... това за планината и морето ми хареса :) :wink: :!: :idea: :arrow:
и Второ ... абсолютно сигурно и доказано е че в България, най-красивите жени са от Пловдив и Варна. БЕЗ СЪМНЕНИЕ! ;)
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Варненец написа:Така си е :lol: И моят щеше да е доста височък :mrgreen:
Иначе, това на снимката ти ли си???Защото пише,че си от Пловдив,а очите ми съзират на малката снимка моренце :lol: :flower:

Аз съм си,не мисля,че трябва да ме е срам да се показвам :) Пловдивско чадо,ама обичам морето.То си идва и от зодията,де- раче.Всяка година поне 20-тина дни прекарвам на изток ;) .
pepso написа:ХАхахАхх :) Значи ...
и Второ ... абсолютно сигурно и доказано е че в България, най-красивите жени са от Пловдив . БЕЗ СЪМНЕНИЕ! ;)
И аз това казвам :) Съгласна с две ръце и два крака :lol:
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

Axaaaaaa.....ама не ми променяй думите !! ЕЙ !!!! :D :D :D И във Варна, и във Варна!!! ;)

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Аз казвам с кое съм съгласна.За Варна нямам големи наблюдения,не знам.Възможно е ;).
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

Anichkaa написа:Аз казвам с кое съм съгласна.За Варна нямам големи наблюдения,не знам.Възможно е ;).
ООО повярвай ми не само ,че е възможно,ами и е абсолютната истина..Пепсо нацели 10 ката 8) Щастлив съм,че живея във Варна,а не в някой друг град,че където и да съм обиколил по-хубави от варненските мадами няма :joker: За Пловдив нямам наблюдения,но ще се доверя на Пепсо :geek:
ИНаче единствено в Търново мога да кажа,че мадамите се доближават до морксите,но и от там има какво да се желае :flower:
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

Хахаха :D Сега...разбира се, навсякъде си има и изключения! Но...като цяло вече разбрахте моето мнение ;) Друг е въпроса, че като минеш Стара планина и нагоре вече няма нищо за гледане, но както и да е :) В последно време обикалям из наш'та страна и честно казано северна България ми се струва гола вода :P (мое мнение с изключение на Варна). А варненец, за Пловдив, братле, няма какво да говорим ... и там са опасна работа ( имал съм приятелка от Пловдив, вярвай ми така е :D ) И града е много хубав ама нещо не ми се иска да уча там висше ... не знам защо ... просто не ми се иска. И като говорим за морето ... я кажете, къде ще сте след бала? Ние в Слънчев бряг (затъпяване) Честно, карах ги тез наш'те съученици да идем до Варна ама те .... Слънчев бряг, та Слънчев бряг...Какво и харесват толкова на таз строителна площадка?!? Аз ако искам да гледам строежи ще си стоя във Велинград. Тук поне 4-5 звездни хотели и казина има повече отколкото птици по дърветата :D :D :D

Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

И на мене много не ми се иска да уча тука.Затова и страшно много се надявам на СУ,УНСС като резерва.Там имам 5,83 по литература и разчитам и на още хубави оценки от редовните,за да съм сигурна поне на едното място.А ако някой иска в Пловдив,най-много да му препоръчам ПУ-то.Иначе има и Киевски :) Не се стърпях,за Бога,какво ще прави Киевски университет в Пловдив?
И ние сме на Слънчев бряг,но вече забравих на 25 или на 26 тръгвахме :roll: Някакъв 5-звезден.Какво ми го хвалят,не е ли на Ветко,не струва хотелът :) Ама на кого му се дават не знам си колко пари за една вечер във Виктория Палас.
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Да не би да е "Планета"? :lol: И ние сме там... От 29 до 31.

(Г. Г.)
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Колебаехме се дали да е Планета,но избрахме Чайка beach :) (bitch-като за нас момичетата :) ).Иначе няма да се засечем,със сигурност ще сме си тръгнали ако не на 28,на 29 тръгваме.
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Ахам..ясно.;) Нищо.
"Ние" (т.е. 10 човека от класа) се спряхме (спряха) на "Планета"... за мое огромно съжаление. Просто сроковете ни притискаха и затова се получи малко ...пресилена работа.
И така...
Иначе аз само от името се изприщвам, колкото и да са хубави снимките в нета. Дано поне храната е добра и AI-то да си заслужава.. :lol:

(Г. Г.)
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Е,аз участвах в избирането.То не че имаше голям избор.Защото също бяхме към края вече.Хубаво,че дойде една добра женица да ни даде листовки с няколко хотелчета на тях.Ние дискотека след бала не сме избрали :) Има върли фенове на Планета и останалите подобни клубове и по-малко сме за места като Петното,Пъзела,Найлона :) Сигурно пак ще сме разделени :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”