fak написа:
1. Можеш ли да подредиш хората в твоя живот(майка ти, сестра ти, приятелите и т.н.) според степента, в която ги обичаш. Ако да, направи го

2. Колко плюшки имаш?
3. Името на любимата ти играчка.
4. И това на кучето

5. Невинността си си изгубила на 16, а девствеността?
6. Кога за последен път плака? Защо?
7. На песни или филми ревеш ли? А на ВИП Брадър?
8. Какво не би простила никога?
9. Усмихваш ли се често?
10. Трудно ли се взимат изпитите в ФСФ?
после пак

1.Много ми е трудно да ги подреждам по някаква степен, защото държа на всички. А приятели много нямам, но най-добрата ми приятелка я познавам от години и ми е като част от семейството...Така че ги обичам поравно. Майка ми и баща ми обичам много силно, сестра ми ме ядосва, но също много държа на нея, а най-добрата ми приятелка е като част от мен, на моменти я чувствам по-близка от сестра ми.
2.Доста са, но някои са захвърлени в мазето, защото са стари и скъсани. Иначе имам няколко плюшени играчки, които са сравнително нови и са ми скъпи, защото ми ги подариха все обични хора
Имам едни пчелички, които са върху сърце, като го натиснеш започва да пее. Много е сладко. Те са от приятеля ми. Имам едно огромно пате, което е много мекичко и дълго време спях с него, но кучето ми се бореше с него и искаше да го разкъса.
Имам една странна играчка, която ми беше подарена от едно момче за рождения ми ден, когато бях на 13 май

Играчката е супер сладка, защото е някаква шантава, с големи зъби и криви очи. Много е готина, Напомня ми на една кукла от едно филмче, затова я кръстих на нея-Суризо. Ето въпросната играчка, много я обичам:

3.Те са всички безименни, но да приемем, че се казва Суризо.
4.Леооооооо
тук е малък и обрасъл Още като го видях като бебенце, това име ми изплува в съзнанието. Беше голям колкото шепа, но много палав, самоуверен и с цвят и осанка на лъвче
5.Девствеността тогава, а невинността още не съм. Поне аз така мисля.
6.Преди няколко дни. Не ми се говори за това.
7.О, ревала съм на филми, много се вживявам понякога! На Вип Брадър не рева, аз почти не го гледам. Но на "Титаник" колко съм плакала като по-малка, има и други филми, например на "A walk to remember" и "Тетрадката". На песни съм плакала по-малко, но и това се е случвало. Има някои, които ми харесват, чувствам ги близки и когато ми е тъжно си ги пускам, става ми още по-тъжно като ги чуя, но после ми олеква.
8.Не знам какво не бих простила. Прощавала съм много неща и ми е трудно да мразя...Със сигурност има много неща, които не бих простила, но на този етап (за щастие) не ми се е налагало да се сбъсквам с тях. Не бих простила, ако някой нарани човек, когото обичам. Толкова силно държа на приятелите и семейството си, че бих откачила от омраза, ако някой ги накърни. Колкото съм тиха и смирена, толкова ставам лоша, когато усещам, че някой скъп за мен човек е застрашен.
9.Май да. На моменти съм голяма лигла и "развалям" всички около мен. Но съм на моменти. Имало е дни, в които не съм на кеф и всяко нещо ме дразни. Но друг път съм адски весела и заразявам хората около мен.
10.Ох, само през няколко съм минала, сега ще видим втората сесия как ще се представя. Някои изпити се взимат лесно, други са ужасно трудни. Винаги съм се справяла добре с това, което ми е интересно. По литература за деца и юноши ми беше приятно да чета и уча, защото ми е хубаво да чета произведенията. Бях си избрала приказките на Оскар Уайлд и мисля, че се получи добре, защото и него го харесвам като писател. Върша най-добре нещата, които са ми близо до сърцето. Има някои предмети, които изискват повече четене, зубрене на терминология, там ми е по-трудно. Но се надявам да се справя.