аз съм 1 етаж 130 стая
КСК 2009 - История
-
brigit
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК 2009 - История
аз съм 1 етаж 130 стая
Маршрут линия 102brigit написа:ей аз съм в Химическия факултет .Някой може ли да ми каже кой от следните автобуси и трмваи минава през Овча купел 2 /долу горе около улица ПРОМИШЛЕНА/
Това са номерата които ми пише на ПИ :: автобуси № 88, 94,102, 120, трамвай № 9,18
ж.к. Овча Купел 2, Супера, Бл. 25, Бл. 32 , ул.Промишлена, Бл. 422, Бл. 519, ОЦ Овча купел, !ето brigit това е което ми говорят звездите от горе...ако и темата ми кажат...
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Значи изобщо няма тема за Османското завоевание, така ли?
Има много начини човек да бъде прав.
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
- Курс: първи
Да, няма.tedito_ck написа:Значи изобщо няма тема за Османското завоевание, така ли?
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Как е настроението ден преди изпита

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- Anna-Molly
- Пишеща машина
e два дни са, де
Супер е, бавно, но сигурно непукизмът се превръша в подчертана насока на настроението ми
При теб как е ?
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз пък трябва да се концентрирам повече, защото все забравям нещо.
Особено ако нямам план към темата.
Знам, че няма да направя нищо в неделя. Не вярвам да се падне нещо, което знам, защото съм карък, затова след 2 месеца на редовните ще знам всички теми и няма да изпитвам притеснение относно това кое ще се падне.
Знам, че няма да направя нищо в неделя. Не вярвам да се падне нещо, което знам, защото съм карък, затова след 2 месеца на редовните ще знам всички теми и няма да изпитвам притеснение относно това кое ще се падне.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
За мен един-днес,че утре пътувам за София,докато видя тази 239 стая
И каквото погледна набързо следобед това е.Ох,дано се справим!Стискам палци на всички съфорумци

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Има ли притеснени... да видя ръцете горе
искам да питам за Стоилов какво мислите има ли шансове не е трудна и има логиката на Стамболов темата но се пак как мислите?Искам да питам трябва ли да се напише мн подробно за икономическата политика при Стоилов?
Последно промяна от ilia_n на 24 Апр 2009, 10:49, променено общо 1 път.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Пише се "СтоИлов" 
Иначе, имаш 2 ръце от мен. Е, не съм супер притеснена, ама вълнението си го има.
Иначе, имаш 2 ръце от мен. Е, не съм супер притеснена, ама вълнението си го има.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Ти ще ходиш до факултета ли? Защото аз също утре пътувам към София ама не мисля да ходя да видя стаятаmihaela_a написа:За мен един-днес,че утре пътувам за София,докато видя тази 239 стаяИ каквото погледна набързо следобед това е.Ох,дано се справим!Стискам палци на всички съфорумци
![]()
Последно промяна от Anna-Molly на 24 Апр 2009, 11:02, променено общо 1 път.
Да да оправих си го трябва да се върна за малко до първи втори клас да си припомня правилата за й/иlacuna_coil написа:Пише се "СтоИлов"
а съм тръгнал да кандидадствам с литература
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Аз си мисля че ако дават тая тема, ще е или стамболов и Стоилов или само Стамболов...

-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ами аз до Стамболов не съм стигнала, така че по-добре да ти отговори някой по-компетентен (Scorpion).ilia_n написа:Да да оправих си го трябва да се върна за малко до първи втори клас да си припомня правилата за й/иlacuna_coil написа:Пише се "СтоИлов"
Иначе, имаш 2 ръце от мен. Е, не съм супер притеснена, ама вълнението си го има.![]()
а съм тръгнал да кандидадствам с литературааа по въпроса с икономиката как мислиш подробно ли трябва да е при Стамболов я посъкраих малко че са бая скучни нещата но за СтоИлов незнам дали да рискувам...