А харесвате ли избощо жени?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: А харесвате ли избощо жени?

Мнение от JudyRamone »

Ъъ, коварството няма много общо с изневерите...
Аз ще ви кажа само едно твърдение , което възприех и като лично убеждение:
Тъй като жените нямат физическата сила на мъжете, те компенсират тази липса с хитрост (и коварство). Това ми е мнението по въпроса :)
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Аз имам малко по-различно деление спрямо това на Kristo...
а) Жени, които не познавам (истински) и харесвам...може би, защото им преписвам черти, които нямат...
б) Жени, които опознавам...и повече не харесвам :)

Изключенията се броят на пръстите на едната ръка (даже конкретно средния :) )
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
tvl
В началото бе словото

Мнение от tvl »

Когато хората запопочват да говорят колко отвратителни... били жените, на колко групи ги делят не им ли минава през главата.. просто да се зачудят в коя да сложат майка си, или сестра си...Мен ме е срам, че поставям майката в подобен въпрос.. ужасно..
И аз съм минавала през тези етапи - и през 2та. Жените са такива, после мъжете са... И най-сетне - хората са...
Личен опит.. Познавам такива жени.. момичета, че подобен техен мъжки еквивалент едва ли ще срещна. Но не заключавам, че няма. Сигурно съм се разминала с някого.
Колко по-лесно е да не търсиш и да обобщаваш. Колко са тези, които търсят трудното?..

Clair de femme - Romain Gary
..
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Чудесна книга, нямаща нищо общо с темата (бахти форума, бахти чудото. Сериозните теми обръщате на спам, а лигните на сериозни :shock: :mrgreen: )
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

tvl написа:Когато хората запопочват да говорят колко отвратителни... били жените, на колко групи ги делят не им ли минава през главата.. просто да се зачудят в коя да сложат майка си, или сестра си...
подкрепям :y:s
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Е какво толкова, аз също деля жените на 2 групи - кухи лейки, с които избягвам да общувам и силни, свестни мацки, каквито са всичките ми приятелки. Такива жени, от които да се възхищаваш. И да, има ги. Все пак, мили момичета, които се изказахте негативно за собствения си пол, за единствени изключения ли се мислите или се включвате към стадото "мърли", "коварни и долни същества" и там-още-каквото-беше? Да, има и такива жени, но то не е до пол, а до човек, защото познавам и такива мъже. И тия глупости за женското приятелство взеха да ми писват, излязло ни веднъж име, че сме змии и оттогава всеки си го повтаря без да се замисля. Рядко жена ми е правила мръсно, а близка приятелка - никога. И аз никога не бих откраднала гадже (примерно) на моя приятелка. Вярвам, че не съм единствена. Та така - да, харесвам жените, макар и само определен тип.
А за другия вид харесване ще кажа само, че повече се зазяпвам по жени, отколкото по мъже. А понякога ми се случва дори да гледам на жени като на сексуални обекти, ама това е друга тема :oops:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

мда, определено си предпочитам приятелките пред приятелите.... понякога простотията ми идва в повече, може би си е мой проблем, че познавам само простаци...но такъв ми бил късметът...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Аз не се смятам за изключение. Понякога като спра и се погледна колко ми е женски начинът на мислене и поведение, чак ме хваща яд. То е ясно, че няма как да е мъжки, но просто сама се дразня на себе си. Защото някои неща просто ни идват отвътре и колкото и да се палим как мъжете ни слагат в разни стереотипи, напълно прави са си за повечето. А всеки има предвид своя личен опит, когато говори. Моят личен опит с приятелки е много, много лош. Не си пиша просто празни приказки, колкото да си правя вятър на пръстите. Естествено, че има кофти мъже, и то много. Естествено, че има и много свестни и готини жени, и те не са никак малко (а може и да са). Естествено, че всеки трябва да уважава майка си. Но като цяло полът ни има страшно много неприятни черти. Такива, които предпочитам да не срещам в повечето хора около мен, затова ми е по-приятно да съм заобиколена от мъже, пък били те и простаци.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Плазмодий написа:
black_lady написа:
Колкото до коварството - статистически погледнато мъжете изневеряват по-често от жените, факт.
Абе я дай да я видим тая статистика, звучи много тежко и убедително като кажеш статистика ама съм сигурен, че ти такива статистически данни никога не си виждала (и аз не съм). Обаче ми се струва, че жените в последно време адски се еманципираха и вече изземват ролята на мъжа, мъжете стават женски полови органи,както се спомена по-горе и нещата просто се завъртат, включително в изневерите.

За жените-харесвам ги като жени и се опитвам да не разсъждавам екзистенциално около този въпрос.
Плазмодий Президент!!!

:cheers: :cheers: :cheers:
My will be done!!!
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Мъжка солидарност ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
kristina_fan
Пишете, о, братя

Мнение от kristina_fan »

напоследък само жени си харесвам..тъй,че ..незнам :oops: или :roll: или :lol:
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право

Мнение от radja »

зависи за какво.
:)

наречете ме сексист, което всъщност си е вярно, но жените НЕ стават за навигатори. в смисъл...дайте пътна карта на една жена и...се забавлявайте(;

харесвам фразата на О. Уайлд за декоративния пол, обаче за съжаление природата е решила 90% от жените и за аксесоар не стават:)

всъщност тъжната истина е, че съществуват наистина невероятни жени и голяма плява безподобни създания около тях, за да може когато срещнем безбожно великолепните създание, да можем наистина да осъзнаем, че са такива. и природата не е решила да бъде така просто защото бачка на конвейер, а защото мъжете сме тъпаци.
напоследък все повече се убеждавам в това:)

но по темата- да, харесвам жени.:)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

radja написа: наречете ме сексист, което всъщност си е вярно, но жените НЕ стават за навигатори. в смисъл...дайте пътна карта на една жена и...се забавлявайте(;
Айде де :P Ориентирам се по-добре от баща ми, а той е печелил състезание по ориентиране :compress: Винаги има и изключения, а пък и двата пола си имат определени черти, присъщи на част от техните представители. Ама на вас не ви е приятно като ви лепваме етикети като "мърльо", "животно" и т.н., пък вие всъщност сте си подредено и възпитано момче, нали? :wink: Така че нека не се слагаме под общи знаменатели.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

офтопик:

Това за "общия знаменател" винаги ме е дразнило като термин, защото в математиката значи нещо, което се прави за улеснение на сметките. Да не ви разяснявам сега. Но не се ползва правилно в теми и дискусии като тази например. Слагане под общ знаменател не значи, да сложиш 1 етикет на всички жени примерно. А значи да приемеш, че всички дроби които са със знаменатели 5, 9 и 10 ще имат общ знаменател 90. За улеснение просто.
И в едно число за да определим стойността му е по-важен числителя, а не общия знаменател с другите числа...

Един вид - общия знаменател не значи че жените са мърли, примерно, а че приемаме да са такива за нуждите на нашата цел. Каквато и да е тя.

Затова и метафората с него е неточна и мен ме дразни. Благодаря за вниманието.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право

Мнение от radja »

Ама на вас не ви е приятно като ви лепваме етикети като "мърльо", "животно" и т.н., пък вие всъщност сте си подредено и възпитано момче, нали?
бе...точно аз едва ли:)

ако има женско присъствие около мен- да.
ама като се знам на какво прилича всичко около мен, когато остана сам за седмица...(=
баш говедо съм си:)

а за ориентирането- докато не видя, не вярвам :P
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”