Както зависи и от мъжа
А харесвате ли избощо жени?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: А харесвате ли избощо жени?
Зависи от жената.
Както зависи и от мъжа
Както зависи и от мъжа
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Аз пък се кефя на гейове (уважавам ги). Повечето яки хорица са гейове.JudyRamone написа:Само като се напия ! И то само за лизане....Мила написа:Така де. Кажете си аджеба.
Иначе мразя гейовете , да мрат в олио , деба гнуслярите деба шибани
И все пак - да, доволно е като видиш некоя яка кака по улицата
Not because the fox barks...
- FightForFreedom
- Паисий
Изобщо- да.
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
Харесвам ги,я! Жена ме е родила, жена ме е учила да чета, жена ми готви, жена е родила мъжа, когото обичам.И изобщо повечето важни неща в живота ми са пряк резултат от действията на жени.И се считам за щастлив човек.
New jorney
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Имаше един тъмен период от живота ми, когато мислих, че жените стават само за едно...да те цакат на жмичка. Но с течение на времето излязох от тази пещера на незнанието и разбрах, че стават и за други работи.
Разбира се съм далеч от кредото на Дядо Стефчо (лека му граница) "обичам женичките, обичам ги всичките", щото да кажеш, че обичаш всички женички за мен е като да твърдиш, че се кефиш на всички свещички. Нали...има някои, които са си откровено неприятни.
Разбира се съм далеч от кредото на Дядо Стефчо (лека му граница) "обичам женичките, обичам ги всичките", щото да кажеш, че обичаш всички женички за мен е като да твърдиш, че се кефиш на всички свещички. Нали...има някои, които са си откровено неприятни.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Само хубавите...
Добре де, няма да съм аз, ако в спамерска тема, пусна кратък отговор. Та познавам 3 типа жени:
- такива, с които да ти е кеф да общуваш
- такива, които да ти е кеф да гледаш, разбирайте - да скъсваш от.... *по избор*
- такива, от които трябва да бягаш...
(роднините от женски пол кучета ги яли, към Валадин - ше ме прощаваш ама нали за да те роди жена и за да ти роди мъжлето някоя друга, им трябват мъже?)
Та, за първия вид - кефя се, но понякога ме дразнят с женските си простотия или да го нарека - семплост...
За вторите е ясно - стремя се да ги приобщя в първата група, защото само от красота човек не се става (то за тва Боромир още не е...)
А за третите - първоначално се крият в първите 2 типа, но скоро се разбира, че са жени-мутанти, демек такива, с които е по-добре да си нямаш работа. Както пееше Руши - "Далече от мен, далече от теб...". Та някой ги наричат "усойници", "баракуди", "мангусти" или както там дойде. Аз мога и да добява - "тъпи пачи" (термина не е мой, но мисля, че тва да се 5 ст. за ползване на чужд лаф е тъпня, пък и на Миро не бива да се дават пари без повод). Все пак говоря за тези жени, дето въпреки че принадлежат на 1 или 2ра група по произход, не стават за нищо. Не говоря за секс или любов. А за отношения. Досега не съм бил предаван от момче/мъж. А за женските предателства, мога да напиша книга. Уви, толкова неориентирани в отношенията си с хората, жени има, че чак се чудя, как този пол завързва приятелства, по-дълготрайни от 3 месеца...
Но нека дам думата и на младите, да се изкажат и те по темата, белким им дода акълецот...
Добре де, няма да съм аз, ако в спамерска тема, пусна кратък отговор. Та познавам 3 типа жени:
- такива, с които да ти е кеф да общуваш
- такива, които да ти е кеф да гледаш, разбирайте - да скъсваш от.... *по избор*
- такива, от които трябва да бягаш...
(роднините от женски пол кучета ги яли, към Валадин - ше ме прощаваш ама нали за да те роди жена и за да ти роди мъжлето някоя друга, им трябват мъже?)
Та, за първия вид - кефя се, но понякога ме дразнят с женските си простотия или да го нарека - семплост...
За вторите е ясно - стремя се да ги приобщя в първата група, защото само от красота човек не се става (то за тва Боромир още не е...)
А за третите - първоначално се крият в първите 2 типа, но скоро се разбира, че са жени-мутанти, демек такива, с които е по-добре да си нямаш работа. Както пееше Руши - "Далече от мен, далече от теб...". Та някой ги наричат "усойници", "баракуди", "мангусти" или както там дойде. Аз мога и да добява - "тъпи пачи" (термина не е мой, но мисля, че тва да се 5 ст. за ползване на чужд лаф е тъпня, пък и на Миро не бива да се дават пари без повод). Все пак говоря за тези жени, дето въпреки че принадлежат на 1 или 2ра група по произход, не стават за нищо. Не говоря за секс или любов. А за отношения. Досега не съм бил предаван от момче/мъж. А за женските предателства, мога да напиша книга. Уви, толкова неориентирани в отношенията си с хората, жени има, че чак се чудя, как този пол завързва приятелства, по-дълготрайни от 3 месеца...
Но нека дам думата и на младите, да се изкажат и те по темата, белким им дода акълецот...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
You sexist!
От жените по-приятна компания няма. Но все пак - важното, както при всичко друго ОСВЕН игрането на Цивилизацията и слушането на Майк Олдфийлд, е мярката. Във всяка посока. Щото дори и да е най-прекрасната на света, постоянното седене с/около дамата евентуално става досадно за всички. Няма угодия, мда.
Но стига съм се правил на гуру - да, харесвам жени. Много даже.
От жените по-приятна компания няма. Но все пак - важното, както при всичко друго ОСВЕН игрането на Цивилизацията и слушането на Майк Олдфийлд, е мярката. Във всяка посока. Щото дори и да е най-прекрасната на света, постоянното седене с/около дамата евентуално става досадно за всички. Няма угодия, мда.
Но стига съм се правил на гуру - да, харесвам жени. Много даже.

- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Колко си прав!Kristo написа:Досега не съм бил предаван от момче/мъж. А за женските предателства, мога да напиша книга. Уви, толкова неориентирани в отношенията си с хората, жени има, че чак се чудя, как този пол завързва приятелства, по-дълготрайни от 3 месеца...
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И от мъже съм била предавана, и от жени.
Въобще, за мен не е специфично деленето по пол.
- Amellie
- Постоянно присъствие
Аз пък наблюдавам точно обратното -- при мъжете няма чиста форма на приятелство, там всичко е на база интерес, независимо дали става въпрос за "бройкане на женски", ходене на дискотеки в гъзарски групички, перчене с това колко си "по-мъж" от останалите и как "всички кифли ти се лепят". Смешното е, че мъжете наистина си вярват на историите за вечно приятелство, а тайно всеки един от тях би "оправил" гаджето на най-добрия си приятел при първа възможност...
Не казвам, че при жените не е така, но както и други хора посочиха, сред жени подобно "предателство" е един вид очаквано, докато мъжете се правят на много изхитрели. Но лицемерието е човешка черта, а не полова. А през 21.век с цялата метросексуалност и т.н. мъжете се усъвършенстват и в това да бъдат п*тки, и някои от тях (със сигурност не всички, не искам да обидя никого )доста добре се развиват в тази насока.
Аз харесвам жени, но не всички жени. За приятелки и shoulder to cry on определено ги предпочитам, тъй като изобщо не вярвам в междуполовата безкористна дружба.
Не казвам, че при жените не е така, но както и други хора посочиха, сред жени подобно "предателство" е един вид очаквано, докато мъжете се правят на много изхитрели. Но лицемерието е човешка черта, а не полова. А през 21.век с цялата метросексуалност и т.н. мъжете се усъвършенстват и в това да бъдат п*тки, и някои от тях (със сигурност не всички, не искам да обидя никого )доста добре се развиват в тази насока.
Аз харесвам жени, но не всички жени. За приятелки и shoulder to cry on определено ги предпочитам, тъй като изобщо не вярвам в междуполовата безкористна дружба.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
като в затоплени легла,
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Сигурна ли си че говориш за мъже?
Защото аз не останах с такова впечетление
My will be done!!!
- Amellie
- Постоянно присъствие
Нима?!gogigagagagigo написа:Сигурна ли си че говориш за мъже?
Но тематата не е за мъжете, които аз по подразбиране много обичам, а за това дали харесваме жени, нали?
Затова няма да спамя повече, а просто ще кажа, че изчетох постовете дотук и открих, че съм съгласна с black_lady по този въпрос.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
като в затоплени легла,
като в затоплени легла,
- Lady_Paradise
- В началото бе словото
- Специалност: оперно пеене
- Курс: кандидат-студент
Аз харесвам жени
Е Естествено не толкова , колкото мъжете. Малко я карам на "Мъжете за основно ,а жените за каприз "
ам иначе с мъже се разбирам доста повече.И като приятели ги предпочитам 
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хм. Това за приятелите.... на мен най-добрият ми приятел ми е момиче и въобще не искам това да се променя. Все пак така е нормално...
Колкото до компаниите - и аз предпочитам момчешките, щото можем да си простеем на воля (естествено имам некакви граници на търпимост, ама то си зависи от ситуацията). Пък и имам нещастен опит тип "тая ме гледа много злобно, ама аз нищо не съм й направила", щото тая нетърпимост между жените ние си я усещаме. Иначе определено е много по-цветно, ако с десетте момчета и мен има още 1-2 момичета. А за белот най-яко е да сме 2:2
Пък и когато съм с момчета първо не се напрягам толкова, и второ се чувствам доста по-сигурна и пазена
Отделно има теми, които не мога да подхвана с тях, но със себеподобни не ми е никакъв проблем 
Колкото до компаниите - и аз предпочитам момчешките, щото можем да си простеем на воля (естествено имам некакви граници на търпимост, ама то си зависи от ситуацията). Пък и имам нещастен опит тип "тая ме гледа много злобно, ама аз нищо не съм й направила", щото тая нетърпимост между жените ние си я усещаме. Иначе определено е много по-цветно, ако с десетте момчета и мен има още 1-2 момичета. А за белот най-яко е да сме 2:2
Пък и когато съм с момчета първо не се напрягам толкова, и второ се чувствам доста по-сигурна и пазена
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Абе я дай да я видим тая статистика, звучи много тежко и убедително като кажеш статистика ама съм сигурен, че ти такива статистически данни никога не си виждала (и аз не съм). Обаче ми се струва, че жените в последно време адски се еманципираха и вече изземват ролята на мъжа, мъжете стават женски полови органи,както се спомена по-горе и нещата просто се завъртат, включително в изневерите.black_lady написа:
Колкото до коварството - статистически погледнато мъжете изневеряват по-често от жените, факт.
За жените-харесвам ги като жени и се опитвам да не разсъждавам екзистенциално около този въпрос.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?