А харесвате ли избощо жени?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: А харесвате ли избощо жени?

Мнение от Crematory »

Зависи от жената.
Както зависи и от мъжа :)
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

JudyRamone написа:
Мила написа:Така де. Кажете си аджеба.
Само като се напия ! И то само за лизане....
Иначе мразя гейовете , да мрат в олио , деба гнуслярите деба шибани
И все пак - да, доволно е като видиш некоя яка кака по улицата :wink:
Аз пък се кефя на гейове (уважавам ги). Повечето яки хорица са гейове.
Not because the fox barks...
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Изобщо- да.
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология

Мнение от valandin »

Харесвам ги,я! Жена ме е родила, жена ме е учила да чета, жена ми готви, жена е родила мъжа, когото обичам.И изобщо повечето важни неща в живота ми са пряк резултат от действията на жени.И се считам за щастлив човек.
New jorney
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Имаше един тъмен период от живота ми, когато мислих, че жените стават само за едно...да те цакат на жмичка. Но с течение на времето излязох от тази пещера на незнанието и разбрах, че стават и за други работи.
Разбира се съм далеч от кредото на Дядо Стефчо (лека му граница) "обичам женичките, обичам ги всичките", щото да кажеш, че обичаш всички женички за мен е като да твърдиш, че се кефиш на всички свещички. Нали...има някои, които са си откровено неприятни.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Само хубавите... :roll:

Добре де, няма да съм аз, ако в спамерска тема, пусна кратък отговор. Та познавам 3 типа жени:

- такива, с които да ти е кеф да общуваш
- такива, които да ти е кеф да гледаш, разбирайте - да скъсваш от.... *по избор*
- такива, от които трябва да бягаш...
(роднините от женски пол кучета ги яли, към Валадин - ше ме прощаваш ама нали за да те роди жена и за да ти роди мъжлето някоя друга, им трябват мъже?)

Та, за първия вид - кефя се, но понякога ме дразнят с женските си простотия или да го нарека - семплост...
За вторите е ясно - стремя се да ги приобщя в първата група, защото само от красота човек не се става (то за тва Боромир още не е...)
А за третите - първоначално се крият в първите 2 типа, но скоро се разбира, че са жени-мутанти, демек такива, с които е по-добре да си нямаш работа. Както пееше Руши - "Далече от мен, далече от теб...". Та някой ги наричат "усойници", "баракуди", "мангусти" или както там дойде. Аз мога и да добява - "тъпи пачи" (термина не е мой, но мисля, че тва да се 5 ст. за ползване на чужд лаф е тъпня, пък и на Миро не бива да се дават пари без повод). Все пак говоря за тези жени, дето въпреки че принадлежат на 1 или 2ра група по произход, не стават за нищо. Не говоря за секс или любов. А за отношения. Досега не съм бил предаван от момче/мъж. А за женските предателства, мога да напиша книга. Уви, толкова неориентирани в отношенията си с хората, жени има, че чак се чудя, как този пол завързва приятелства, по-дълготрайни от 3 месеца...

Но нека дам думата и на младите, да се изкажат и те по темата, белким им дода акълецот...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

You sexist! :mrgreen:

От жените по-приятна компания няма. Но все пак - важното, както при всичко друго ОСВЕН игрането на Цивилизацията и слушането на Майк Олдфийлд, е мярката. Във всяка посока. Щото дори и да е най-прекрасната на света, постоянното седене с/около дамата евентуално става досадно за всички. Няма угодия, мда. :lol:

Но стига съм се правил на гуру - да, харесвам жени. Много даже. :flower:
Изображение
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика

Мнение от Catherine »

Kristo написа:Досега не съм бил предаван от момче/мъж. А за женските предателства, мога да напиша книга. Уви, толкова неориентирани в отношенията си с хората, жени има, че чак се чудя, как този пол завързва приятелства, по-дълготрайни от 3 месеца...
Колко си прав! :salute: Мъжете около мен (понеже нормално нямам наблюдения над другите) са ми образец за трайно и неразрушимо от нищо приятелство. Като гледам женските приятелства в живота ми, за повечето мога само дълбоко да въздъхна. Рядко се е случвало жена да не ме разочарова.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

И от мъже съм била предавана, и от жени. :roll: Въобще, за мен не е специфично деленето по пол.
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Аз пък наблюдавам точно обратното -- при мъжете няма чиста форма на приятелство, там всичко е на база интерес, независимо дали става въпрос за "бройкане на женски", ходене на дискотеки в гъзарски групички, перчене с това колко си "по-мъж" от останалите и как "всички кифли ти се лепят". Смешното е, че мъжете наистина си вярват на историите за вечно приятелство, а тайно всеки един от тях би "оправил" гаджето на най-добрия си приятел при първа възможност...
Не казвам, че при жените не е така, но както и други хора посочиха, сред жени подобно "предателство" е един вид очаквано, докато мъжете се правят на много изхитрели. Но лицемерието е човешка черта, а не полова. А през 21.век с цялата метросексуалност и т.н. мъжете се усъвършенстват и в това да бъдат п*тки, и някои от тях (със сигурност не всички, не искам да обидя никого )доста добре се развиват в тази насока. :mrgreen:
Аз харесвам жени, но не всички жени. За приятелки и shoulder to cry on определено ги предпочитам, тъй като изобщо не вярвам в междуполовата безкористна дружба.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Сигурна ли си че говориш за мъже?
Защото аз не останах с такова впечетление :roll:
My will be done!!!
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

gogigagagagigo написа:Сигурна ли си че говориш за мъже?
Защото аз не останах с такова впечетление :roll:
Нима?! :shock: Браво на теб тогава, явно твоето обкръжение не се вписва в характеристиката, което е похвално. Но съвсем не е показателно на фона на преобладаващите мъжеподобни (ще използвам този термин, защото говоря за мъже по родов пол, придобили някои не съвсем мъжки качества в последствие, ако трябва да съм точна :wink: ).
Но тематата не е за мъжете, които аз по подразбиране много обичам, а за това дали харесваме жени, нали?
Затова няма да спамя повече, а просто ще кажа, че изчетох постовете дотук и открих, че съм съгласна с black_lady по този въпрос. :D
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Аватар
Lady_Paradise
В началото бе словото
Специалност: оперно пеене
Курс: кандидат-студент

Мнение от Lady_Paradise »

Аз харесвам жени :) Е Естествено не толкова , колкото мъжете. Малко я карам на "Мъжете за основно ,а жените за каприз " :) ам иначе с мъже се разбирам доста повече.И като приятели ги предпочитам :)
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Хм. Това за приятелите.... на мен най-добрият ми приятел ми е момиче и въобще не искам това да се променя. Все пак така е нормално...
Колкото до компаниите - и аз предпочитам момчешките, щото можем да си простеем на воля (естествено имам некакви граници на търпимост, ама то си зависи от ситуацията). Пък и имам нещастен опит тип "тая ме гледа много злобно, ама аз нищо не съм й направила", щото тая нетърпимост между жените ние си я усещаме. Иначе определено е много по-цветно, ако с десетте момчета и мен има още 1-2 момичета. А за белот най-яко е да сме 2:2 :mrgreen:
Пък и когато съм с момчета първо не се напрягам толкова, и второ се чувствам доста по-сигурна и пазена :) Отделно има теми, които не мога да подхвана с тях, но със себеподобни не ми е никакъв проблем :mrgreen:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

black_lady написа:
Колкото до коварството - статистически погледнато мъжете изневеряват по-често от жените, факт.
Абе я дай да я видим тая статистика, звучи много тежко и убедително като кажеш статистика ама съм сигурен, че ти такива статистически данни никога не си виждала (и аз не съм). Обаче ми се струва, че жените в последно време адски се еманципираха и вече изземват ролята на мъжа, мъжете стават женски полови органи,както се спомена по-горе и нещата просто се завъртат, включително в изневерите.

За жените-харесвам ги като жени и се опитвам да не разсъждавам екзистенциално около този въпрос.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”