Аз ще ви кажа само едно твърдение , което възприех и като лично убеждение:
Тъй като жените нямат физическата сила на мъжете, те компенсират тази липса с хитрост (и коварство). Това ми е мнението по въпроса
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
подкрепямtvl написа:Когато хората запопочват да говорят колко отвратителни... били жените, на колко групи ги делят не им ли минава през главата.. просто да се зачудят в коя да сложат майка си, или сестра си...

Плазмодий Президент!!!Плазмодий написа:Абе я дай да я видим тая статистика, звучи много тежко и убедително като кажеш статистика ама съм сигурен, че ти такива статистически данни никога не си виждала (и аз не съм). Обаче ми се струва, че жените в последно време адски се еманципираха и вече изземват ролята на мъжа, мъжете стават женски полови органи,както се спомена по-горе и нещата просто се завъртат, включително в изневерите.black_lady написа:
Колкото до коварството - статистически погледнато мъжете изневеряват по-често от жените, факт.
За жените-харесвам ги като жени и се опитвам да не разсъждавам екзистенциално около този въпрос.

Айде деradja написа: наречете ме сексист, което всъщност си е вярно, но жените НЕ стават за навигатори. в смисъл...дайте пътна карта на една жена и...се забавлявайте(;

бе...точно аз едва ли:)Ама на вас не ви е приятно като ви лепваме етикети като "мърльо", "животно" и т.н., пък вие всъщност сте си подредено и възпитано момче, нали?