КСК 2009 - История
-
brigit
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК 2009 - История
не не съжалявам не видях че изкаването ти се отнася за ilia наиситна не прочетах .. простено ми е от толкова много история вече...
-
brigit
- От дъжд на вятър
но все пак критиката ми важи в пулна сила за ilia ..
-
svd
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Сигурно ли е , че в тази зала ще се тегли темата?yav написа:Хахах! Ех, добре че сте вие, та да ми оправите малко настроението (:. В ректората ще съм на изпита, в стаята със 170 кандидат-студенти (ет.3, ст.272). Може би ще тегля темата![]()
... ама и да не съм аз, някой от нашата зала ще е.
П.С Мерси на всички за насоките ,които ми дадоха за Антиосманската съпротива
- xRainx
- Стенограф
хъм, тук някакви гигантски спорове..
в крайна сметка животът ти е низ от честни и нечестни неща, така че с това се БОРИ, а не се ОПЛАКВА. соу, лет'с гет он уид ит
а за това кой колко учил...някои може да учат 8 часа, но ефектът да е същият, какъвто да е ако други учат за 2, не е индикатор това. зависи от толкова много фактори...
просто не забравяйте да не мислите само за това, защото яко се спичате. и на мен ми е важно примерно, обаче аз мисля за изпита само като си уча и това е..не е да го приемам като "омг, не мога да живея без да вляза, sui caedere atm!", но не е и да е "на шега на изпита."
edit: а "дереджето" (нека използваме по-хубава българска дума примерно - положението) на държавата ни е общо-взето такова, защото всеки вика "тоя е виновен, оня е виновен", без да прави нищо като цяло. мммхм. : )
и главно защото нещата се подбират така, че голяма част от младежкия квалифициран потенциал на родината ни да се изнесе като трета ръка работници у великийо ЕС. ала това не са теми за тук, предполагам..
в крайна сметка животът ти е низ от честни и нечестни неща, така че с това се БОРИ, а не се ОПЛАКВА. соу, лет'с гет он уид ит
а за това кой колко учил...някои може да учат 8 часа, но ефектът да е същият, какъвто да е ако други учат за 2, не е индикатор това. зависи от толкова много фактори...
просто не забравяйте да не мислите само за това, защото яко се спичате. и на мен ми е важно примерно, обаче аз мисля за изпита само като си уча и това е..не е да го приемам като "омг, не мога да живея без да вляза, sui caedere atm!", но не е и да е "на шега на изпита."
edit: а "дереджето" (нека използваме по-хубава българска дума примерно - положението) на държавата ни е общо-взето такова, защото всеки вика "тоя е виновен, оня е виновен", без да прави нищо като цяло. мммхм. : )
и главно защото нещата се подбират така, че голяма част от младежкия квалифициран потенциал на родината ни да се изнесе като трета ръка работници у великийо ЕС. ала това не са теми за тук, предполагам..
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
В темата "Държавно-политическо развитие на България 1878-1879", след увода смятате ли, че е правилно да се пише кратко за Санстефанския и Берлинския договор?
Kim Wilde - You keep me hangin' on
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Днес ходих до Химическия и направо ме заболяха краката от ходене, защото днес нали Центърът е отцепен заради енергийния форум. Бяхме стигнали до НДК, когато ни казаха "Минете през подлеза". Да, ама и оттам не стана да се мине.
Общо взето голямо разкарване. Поне автобус 94 спира точно пред Химическия. Пък там, като влязохме, една преподавателка ни даде указания как да стигнем до 130 аудитория. Някво супер объркано беше. 
Поговорихме си с един преподавател там, много мило се държа в сравнение с "милото" отношение на администрацията,като ходих да се записвам за изпитите.
Айде да идва тоя изпит, че нямам търпение.
А темите по история по принцип май се теглят в 65-а аудитория на Ректората.
Поговорихме си с един преподавател там, много мило се държа в сравнение с "милото" отношение на администрацията,като ходих да се записвам за изпитите.
Айде да идва тоя изпит, че нямам търпение.
А темите по история по принцип май се теглят в 65-а аудитория на Ректората.
- xRainx
- Стенограф
Дам, и в СУ, и в УНСС от "Егида" се държаха най-добре. Другите те гледат и се отнасят с теб сякаш си мокра котка, която е влязла в току-що изчистената им ауличка о.О
Лакуна, и аз трябва да мина по твоя път да намеря стаята, ама ще е утре, предполагам :п
Лакуна, и аз трябва да мина по твоя път да намеря стаята, ама ще е утре, предполагам :п
The storm is coming...

-
lacuna_coil
- Писаружяк
Като видях на какво трябва да седя, направо ми стана зле - някакви дървени маси (ако се изразявам правилно), които сигурно бяха от праерата.
Изглеждаха ми супер неудобни, ама ще се оправя.
Толкова път бих дотам. В неделя трябва да стана в 5:30.
Ти в Ректората ли ще си ?
Чувствам се неподготвена за изпита, макар да знам доста.
Сигурно защото не съм учила Нова история. 
Толкова път бих дотам. В неделя трябва да стана в 5:30.
Ти в Ректората ли ще си ?
Чувствам се неподготвена за изпита, макар да знам доста.
-
svd
- От дъжд на вятър
В темата за Стамболов трябва ли да се пише за преврата срещу Батенберг , контрапревртата ..?
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
На изпитите в Су от колко часа започват да пускат за влизане в залите? В неделя пак ли ще има затворени пътни артерии?
Kim Wilde - You keep me hangin' on
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ами уж в 8:00 трябва да сме там.
В неделя мисля, че няма да са затворени улиците. Май казаха, че ще е до събота включително.
В неделя мисля, че няма да са затворени улиците. Май казаха, че ще е до събота включително.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
svd написа:В темата за Стамболов трябва ли да се пише за преврата срещу Батенберг , контрапревртата ..?
С едно-две изречения.