Кандидатстудентски курсове към СУ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Кандидатстудентски курсове към СУ
Към курса по математика до сега няма проявен интерес, а трябва да се съберат 12 човека, за да се проведе. 
Такааа, ще има курс по математика. Преподаватели са Димитрина Ставрова и Таня Тонова. Какви са ви впечатленията от преподаването им? Благодаря.
Някой от вас вече записа ли се на курса по английски?
-
gana
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
По английски език записването започва след 24 май, но курсовете са за 5 дни и се провеждат всяка седмица
А от кога започват самите курсове?
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
от 27, след това се прави нова група на всеки 5 дена
Elämää täytyy rakastaa ^^
Ако изкарам мн ниска оценка на изпита ще знам за догодина да се запиша 
-
s_tqh
- В началото бе словото
Има ли курсове по български сега преди редовния
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
- Курс: първи
И аз се интересувам от евентуални курсове по литература или журналистика сега преди редовните изпити!
Много моля ако някой може да ми разясни работите там - записване , цена , провеждане , защото няма време , а не мога да отворя сайта и да взема телефоните за връзка!
Предварително благодаря!
Много моля ако някой може да ми разясни работите там - записване , цена , провеждане , защото няма време , а не мога да отворя сайта и да взема телефоните за връзка!
Предварително благодаря!
Soulmates never die
Телефонът е 02/987 10 68
Хайде записвайте се на курса по английски от 11-ти, че така като гледам, може да не се сформира група.:р
Хайде записвайте се на курса по английски от 11-ти, че така като гледам, може да не се сформира група.:р
-
angel_master
- В началото бе словото
Въпроса ми е за курсовете по Биология, кога се провеждат, къде става записването, каква е цената и дали ще се провеждат през лятната ваканция. Мерси предварително 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rsove_2009angel_master написа:Въпроса ми е за курсовете по Биология, кога се провеждат, къде става записването, каква е цената и дали ще се провеждат през лятната ваканция. Мерси предварително
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- DivineReaper
- В началото бе словото
Записах се за курсовете по английски!Започвам от понеделник.
Тоест, записаха ме без мое знание и желание, но както и да е.
Малко скептично гледам на тези курсове, тъй като не вярвам за пет дни да науча кой знае колко...по-скоро да попълня пропуски и да се получи един основен преговор. Чудя се обаче дали ще мога да установя на какво ниво съм спрямо останалите...иии с какви точно материални ще работим, онези книжки с тестове five real/five practice?
Дано има някаква полза, а не загуба на време..
Малко скептично гледам на тези курсове, тъй като не вярвам за пет дни да науча кой знае колко...по-скоро да попълня пропуски и да се получи един основен преговор. Чудя се обаче дали ще мога да установя на какво ниво съм спрямо останалите...иии с какви точно материални ще работим, онези книжки с тестове five real/five practice?
- RockinGirl
- В началото бе словото
- Специалност: Китаистика
- Курс: първи
Някой записа ли се за курса по немски другата седмица?
DivineReaper написа:Записах се за курсовете по английски!Започвам от понеделник.
Ако си на 5 дневния курс към ФУАА няма да правите преговор. За това е 10 дневния курс (който може би е свършил вече). На 5 дневния ще направите изпитите, които са се паднали предните 5 години. А това колко ще научиш и ще си попълниш като пропуски си зависи само от теб. За мен миналата година и двата курса бяха полезни, но мога да кажа,че имаше хора, за които нямаше никакъв смисъл.