ПП. Ей сега хвърлих един бегъл поглед на ЦБ, че се спрягаше в предишните страници
КСК 2009 - История
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - История
И аз утре пътувам за София, така че каквото прегледам днес - това е!
ПП. Ей сега хвърлих един бегъл поглед на ЦБ, че се спрягаше в предишните страници
.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Само Стоилов едва ли ще дадат. То при него няма толкова много, колкото при Стамболов. Но ако е Стамболов и Стоилов, според мен пишеш всичко (което знаеш) - външна, вътрешна политика, че продължава изграждането на инфраструктурата и предприятията.. Май имаше закон за насърчаване на местната индустрия... освен ако не бъркам. Сега като се напънах да се сетя за тая тема... нещо не ми се получава много 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- yav
- От дъжд на вятър
Успокой се де, не бъркаш! Стамболов и Стоилов водят политика, целяща държавен протекционизъм. От времето на Стамболов са приети законите за концесиите, за международните мерки и теглилки, въвежда се мито на вносните стоки, за да се насърчи държавното производство, първото стопанско изложение в Пловдив през 1892, първият сключен заем с чужда банка и т.н. Стоилов продължава подетата политика с въвеждането на търговския закон, възлагането на държавните поръчки на бълг. предприятия, намаление на данъците и транспортните такси на предприятията, насърчава стопанството и общо взето това еShadowsInBlue написа: Май имаше закон за насърчаване на местната индустрия... освен ако не бъркам. Сега като се напънах да се сетя за тая тема... нещо не ми се получава много
е как така и двамата не те разбирам!ако ги дадат и двамата,няма да ни стигне времето и двете ми теми са по 13 стр,което с моето писане са си поне 17 и то само за едната!ако дадат и двамата какво трябва да се пише???Anna-Molly написа:Аз си мисля че ако дават тая тема, ще е или стамболов и Стоилов или само Стамболов...![]()
![]()
![]()
![]()
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Ами моята тема е 1-на и за двамата, и точно затова ти казвам, че или ще ги дадат 2мата (както преди) или заради намаления изпит, ще трябва да пишем само за Стамболов, без Стоилов. Ако дадат и двамата се пише квото се пише и поотделно, но кратко, точно и ясно. Писала съм Стамболов на контролен изпит както е в моята тема и ми излезе 8 листа, [като бях пропуснала някои неща] коeто си е в реда на нещатаilia_n написа:е как така и двамата не те разбирам!ако ги дадат и двамата,няма да ни стигне времето и двете ми теми са по 13 стр,което с моето писане са си поне 17 и то само за едната!ако дадат и двамата какво трябва да се пише???Anna-Molly написа:Аз си мисля че ако дават тая тема, ще е или стамболов и Стоилов или само Стамболов...![]()
![]()
![]()
![]()
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
ок мерси за инфото...тогава да се връщам при темичкатаAnna-Molly написа:Ами моята тема е 1-на и за двамата, и точно затова ти казвам, че или ще ги дадат 2мата (както преди) или заради намаления изпит, ще трябва да пишем само за Стамболов, без Стоилов. Ако дадат и двамата се пише квото се пише и поотделно, но кратко, точно и ясно. Писала съм Стамболов на контролен изпит както е в моята тема и ми излезе 8 листа, [като бях пропуснала някои неща] коeто си е в реда на нещатаilia_n написа:е как така и двамата не те разбирам!ако ги дадат и двамата,няма да ни стигне времето и двете ми теми са по 13 стр,което с моето писане са си поне 17 и то само за едната!ако дадат и двамата какво трябва да се пише???Anna-Molly написа:Аз си мисля че ако дават тая тема, ще е или стамболов и Стоилов или само Стамболов...![]()
![]()
![]()
![]()
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
... По дяволите, защо не си в моята зала?!... Не че това щеше да помогне, но все пакyav написа: Успокой се де, не бъркаш! Стамболов и Стоилов водят политика, целяща държавен протекционизъм. От времето на Стамболов са приети законите за концесиите, за международните мерки и теглилки, въвежда се мито на вносните стоки, за да се насърчи държавното производство, първото стопанско изложение в Пловдив през 1892, първият сключен заем с чужда банка и т.н. Стоилов продължава подетата политика с въвеждането на търговския закон, възлагането на държавните поръчки на бълг. предприятия, намаление на данъците и транспортните такси на предприятията, насърчава стопанството и общо взето това е.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- yav
- От дъжд на вятър
Смятам да започна тренировките за тях утре, когато си почивам и бездействам цял ден
.
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Искам да пожелая успех на всички от все сърце!
Дано на есен станем колеги. 
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
За икономическата политика на Стоилов трябва да се пише достатъчно подробно, а не между другото. Но ако се падне нещо от периода 1887-1899, то ще е само Стамболов. Последно се пада със Стоилов 1993г., 2000г. е само Стамболов, а и като контролна тема пак са я теглили - Стамболов без Стоилов. Освен това изпитът вече е едва 4 часа. Поради всичко, което изброих като аргументи, като кандидатствах претупах частта за Константин Стоилов. 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
escapeToparadisee
- В началото бе словото
Такаа.. След като присъствах в този форум (и най-редовно в тази тема ;p ) само като наблюдател, реших да напиша и аз нещо, пристраших се най-накрая
Та въпроса ми е дали в темата за Стамболов и Стоилов включвате подробно роенето на партиите или го правите по-съкратеничко? ;]
А и също така.. пожелавам успех на всички в неделя, знам, че ще се справим! ;]
А и също така.. пожелавам успех на всички в неделя, знам, че ще се справим! ;]
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Всички така пишете за Стамболов, сякаш наистина той ще се падне.
Ама защо не ? Това, че аз не съм учила тази тема, не означава, че не ви пожелавам да се падне нещо, което искате.
Трябва малко разнообразие, стига се пада едно и също през 2-3 години. 
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
Абе мен ми е странно нещо - в стая/аудитория 130 са 105 души, обаче пише, че са номера от 00708 до 01022, гледам и в другите стаи има някаква разминавка. Тея пичове не си ли водят един по един човек, или се прескачат през 2 като числа? О.о
---
Успех на тези, които заминават утре, за да са тук. Ако заслужавате - ще влезете
---
Стамболов е яка тема, само Стоилов едва ли биха дали - нещо като да дадат само Ботев. Не мисля, че ще стане. Аз ще си го припомня, щото я знаех преди много добре темата, ама мина месец ++ ..
---
Успех на тези, които заминават утре, за да са тук. Ако заслужавате - ще влезете
---
Стамболов е яка тема, само Стоилов едва ли биха дали - нещо като да дадат само Ботев. Не мисля, че ще стане. Аз ще си го припомня, щото я знаех преди много добре темата, ама мина месец ++ ..
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Нали се сещаш, че не всички от номер 00708 до 01022 са записали история ? 
Просто всички, чиито входящи номера са в рамките на 00708 до 01022, явяващи се на изпита по история, сме там.
В неделя имам усещане как бързо ще си изляза.
Просто всички, чиито входящи номера са в рамките на 00708 до 01022, явяващи се на изпита по история, сме там.
В неделя имам усещане как бързо ще си изляза.
ти пък! защо така?! стой и се бори до край. (и аз обмислям излизането вече...около 9:10 -9:15)lacuna_coil написа: В неделя имам усещане как бързо ще си изляза.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.