Английска Филология
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Паника!
Чета, чета и нищо не запомням по това ЛТЗ.
Е, каквото сабя покаже. Аз поне съм в петък. Появете се утре, които сте 1ва и 2ра група да кажете дали боли много.
Е, каквото сабя покаже. Аз поне съм в петък. Появете се утре, които сте 1ва и 2ра група да кажете дали боли много.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
Ааа съксес
(success де, не sux ass)
Мина литературата, 5.00 при Енъо Стоянов, който лично според мен е по-добрия избор
Много хора изтеглиха гадни за тях теми и останаха за Събота, а за самото оценяване -
...знанията са само малка част от оценката, останалото е актъорско майсторство, имидж и предубедеността на преподавателя
На мен ми се падна 1 тема по която нищо не знаех освен чутото по време на чакането в коридора и подсказаните от приятелката ми (която седеше до мен и после изкара едва 5.00 при Камбуров, при положение че знае 20 пъти повече от мен
)2-3 изречения, другата тема също не ми говореше много, но успях да я свържа с това, което бях учил за стихосложение и комбинирано с имитирането ми на човек, който разбира от литература и с отплесванията на Енъо, който разказва половината материал от темата ти
, се закачих за 5-ицата 
Съвет: дайте на преподавателите това, което искат, а не това което бихте искали от студентите ако бяхте на мястото на преподавателите - хора с малко знания изкараха 6-ици, но имаше и такива които бяха учили целия материал, но получиха 3.00, от притеснение и понеже не отговаряха на въпросите. Ако не знаете нещо разсъждавайте ...дори имитацията на разсъждения минава
гледайте да не мълчите.
Пфф...най-накрая ще си отдъхна поне 3-4 дни
Успех!
Мина литературата, 5.00 при Енъо Стоянов, който лично според мен е по-добрия избор
Съвет: дайте на преподавателите това, което искат, а не това което бихте искали от студентите ако бяхте на мястото на преподавателите - хора с малко знания изкараха 6-ици, но имаше и такива които бяха учили целия материал, но получиха 3.00, от притеснение и понеже не отговаряха на въпросите. Ако не знаете нещо разсъждавайте ...дори имитацията на разсъждения минава
Пфф...най-накрая ще си отдъхна поне 3-4 дни
Успех!
-
Librarian
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ахахахаха това ми напомня когато ме изпитваха мен. Тегля два въпроса мисля 10 минути и скалъпвам по 2-3 изречения колкото да не е без хич и от там се почва(незнайно защо) с допълнителни ръпроси:
Преподавател: Кажете ми за ХХХХ
Аз: [след дълъг размисъл] В момента не се сещам по този въпрос.
Преподавател: Кажете ми за ZZZZ
Aз: [2 изречения като да не е без хич]
Преподавател: Кажете ми за YYYY
Аз: Ами не се сещам за YYYY, но....блаблабла.
Преподавател: Рима и строфа?
Аз: Това го знаех
И ми писа 5. Важното е да не се даваш.
Преподавател: Кажете ми за ХХХХ
Аз: [след дълъг размисъл] В момента не се сещам по този въпрос.
Преподавател: Кажете ми за ZZZZ
Aз: [2 изречения като да не е без хич]
Преподавател: Кажете ми за YYYY
Аз: Ами не се сещам за YYYY, но....блаблабла.
Преподавател: Рима и строфа?
Аз: Това го знаех
И ми писа 5. Важното е да не се даваш.