Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Журналисти 2009 ;)
уууууууу и аз да се регна в тоя форум.следя го от лятото...както и да е.темата на предварителния беше сууууупер.ама,както беше писал някой,това не е математика-вярно или невярно...с 2 думи успех:)
- kanalna_rusalka
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте, аз съм новичка във форума...Но следя разговорите ви тук и всички сте мн сладки
И аз бях на изпита на 12-ти
надявам се да сме се справили успешно...Единственото,което ме притеснява е.че доста политизирах темата,но и да му мисля мин.свършено 
.....::::Jerry Ropero ft.Jaqueline-Coracao::::.....
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Канална русалке
Като гледам не само умееш да политизираш добре, а си добра и в това, да дразниш мъжете
Я, я, я кажи, коя ни е първата любов на нас ?!?
(шега споко
)
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- kanalna_rusalka
- В началото бе словото
Е,за да бъдеш добър журналист трябва да си многостранно развита личност

- gLo
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика 2009/10
- Адрес в галерията на СУ: gLo
Здравейте на всички
От известно време следя коментарите ви ,но дотук със шпионажа
Реших,че е време и аз да се включа.Казвам се Глория .И аз,като голяма част от вас,ходих на краткия курс по журналистика(от 1 до 5 април) и намирам информацията,която получих от него за ...задоволителна.За всеки случай си струваше поне разкрването
.Явих се и на предварителния изпит по журналистика.В първия момент,когато разбрах темата бях значително изненадана
.Въпреки,че се тиражираше доста в пресата,някак си не я очаквах...точно тази,но както и да е.Нямам никакви прогнози за резултата (впрочем преподавателите в СУ така и не успяха да ме убедят,че субективизмът им е само мит...някакси не ми се връзва,но ще видим...),а нетърпението ми се засилва с всеки изминал ден..мислех,че ще са по-експедитивни.Дано това да е за сметка на прецизността на оценяване.Вероятно ще се възползвам и ще погледна работата си,след като са толкова любезни да ни предоставят такава възможност.Желая на всички успех(малко лицемерно ми звучи при положение,че сме си конкуренция,но си е така.Дано най-достойните да влязат
)Това е засега от мен.Ще продължавам да следя развитието на темата.Приятен ден на всички 
.Въпреки,че се тиражираше доста в пресата,някак си не я очаквах...точно тази,но както и да е.Нямам никакви прогнози за резултата (впрочем преподавателите в СУ така и не успяха да ме убедят,че субективизмът им е само мит...някакси не ми се връзва,но ще видим...),а нетърпението ми се засилва с всеки изминал ден..мислех,че ще са по-експедитивни.Дано това да е за сметка на прецизността на оценяване.Вероятно ще се възползвам и ще погледна работата си,след като са толкова любезни да ни предоставят такава възможност.Желая на всички успех(малко лицемерно ми звучи при положение,че сме си конкуренция,но си е така.Дано най-достойните да влязат 
- madlight
- В началото бе словото
- Специалност: светещ с фенерче
Бургаската връзка става все по значима.
Аз от два дена само притропвам за тези резултати, тюх. Стига са си почивали, амаха!
Аз от два дена само притропвам за тези резултати, тюх. Стига са си почивали, амаха!
In you I see dirty
In you I count stars
In you I feel so pretty
In you I taste god
In you I feel so hungry
In you I crash cars
We must never be apart...
In you I count stars
In you I feel so pretty
In you I taste god
In you I feel so hungry
In you I crash cars
We must never be apart...
-
dandelion wine
- В началото бе словото
Аз пък все се каня да питам и все забравям.
По-назад в темата се говореше за балообразуването, как тази година в справочника пише, че се взима вместо оценката по английски, тази по история; пък сега вече и в сайта на софийския го промениха, та твърдо това си остава, така ли? Няма шанс да си използваш оценката от матурата по езика?
Предполагам, че е така и задавам твърде глупав въпрос, но си викам хайде все пак да драсна, че със сигурност някой ще е по-добре осведомен.
Та в този случай много тъжно за мен, понеже ще ми се наложи да го отпиша софийския още преди да си знам резултата.
По-назад в темата се говореше за балообразуването, как тази година в справочника пише, че се взима вместо оценката по английски, тази по история; пък сега вече и в сайта на софийския го промениха, та твърдо това си остава, така ли? Няма шанс да си използваш оценката от матурата по езика?
Предполагам, че е така и задавам твърде глупав въпрос, но си викам хайде все пак да драсна, че със сигурност някой ще е по-добре осведомен.
Та в този случай много тъжно за мен, понеже ще ми се наложи да го отпиша софийския още преди да си знам резултата.
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Здравейте
И аз съм само от четящите,но все нерегистриращи се.До днес.Вече ми е доста напрегнато и нямам търпение да излязат резултатите.Още повече,че в неделя съм на изпит по история и притеснението ми е двойно(според мен е тройно в сравнение с изпитите в УНСС,но това е друг въпрос).
Казвам се Анна, Ани на кратко.И дано да сме колеги есента.Стискам палци на всички,защото знам,че всеки се е трудил през годината и го заслужава.Надявам се и вие да стискате
И с общата положителна енергия,която изливаме към проверяващите,по-бързо да идват резултатите и да ни удовлетворят 
И аз съм само от четящите,но все нерегистриращи се.До днес.Вече ми е доста напрегнато и нямам търпение да излязат резултатите.Още повече,че в неделя съм на изпит по история и притеснението ми е двойно(според мен е тройно в сравнение с изпитите в УНСС,но това е друг въпрос).
Казвам се Анна, Ани на кратко.И дано да сме колеги есента.Стискам палци на всички,защото знам,че всеки се е трудил през годината и го заслужава.Надявам се и вие да стискате
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
Добре дошли
Днес съвсем случайно си нацелих входящия номер и съм много щастлив 
П.П. Лилана и Михо Рапа са изкарали песен със Снууп Дог
П.П. Лилана и Михо Рапа са изкарали песен със Снууп Дог
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- beroeca
- От дъжд на вятър
Добре дошли!(за всички нови)
Крайно време беше да ни се вдигне бройката малко в тоя форум,че вече се бях притеснил от липса на заинтересованост!
А за номерчето-намерих го,сега само и резултатите изкочат от някъде

Крайно време беше да ни се вдигне бройката малко в тоя форум,че вече се бях притеснил от липса на заинтересованост!
А за номерчето-намерих го,сега само и резултатите изкочат от някъде
Победа без чест е огромна загуба!
- Антоний
- Пишете, о, братя
Бероец, файдичка си е, братле 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- beroeca
- От дъжд на вятър
Малко разнообразие,бате!Тука сме си около 10-ина човека,вече и кътните си зъби знаем!

Победа без чест е огромна загуба!
- Антоний
- Пишете, о, братя
Зъбите си знаем, лицата не си знаем 
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Я да прелетя и аз да покажа активност (:
Първо здравейте, бъдещи журналисти от близо и далече.
И аз бях на изпита от една страна, защото ми беше супер любопитно както представлява, а и от друга, защото ми се струваше направо гавра да държа само един изпит по английски, та затова се записах и за писмения журналист.
Отвреме навреме ме веят различни ветрове, та дори не мога да кажа със сигурност, че няма да запиша журналистика. Кой ме знае...
Темата беше страхотна.
Най-много ми хареса това, че е изключително свободна на интерпретации, което може да бъде както плюс, така и минус.
Аз писах една много отнесена, размита, пъстра метафора за боклуците покрай мен, без да говоря нито конкретно за политици, нито за "кризата". Цялото ми есе беше просто метафора, което някак си го чувствам, че може да бъде нож с две остриета.
Това обаче, което ме съсипва е чакането. Още повече, че търпението не ми е втора природа, а и това проверяване се разтегна във вечността.
Та така...
Първо здравейте, бъдещи журналисти от близо и далече.
И аз бях на изпита от една страна, защото ми беше супер любопитно както представлява, а и от друга, защото ми се струваше направо гавра да държа само един изпит по английски, та затова се записах и за писмения журналист.
Отвреме навреме ме веят различни ветрове, та дори не мога да кажа със сигурност, че няма да запиша журналистика. Кой ме знае...
Темата беше страхотна.
Най-много ми хареса това, че е изключително свободна на интерпретации, което може да бъде както плюс, така и минус.
Аз писах една много отнесена, размита, пъстра метафора за боклуците покрай мен, без да говоря нито конкретно за политици, нито за "кризата". Цялото ми есе беше просто метафора, което някак си го чувствам, че може да бъде нож с две остриета.
Това обаче, което ме съсипва е чакането. Още повече, че търпението не ми е втора природа, а и това проверяване се разтегна във вечността.
Та така...
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
- kanalna_rusalka
- В началото бе словото
Ето,за това дойдохме и ние новите попълнения
Надявам се и колеги да бъдем и ще е чудесно