Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- beroeca
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
Бате,прав си много!Поредният "герой",който идва да ни избави от останилите бивши такива!Докога ще продължаме така?Царе!Охранители!И всякви такива образи.
Относно студентското общество-не съм много съгласен!Спомни си по Нова година какво беше в Гърция?Анархията беше пълна,след като полицай уби 16-годишно момче!Щяха да сринат Гърция!Не съм привърженик на анархията,просто ти давам пример как трябва да се действа.В Гърция и Франция има граждански общества и при всяко потъпкване на правата им,като общество се вдигат всички(от стругаря до банковия чиновник),а тук-днес скачат пенсионерите.Утре еколозите,после майките-или всички,или никой!!!
Относно студентското общество-не съм много съгласен!Спомни си по Нова година какво беше в Гърция?Анархията беше пълна,след като полицай уби 16-годишно момче!Щяха да сринат Гърция!Не съм привърженик на анархията,просто ти давам пример как трябва да се действа.В Гърция и Франция има граждански общества и при всяко потъпкване на правата им,като общество се вдигат всички(от стругаря до банковия чиновник),а тук-днес скачат пенсионерите.Утре еколозите,после майките-или всички,или никой!!!
Победа без чест е огромна загуба!
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Тук не съм много съгласен с теб..В Гърция нещата хич не се добре и не са за пример..Като цяло гръцкото правитеслтво отстоява открай време позициите на държавата( за разлика от нас)..Там просто анархистите са прекалено много,а те не са подкрепяни дори от местното население...
При нас това,което се постигна е добро начало преди и това нямаше!!!
Не знам,аз не виждам светлина в тунела понеже все някой трябва да ни управлява,а то всичките са един дол дренки...
При нас това,което се постигна е добро начало преди и това нямаше!!!
Не знам,аз не виждам светлина в тунела понеже все някой трябва да ни управлява,а то всичките са един дол дренки...
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Shawty
- От дъжд на вятър
Нали се сещаш, че всеки в България гледа келепира . Трябва да му дойде до главата, че да скочи.. за каквото и да било. Това за "отменянето на българския език" дори няма да го коментирам - ако е истина.. повече от пошло и недостойно е. И случи ли се не ми е ясно за какво ще си заслужава да живеем в България. Искрено се надявам да има повече като нас инициативни/сериозни/ерудирани хора, защото нашето поколение е бъдещето на тази страна.. а в момента фактите показват, че както държавата, така и бъдещият гръбнак на обществото западат все повече и повече.
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
- beroeca
- От дъжд на вятър
Пак ще кажа-ние сме хората!!!Ако ние не видим грешките на предците ни и не ги поправим(или поне да се опитаме),няма кой да го стори!
"Този.който не познава миналото,не може да живее пълноценно в настоящето и няма никакво бъдеще"-Херодот!
"Този.който не познава миналото,не може да живее пълноценно в настоящето и няма никакво бъдеще"-Херодот!
Победа без чест е огромна загуба!
- Shawty
- От дъжд на вятър
В този ред на мисли бих цитирала подписа сиberoeca написа:Пак ще кажа-ние сме хората!!!Ако ние не видим грешките на предците ни и не ги поправим(или поне да се опитаме),няма кой да го стори!
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Охо, "чичо Жан" (Виденов), този "гений" на световната политика ми е безкрайно познат и на мен! Такива като него в Англия три дни след управлението си ги виждаш на бесилката
Естествено и това е твърде крайно, но нека не захващаме тази тема. Що се отнася до обществото... в България НЯМА такова! И ако се чудите защо ... ами хора, замислете се след 500 години робство и 60 години комунизъм, дали изобщо е възможно да има гражданско общество. Например във Франция общество има, но някога французите да са търпели това, което ние? Друга тема са гърците. Аз тях мразя да ги давам за пример, защото не просто са разглезена и мързелива нация, ами и те са още по-зле и от нас по манталитет. Ако не ми вярвате, има книга на Божидар Димитров за националните предатели по време на османското владичество на балканите (коя държава, колко предатели е имала). Прочетете я и ще видите, че гърците водят класацията осърдно. Така че те много не са за премиер. Просто нещата им се получават в последно време на тях.....
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !-
Rama
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://www.album.bg/rama/
Сладури,аз не знам от къде е тая грешна инфо,че вчера е трябвало да излязат резултатите,като на мен категорично ми казаха- \"КРАЯ НА МЕСЕЦА\"
.... Което за мен обезателно е след 28-ми да кажем...
Да се заредим с търпение и това е.
P.с. Варненец,аз писах на 56-та един пост до теб,нз дали си го видял..

Да се заредим с търпение и това е.
P.с. Варненец,аз писах на 56-та един пост до теб,нз дали си го видял..
http://www.album.bg/rama/ -моят албум:)
Колеги, направо съм шокиран от това което прочетох. Подписах се в петицията и дори я разпратих на всички познати.
Помня протестите през '97г, аз съм от Дупница и много хора знаят, че Дупница е наричана още "Градът на БАРИКАДИТЕ"!!! Бил съм на 7години, но никога няма да забравя гледката от тогава. Буквално целия град беше по улиците и на главен път Е-79 и скандираше "СДС".... Това е незабравим момент от историята на града.
Много хора са ме наричали расист, но аз не се чувствам такъв, просто обичам родината си и съм против цигани, турци, помаци.... България е за българи, а не за мръсните турски, цигански.... изроди!!!
Помня протестите през '97г, аз съм от Дупница и много хора знаят, че Дупница е наричана още "Градът на БАРИКАДИТЕ"!!! Бил съм на 7години, но никога няма да забравя гледката от тогава. Буквално целия град беше по улиците и на главен път Е-79 и скандираше "СДС".... Това е незабравим момент от историята на града.
Много хора са ме наричали расист, но аз не се чувствам такъв, просто обичам родината си и съм против цигани, турци, помаци.... България е за българи, а не за мръсните турски, цигански.... изроди!!!
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Ще бъда кратък ... Stohata е прав!!!
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
И като вечно недоразбрала ще задам въпросче.Варненец написа:Бъркаш оценка от дипломата е само за тези,които не са имали матури като Бероеца например...тези коиот са 88,87 и надолу набор....pepso написа: 3. Оценка от диплома по БЕЛ
За нас 90 и 89 оценката от МАТУРАТА Е балообразуваща![]()
Иначе Бероец покрай убийствоот на Стоян и Радостина се зароди нещо като студенско общевсто,но защо трябваше да се стига до тези трагеди...Иаче аз се интересувам от политика и история и Жан ми беше известенТоест запознат съм,но помня,че на хората им беше писнало от комунисти дойде Костов и уби тотално демокрацията и андеждата на хората(меджу другото ситуацията сега е същата само,че "месията" се казва не Иван,а Бойко)......
В справочника от 2009 на СУ пише:
"При образуване на състезателния бал участва по-високата оценка от ДЗИ и ЗП.От дипломата за средно образование не се взимат оценки от профилирана,задължителна професионална,задължителноизбираема и свободноизбираема."
И в този случай ние можем да си изберем или оценката от матурата,или тази от дипломата.Която ние искаме?
Моля те... Използвай друг цвят на шрифта. Този е мъчение за очите. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Оценката от матура,а не която ти си искаш
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- Варненец
- Пишеща машина
Не не можеш да си избирашAnichkaa написа:
И като вечно недоразбрала ще задам въпросче.
В справочника от 2009 на СУ пише:
"При образуване на състезателния бал участва по-високата оценка от ДЗИ и ЗП.От дипломата за средно образование не се взимат оценки от профилирана,задължителна професионална,задължителноизбираема и свободноизбираема."
И в този случай ние можем да си изберем или оценката от матурата,или тази от дипломата.Която ние искаме?![]()
Рама аз на срещи съм навит винаги стига да има дата,час и ХОРАТА ДА ДОЙДАТ
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Щеше да е яко,ако си взимаш оценката от дипломата
Въпреки че тогава и на доста хора щеше да им е неоснователно висок балът
- Варненец
- Пишеща машина
Така си е
И моят щеше да е доста височък
Иначе, това на снимката ти ли си???Защото пише,че си от Пловдив,а очите ми съзират на малката снимка моренце

Иначе, това на снимката ти ли си???Защото пише,че си от Пловдив,а очите ми съзират на малката снимка моренце