Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
От разгневена форумджийка: "ДАНО ГОРИШ В АДА, КОПЕЛЕНЦЕ!!! КУЧЕТО МИ СЕ ГЪРЧИ ВЕЧЕ 5 МИНУТИ, ЗАРАДИ СЪЗДАДЕНОТО ОТ ТЕБ НАПРЕЖЕНИЕ! ГНИДА КАТО ТЕБ ЗАСЛУЖАВА ДА УМРЕ МОМЕНТАЛНО!!!"
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Тцтцтцт не мога да повярвам,че още си мислите,че ще излязат днес..Както каза баща ми като му споменах" Университетските преподаватели са спокойни хора,които обичат да си почиват"-абсолютно прав е..4 дена са почивали сега няма за къде да бързат 
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Антоний
- Пишете, о, братя
Варна, и ти си прав, бате! Аре аз изчезвам 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
*аплодира сдържано*Антоний написа:От разгневена форумджийка: "ДАНО ГОРИШ В АДА, КОПЕЛЕНЦЕ!!! КУЧЕТО МИ СЕ ГЪРЧИ ВЕЧЕ 5 МИНУТИ, ЗАРАДИ СЪЗДАДЕНОТО ОТ ТЕБ НАПРЕЖЕНИЕ! ГНИДА КАТО ТЕБ ЗАСЛУЖАВА ДА УМРЕ МОМЕНТАЛНО!!!"
Чудесно пресъздаване на късноготически ужас, примесен с леки нюанси на кино ноар и 300.
Много добро изпълнение, виждам Оскар.
Освен ако не си цитирал истинско съобщение оО ... като ако е така е чисто и просто disturbing
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
- deni_val
- В началото бе словото
... Поради многото и все различни версии реших да звънна все пак във ФЖМК. На въпроса ми за голямото "Кога?" жената отговори с две думи (и два предлога): Към края на месеца. После спомена и числото 30.
Така че, хора, успокойте се. Няма да е днес, няма да е утре, няма да е в петък или в неделя (уау!)...
Заредете се с търпение и идната седмица...
Едва от понеделник нататък вече можем да се надяваме.
Ето това пише в темата за Боклука,така че спете спокойно и тази нощ и не се връзвайте на маниаци като Антоний...Дано когато излезнат резултатите ти се бъгне компа и последен да си разбереш оценката
Шегувам се е
Така че, хора, успокойте се. Няма да е днес, няма да е утре, няма да е в петък или в неделя (уау!)...
Заредете се с търпение и идната седмица...
Едва от понеделник нататък вече можем да се надяваме.
Ето това пише в темата за Боклука,така че спете спокойно и тази нощ и не се връзвайте на маниаци като Антоний...Дано когато излезнат резултатите ти се бъгне компа и последен да си разбереш оценката
Шегувам се е
Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!
- gLo
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика 2009/10
- Адрес в галерията на СУ: gLo
Благодаря за гостомприемството
Всеки се справя по различен начин с чакането.Аз нападнах шоколада
.Ако има някой наблизо може да им помогне с качването на резултатите 
Всеки се справя по различен начин с чакането.Аз нападнах шоколада

- Антоний
- Пишете, о, братя
deni_val, 
- Варненец
- Пишеща машина
Какво качване те още не са ги провеирли

Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
nox написа:*аплодира сдържано*Антоний написа:От разгневена форумджийка: "ДАНО ГОРИШ В АДА, КОПЕЛЕНЦЕ!!! КУЧЕТО МИ СЕ ГЪРЧИ ВЕЧЕ 5 МИНУТИ, ЗАРАДИ СЪЗДАДЕНОТО ОТ ТЕБ НАПРЕЖЕНИЕ! ГНИДА КАТО ТЕБ ЗАСЛУЖАВА ДА УМРЕ МОМЕНТАЛНО!!!"
Чудесно пресъздаване на късноготически ужас, примесен с леки нюанси на кино ноар и 300.
Много добро изпълнение, виждам Оскар.
Освен ако не си цитирал истинско съобщение оО ... като ако е така е чисто и просто disturbing
Е, НЕ ! ПАДАМ !!!!!! (Rolling On the Floor Laughing)
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- deni_val
- В началото бе словото
Антоний,кълнеш ли **** Взе да ми се бъгва сайта...Май е време всички да спрем да проверяваме през 2 минути и да се поуспокоим,а?Представете си щом сега не можем да издържим какво ще е за редовните,а после за класиранията...Не ми се мисли

Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!
- gLo
- В началото бе словото
Стига...Ако в действителност не са ги проверили още,наистина не знам какво чакат.Като
бъдещи журналисти
ще ни се налага да късаме доста чужди нерви,може да искат да разберем какво е чувството...

- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
gLo написа:Благодаря за гостомприемството![]()
Всеки се справя по различен начин с чакането.:
Моят начин ще се казва Чио Чипс.Вкусен,с люта чушка и много калории...а искам да си запазя килограмите за бала
Сега и сайтът блокира.
xaxaxa е щом на предварителният така ни изпържиха представете си на редовния... за Нова година сигурно ще ги качат тогава..
тряа да има гъдел явно
...може би толкова пъти не съм си пускала компа,колкото днес влизах в тази страничка за оценките

Като не пожела да порасне,реши да се надуе ... :р
- Варненец
- Пишеща машина
Вие още ли сте в този сайт аз дори не съм го отварял
НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ДНЕС!!!!!!!НИТО УТРЕ!!!!Не от един човек чух ,че ще ги чакаме другата седмица това е!!1Дали 30 или 29 или 28 нз,ама другата седмица....
- gLo
- В началото бе словото
Присъединявам се.И от тази гледна точка датите на матурите не са особено удобни..точно преди баловете.Отслабването е в известна степен мисия невъзможна.Малко повече воля в това отношение няма да ми дойде злеAnichkaa написа:gLo написа:Благодаря за гостомприемството![]()
Всеки се справя по различен начин с чакането.:
Моят начин ще се казва Чио Чипс.Вкусен,с люта чушка и много калории...а искам да си запазя килограмите за балаАко стана слон,ще ги съдя за психически тормоз.Яко нанесен върху всички кандидат-студенти.
Сега и сайтът блокира.