Колкото до роклята моята още се шие
Така че, мен ако питате не е важно колко пари си дал , а колко труд и внимание е вложено , защото като всяко друго нещо и това си е вид изкуство, а изкуство без любов и отдаденост няма
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Купи си плата и дай да ти я ушие Мита от съседния вход, награден първенец на цеха от време оно.ShadowsInBlue написа:И как от тези 100 лв. плат изведнъж излиза рокля за 1000 лв, не знам... магия
Да не е президент на туристически консорциум и да стимулира родните ви хотелчета, дискотечки...?Lady_Paradise написа:милата ни директорка незнайно защо е забранила излизането извън града

Бeтон написа:ShadowsInBlue написа: Да не е президент на туристически консорциум и да стимулира родните ви хотелчета, дискотечки...?
Ами виж сега, просто е.ShadowsInBlue написа: Но е много трудно да намериш хубава евтина рокля. Надценките са си направо безбожни. Аз като си търсих платове за роклята, общо всичко ми излезе криво-ляво 100 лв. И как от тези 100 лв. плат изведнъж излиза рокля за 1000 лв, не знам... магия

Не е днес, ама ние си спретваме подобни оразненства, утре вечерта дискотека - събиране на випускаlacuna_coil написа:Че вашето изпращане да не е било днес ?![]()
Представям си какво ще е на нашето. Ние сме три класа, голяма лудница ще бъде. Представям си класната как ще с разциври, а аз ще умирам от кеф, че повече няма да я виждам. Е, ще я видя на бала и после като си взема дипломата, но после...
Всяка година е така и на всичкото отгоре умният ни кмет реши, че всички училища трябва да минем за 4-5 дни и сега на нашата дата заедно с нас са още 2 гимназии. Предвижването ще бъде уникално, но няма начин...lacuna_coil написа:Колко ?![]()
![]()
![]()
Тотално ме закопа с тази цифра.![]()
Представям си, като тръгнете с колите към ресторанта, какво задръстване ще направите по улиците.
Спокойно, аз отидох до Лондон...nox написа:Бжубзъч, а из моя випуск дори имаше момичета, които отидоха до Париж за рокля.
Цялата тази треска, която тресе народа (особено сега, когато ще се снимаме за албума - това козметици, прически, нови дрехи, само пластични операции дето не съм чул) за самия бал ми е много странна.
И да ти кажа - струва си. Да те наконтят, да идеш с разкошна рокля, да се поклащаш грациозно на стилето токчета, да си с професионални грим, прическа и маникюр. Иначе кога по друго време в живота си ще можеш да го направиш това? На сватбата? Или ако имаш лудия късмет да влезеш в нечий царски двор...bleedthefreak написа:(мотивите с принцесата за едната вечер)